En ny spirituel oplevelse

Jeg har lige haft en lille krise. Jeg kan ikke gå ind på hvad det handlede direkte om, men faktisk var det to kriser på engang, det resulterede jeg vil nærmer kalder det kaos i mit psykiske system. Jeg var både vred og ked af det på en gang. Og jeg var jo lige gået i gang med at skrive den her blog, så det hele koksede fuldstændigt sammen oven i mit hovede.

Jeg havde lidt tidligere på dagen talt med Gud via en bøn, om ikke at svigte mig og jeg fik helt den klare besked at han absolut ikke ville svigte mig. Men altså jeg lå der i min seng og kunne sket ikke sove. Jeg besluttede mig for at fortælle det hele til ham og jeg skal love for at han ikke svigtede mig

Vor Herre på Lokum

Ja det er altså der jeg ber mine bønner. Jeg syntes det er et rigtigt godt sted at be bønner. For der er lyst og rent (Der er lige blevet gjort hovedrengjort) Men jeg Ringede Gud op (Gud har vild meget humor, så der er ikke nogen problemer med at sige det sådan) Men altså mine bønne foregår på den måde at jeg lukker øjene og siger inde i mig selv “Kære Gud….og så hvad jeg vil sige” men jeg fortalte ham om problemerne. Lige da jeg havde sagt ammen og jeg lagde mig ind i min seng igen. Føltes det lige som at have taget en pille mod smerter, altså at det kaotiske forsvandt bare lige som på den måde som den måde en pille tager smerterne. Jeg lå og skrev dagbog samtid med at det skete og I får en redigeret udgave af det her:

Fra min dagbog

“Jeg har det virkeligt ad helvedet til lige nu. Jeg ligger her og tænker på at jeg må ha Gud med ind ind i det her og nu også (det andet problem min tilføjelse nu). Det er virkelig nogle prøvelser jeg bliver udsat for i øjeblikket og jeg kan mærke at jeg er fast besluttet på at klare det her. Men jeg føler mig virkelig alene, det skal der bestemt ikke være nogen hemmelighed at det føler jeg mig. Jeg tager lige en snak med Gud, det plejer at hjælpe. 

Ja jeg har lige talt med Gud og heldigvis er han der, jeg kan mærke at det lindre min følelser. Jeg er godt nok, glad for at jeg har Gud, jeg kan bare mærke at jeg langsomt bliver helt rolig inden i mens jeg skriver det her. Det er som om jeg har spist en pille mod smerter, der begynder at virke, det her er bare mine psykiske smerte. Jeg er næsten 100 procent rolig inden i nu, fra at være i total kaos oveni hovedet her for et halv minut siden, er jeg næsten helt i ro. Det er fantastisk. Jeg ber ude på toilettet og jeg har bare lyst til at rende der ud for at takke ham. Jeg har lige takket ham nu .jeg nyder den ro lige nu”

Gud svigtede mig ikke og her er igen et bevis på hans eksistens

Den her historie syntes jeg lige var vigtigt at få fortalt. Jeg har været fuldstændig rolig siden og afklaret. Jeg mener også at de her prøvelser er udtryk for ting jeg skal klare lige nu her den 22 september 2019 Nu det er jo sådan at jeg skal lærer hele livet og altså også mens jeg har tage hul på at skrive den blog med om Sundhed og Spiritualitet. Det kan være der senere komme sådan slags ting som jeg bare må ha med med det samme, så er det bare om at følge med her

Læs hele min blog se menu pkt:”Sundhed og Spritualitet” og se også mine musik videoer på www.jfnmusik.dk

J F-N´s musik i musikvideoer og text