Eventyret om “Heksen og prinsessen” et julestykke 1. 2. 3. 4. og slut del

Her over 1 del af Eventyret om Heksen og Prinsessen

Her over 2. del af Heksen og Prinsessen et jule eventyr

Her over er 3 del af Heksen og prinsessen et jule eventyr

Glædelig jul

Først lidt til dit barn eller børn og lidt under det med forklaring om hvordan denne tegne film blev til

LÆS FOR DIT BARN:

EVENTYRET OM HEKSEN OG PRINSESSEN. ET JULEEVENTYR

Her kommer så min store jule stykke. Jeg er rigtig glad for at præsentere min første større tegenfilm. Den handler om en Prisesse, Konge, dronning, En fæl Heks, En drage, en trold, En nisse far, En klog nisse, og en masse andre nisser. Det er jo et juleeventyr og Heksen har en fæl plan og det er altså så spændende, at jeg har faktisk lyst til at fortælle noget mere…., nej jeg må altså ikke for ham, der har skrevet historien, siger jeg ikke jeg må. Er det ikke strengt? Han skal altid bestemme så meget. Men altså du må vente lidt i nu. På Lørdag kommer 1. del. fordi det er den 1. December og så er der 24 dage til jule aften.

HAR DU SKREVET ØNSKE SEDDEl?

Har du huset at skrive ønskeseddel, der er sikkert rigtigt meget du ønsker dig.? Jo det er dejligt at holde jul. Og spise guf og kager. Måske har du et jule kalender. Jeg syntes altså det var supper spændende med den pakke kalender jeg fik som barn. Den havde en masse pakker på i alle mulige størrelser og man kunne ikke lade være med at snige sig hen, når de voksne ikke så det, at mærke på pakkerne. Men de voksne sagde at jeg ikke måtte. Har du en pakke kalender?

GODE SANGE I VIDEOEN

Der er en 5 gode sange i den her tegnefilm og du kan altid sende mig en mail og betale 15 kroner pr. sang og jeg sender dig den til dig på en e-maile. Du kan finde formularen her på min side, hvor du kan kontakte mig. På et tidspunkt nok første til næste år til jul, kan du købe hele filmen, men det må vi vente til næste år for at finde ud af hvordan vi gør det.

Men nu skal du bare glæde dig til den her sjove Eventyr om Heksen og Prinsessen

Til Den voksne om Heksen og Prinsessen

Eventyret om Heksen og prinsessen, et jule eventyr. Med hekse, trolde, Nisser og en lidt uhyggelig historie, om en heks er der ikke er helt glad for den måde hun ser ud på. Stykket er skrevet til de ældste børn i vuggestue alderen og de yngste børnehave børn. Stykket er i sin tid lavet i et samarbejde med netop børn, hvor jeg har skrevet det mere rent og skrevet sangene. Så på den måde kan man vel sige at det er børne godkendt.

Det har været et meget spænden forløb. Jeg har lært meget sådan, at jeg nu ved nogle  ting og håber at processen med den næste tegne film bliver letter. Jeg har skrevet et andet manuskript til et jule stykke til næste år. Desuden har jeg et par andre manuskripter som ikke har noget med jul at gøre , som jeg vil gå i gang med i det nye år. Som også er for børn.

Jeg kunne også godt tænke mig at eksperimentere mere i den her genre, altså tegnefilmen. Jeg er godt klar over at mine er håbløs bagefter i forhold til tegnefilm, der brugere flere lag. Men på et eller andet plan syntes jeg efterhånden, at mange film med animation, har det med at drukne i effekter. Klipningen er også så hurtigt at man ikke når at nyde billederne. Mine tegnefilm er enkel i sine udtryk og det bibeholder jeg forløbig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *