Hvem er jeg

Lige lidt kort hvem jeg er.Jeg har spillet og skrevet musik i mange år og planen er at jeg bare har en blog med musikvideoer og andre almindelige videoer. Jeg har siden min karriere start på Cafe Lades kælder i 80érne, spillet i bandet Lets Rock. Desuden har jeg spillet med forskellige folk og har udgivet nogle CDér ikke i de store oplag.F.eks. CDén: “Gamle Hvin på nye flasker” med jazzifiseret sømands og gårdviser. En af mine sange kom med på klima CD´i 2010 hvor Peter Belli indsang den. Jeg spiller Egen musik,60ér musik, jazz, irsk, al mulige slags forskellige folkemusik. Har indtil for nyelig sunget i gospel kor.Jeg har spillet med Jes Maribo på værtshuset “Pinden” gennem 5 år. Har været på turne med en fordrag om Johnny Cash. Spillet i en gruppe for single rocker. Som hedder “Songs4U” Regner med at jeg opstarter med Bodil Wieresøe, hvor vi vil spille og synge rytmiske sange. Dette samarbejde venter jeg mig meget af. Ville ha lavet direkte udsendelser, men det bliver nok bare musikvideoer

Jeg kan også undervise i guitar, bas og brugsklaver

jeg kommer gerne ud at spille enten solo,eller i nogen af de andre sammenhæng jeg spiller i. Solo spiller jeg overvejende 60ér sange, eller nogle af mine egne sange, som man kan høre lidt af på nogen af mine musik videoer.

Jeg har spillet med i jazz trioen “Just in Time”

Venlig hilsen

Jan Fischer-Nielsen

Kan kontakte mig:

Kontakt mig her via kontaktformular

J F-N´s musik, video og blog

Show Buttons
Hide Buttons