JFN Bands status

Pianisten i mit JFN band, er ikke mere medlem og planen er selvfølgelig at finde en ny pianist, men måske også at lave noget mere solo optræden.

Jeg spillede her den 1. september i en jazz trio “Just in time”, som jeg håber at fortsætte med. Vi skulle spille dette job ved skuespil flise nedlæggelse på Frederiksberg alle. Vi spillede her den 1. september 2017 vores første optræden. Jeg kom med i bandet forde, deres bassist afgik ved døden. Jeg fik en uges forberedelse, som jeg så brugte i døgndrift for at øve op til det. Jeg syntes at vi opnåede et fint resultat, hvor vi selv opdagede kun 2 små fejl.

Jeg spiller også i nogen andre sammenhæng lidt på gaden, lidt med en veninde, der spiller klarinet og lidt sammen med andre gode venner, der spiller irsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *