JFN Band spiller Cover sange og lidt nyt

Her over er der en mulighed for at få nogle smags prøver på noget af det musik vi kan komme ud og underholde jer med. Vi spiller til alle mulige slags arrangementer og vi kan spille musik i rigtig mange genre, kontakt os på telefon 23833771

 

Og ellers er planen at lige nu er der sommer ferie og til efteråret arbejder jeg videre med JFN Band og jeg vil begynde selv at indspille og udgive mit musik her og noget af det vil også måske blive indspillet med JFN Band. Jeg regner også med at jeg vil begynde at lave noget reklame for min nye Facebook side Med JFN band.

Jeg har også et større arrangement med bandet “I Walk the Line”, hvor vi har en del arrangementer i Jylland, Bornholm og København. Så det regner jeg også med at det vil tage en del af min tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *