Hvem er jeg

Lige lidt kort hvem jeg er.Jeg har spillet og skrevet musik i mange år og planen er at jeg gerne skulle have lavet mig en webshop med min egen musik på, samt at vise nogle af mine videoer. Jeg har siden min karriere start på Cafe Lades kælder i 80érne, spillet i bandet Lets Rock. Desuden har jeg spillet med forskellige folk og har udgivet nogle CDér ikke i de store oplag.F.eks. CDén: “Gamle Hvin på nye flasker” med jazzifiseret sømands og gårdviser. En af mine sange kom med på klima CD´i 2010 hvor Peter Belli indsang den. Jeg spiller Egen musik,60ér musik, jazz, irsk, al mulige forskellige folkemusik. Har indtil for nyelig sunget i gospel kor.Jeg har spillet med Jes Maribo på værtshuset “Pinden” gennem 5 år. Har været på turne med en fordrag om Johnny Cash. Spiller i en grupper for single rocker.

Jeg kan også undervise i guitar, bas og brugsklaver

jeg kommer gerne ud at spille enten solo,eller i nogen af de andre sammenhæng jeg spiller i. Solo spiller jeg overvejende 60ér sange, eller nogle af mine egne sange, som man kan høre lidt af på nogen af mine musik videoer.

Jeg spiller nu med i jazz trioen Just In Time hvor vi spiller glad jazz musik

Venlig hilsen

Jan Fischer-Nielsen

Kan kontakte mig:

Kontakt mig her via kontaktformular

Baggrunds stof om Jan Fischer-Nielsen