mette frederiksen en super statsminister

Mine samling af de største indlæg til fordel for Mette Frederiksen på Facebook

Desværre har jeg ikke tidsansat det første jeg skriver her under:

Hold da op hvor er jeg glad for at det er Mette Fredriksen, der sidder ved bordenden som statsminister. Det kan ikke siges kraftigt nok, at det skal vi være rigtigt glade for. Sådan som blå blok inklusiv de radikale opfører sig på ville have været direkte farligt, hvis de havde siddet ved magten. Men de presser på for at få noget der bliver i nærheden af svenske tilstande. Det nærmer sig det hykleriske. Der i Sverige, ofre man halvdelen af en befolknings gruppe, fuldstændig kynisk til fordel for at økonomien får lov at kører videre. Det er virkeligt grimt at være vidne til.  Og den grænse vil de Borgerlige åbne op for? 

At de Borgerlige begynder at ville evaluere på et tidspunkt, hvor vi faktisk stadig er midt i krisen. Husk på hvor få der var smittet, da det hele startede. Lige nu er over 11.000 smittet med Corona i Danmark. 11.000 !!! Undskyld mig hvad sidder der mellem ørne på de borgerlige? Ja undskyld jeg ved godt, at det ikke er pænt sagt det jeg skriver her, men jeg er temlig vred, at skulle være vidne til. Og dejligt at vi har ytringsfrihed her i DK at man kan få luft for sin vrede. Altså hvad skal det til for!? Jeg er da helt klar over, at selvfølgelig skal der åbnes op. Men er vi klar til det, med så mange smittet.? 

De borgerlige vil ha åbnet for grænserne. Fra et land som Sverige, der ikke gør noget!  Så vidt jeg forstår, at det er noget af humlen. At man ikke bare kan åbne til Tyskland, hvis man ikke gør det samme til svenskerne.

Nu skal Hr. Kofod på pine bænken, fordi han først tænker på Danmark, før vi tænker på alle andre, det er også skandaløs at opleve. Selvfølgelig skal vi Dansker komme i første række. At Oven i købet DF er med i det kor at vil ha åbnet for grænsen, de har endelig fået som de ha vil det. Grænsebommen er nede. Men heldigvis så udstiller det bare de borgerlige selv. Hvor lidt de har kunne komme med bedre ting selv. De er så misundelig, at de ikke har en Mette Fredriksen i deres midte, der har så meget, intelegens, med menneskelighed, humor (jeg tænker specielt på hvordan en journalist fra B.T. , blev sat på plads) og integretitet. At de borgerlige medlemmer ikke når hende til sokkeholderen.  At hun tænker på hele Danmarks ve og vel og ikke bare en lille del af Danmark.

Men jeg vil dog lige rose jer alle i Folketinget, at det er godt at det virker, som at I har det godt sammen og det er også godt for Folke styret, at man på andre områder kan støtte hinanden på det personlige plan, det er rart også være vidne til.

Hvis jeg skal komme med et råd Mette, så måske bruge lidt andre ord for at være “klog” ordet “intelegens” og “smart” et andet udtryk, der også,kan bruges. Men det er du klog nok til selv at finde på bedre ord.

Debat indlæg på debatten ang Corona

Desuden undre det mig at virksomheder, ikke sørger for at ha kapital til dårlige tider. En slags buffer. At Mette F har været så dygtig, at også at tænke hele samfundet ind. Fortæller alt om hvor stor en statsminister hun er. At erhvervs livet så kommer rendende, virker mere på mig som en flok forkælet børn, der bare vol ha mere, der totalt mangler samfunds sind. Det havde også klædt selvsamme folk, at de også tog ansvar og indrømmede det, da de fik presset regeringen til at åbne mere og som jo havde fatale følger. Staten er vel heller ikke en uudtømmelig kilde til at finansiere det hele, med mindre vi skal gældsætte os til langt ind i næste århundrede?

Hej Mette du burde ha et sted hvor man kan komme med kommentar der er af mere general karakter. Nu er jeg nød til at skrive i en tråd, som slet ikke har noget med det at gøre, for at komme med en kommentar til det pludselig opstået problem. Jeg tænker på problemet Frank Jensen og også Morten Østergaard. Jeg vil ikke gå ind i substansen, men mere tænke på hvem der har interesser i at Frank jensen kommer i den offenlige gabestok, som jeg syntes begge problematikker har en tendens til. Vi ved at de blå partier halter super langt bag efter dig og derfor bestemt kunne have en interesse i at skade dig. Der er masser af journaliste oven i købet den værste af dem alle, som du engang selv har sat på plads og selv er kriminel virker, som en stik i rend dreng i den henseende. Med det formål at forsøge, at stikke en kæp i dit popularitets hjul. De der kvinder, der har startet hele den debat om de her ting, må også have for øje, at det også,kan have den effekt, at det kan skade dig. Er de i virkeligheden sat i gang af sådanne kræfter? Selv om jeg så godt nok at venstre havde selv liggende historier i deres fortid. Men derfor er det virkelig vigtig, at du ikke lader dig narre af dem der måske sidder bag ved og puster til ilden og som måske også er dem, der i virkeligheden har sat det hele i gang?!

Som jeg skrev et andet sted. Hvad med om vi sløjfede blok tilskud og landbrugs støtte til de nord jyder, der ikke kan finde ud af at opfører sig ordentligt. Det er vildt provokerende, at vi her i øst Danmark skal finde os I at ser stort på om smitten breder sig til resten af Danmark. Vi betaler en masse penge til jer. Men I har bare så travlt med at gale op om grundlovsbrud, når der blevet gjort et masse arbejde for at I skal blive fri af den sygdom og faktisk redde jeres liv. I har ikke engang fundet ud af at Corvid spreder sig i mink og kan ryge ud til os mennesker. Hvis det bare havet nøjes med at blive over hos jer, så ville det være fint, men I vil ikke finde jer i at være indespærret, I vil ud til os andre. Der med tager I måske smitten med. Derfor er der ikke nogen grund til at I fortsat skal modtage blok tilskud og landbrugs støtte, fra os andre, når I ikke kan finde ud af at opfører jer ordentligt. I er i mine øjne ikke berettiget til nogen støtte, når I har så meget foragt over at regeringen, som gør alt for at redde jeres liv. I er ikke det værd!!!

Nej du skal absolut ikke udskrive valg. Selv om det ville sikkert slå blå blok tilbage til start eller til stenalderen, hvor de rettelig hører til. Du skal holde fast Mette, vi har en sundhedsproblematik der skal løses, det er det der skal i fokus. Det vil flytte fokus, det vil være farligt, at samle mange mennesker, der er ikke tid til det.

VIRUS I MINKEN

Herunder var lige da mink problemet kørte:

Det har skulle gå stærkt og derfor er der et embedsmandværk, der har til opgave at sørge for I ministre får de rigtige informationer, I har brug for. Man kunne godt få den ide, at embedsværket spiller efter andre spilleregler, at forsinke, eller ikke tydeligt nok sørge for at ministrene bliver tydeligt nok gjort opmærksom på de relevante faldgrupper. På den måde kan embedsmændende måske i virkeligheden komme til at spille en politisk rolle, som er til fordel for blå blok. Jeg har jo ikke nogen bevis for at det er sådan, men hvis der skal foretages undersøgelser, så syntes jeg bestemt også det kunne være interesant, at der bliver boret i? 

Altså som jeg ser det, så er du Mette Frederisen, en ualmindelig dygtig politiker, at du ved siden ,at skulle behandle Covid 19 også tager dig af de almindelige politisk problematikker. Det kunne du måske lige overveje om det behøver, at gå så stærkt? Du skulle nødig falde om med et slag tilfælde, så ro på. Bed en bøn det kan alle gøre, så vi alle kommer igennem den her pandemi.

Det er dejligt at få ret ind i mellem. Der var en embedsmand, der ikke havde gjort sit arbejde ordentligt. Jeg syntes også det flot, at han indrømmede det over for Mogens Jensen og for rullende kameras. Det var bestemt også klogt i stedet for at skulle trækkes igennem sølet, hvis der bliver lavet undersøgelser.

Nu har de blå nok snart andet at tænke på for om 44 dage så er der noget der hedder Brixit. Håber at Mette tager sig rigtigt godt betalt, når landbruget skal til at bruge deres hjælp. Så jeg siger bare Tik, tak, tik, tak,ti……..

Jeg tror ikke vi ser mere til de blå repræsentanter. da de skammer sig over at de har lavet det selvmål og har gravet sig ned i den Jydske muld og jeg håber de bliver der i al fremtid. De bør koncentrere sig om Brixit og at de skal til at producere andre landbrugsvarer i forhold til klimaet. Desuden skal de have lært noget om hvordan man opfører sig på de sociale medier.  Det kunne venstre og de andre landbrugs organisationer sagtens bruge nogen af alle de ulovlige støtte kroner til nogle kurser, i hvordan man opfører sig.

Til social demokratiet

Nogen gange kunne jeg godt tænke mig, at være helt derinde i maskinrummet og se jer mere over skulderen for hvad I virkelig har gang i. Det er ikke fordi jeg mistænker jer i at gøre noget forkert eller ulovligt. Men alle siger, at det der virkelig kunne batte noget, var den her CO2 afgift over hele linien, som jeg lige nu forstår det? Hvorfor gør I ikke det? Men selvfølgelig, der skal også være noget, at forhandle med resten af partierne om, sådan at det hele faktisk kommer til at lande det rigtige sted, Det kan jo være, at selv de blå partier kommer ordentlig ind i en konstruktiv ide udvikling. Hvor de også kommer med intelligente løsninger, som I siger skal skabe arbejdspladser og en grøn start og især for alle de mink producenter, og en masse andre mennesker  der har mistet deres erhverv. Det de blå har lagt frem, kan jo også være taktisk og at de også har et eller andet i ærmet, det kan man kun håbe på. Det de har lagt frem nu er i mine øjne ikke konstruktivt.

Må jeg lige knytte et par ord her til hele debatten, som vi har haft her på det sidste. Jeg skal indrømme, at jeg selv også har måske haft en lidt hård debat tone og nu siger Mette, vi skal tale ordentligt. Så det gør jeg så. Man skal jo altid starte med sig selv. Men kan desværre ikke tvinge de andre om at lave på deres sprogbrug, så jeg håber, at det her indlæg er i en bedre tone? Men jeg syntes, at vi er nød til at sige fra  over for de kræfter, der ikke har indset, at hvis der ikke er nogen befolkning, ja så kan man altså ikke muligt at lave forretninger og derfor kommer sundheden først.

Det er klart, at når noget går stærkt, så kan det ikke undgås, at der sker fejl. Det er tydeligt, at der har embedmænd og kvinder også haft en rolle at spille der. Jeg syntes også det stod vist i pandemiloven, at hvis der sker pludselig ting, så er man altså nød til, at have en mulighed for at kunne agere og handle hurtigt og derfor kommer til at gå forud for grundloven. Den mulighed skal være til stede!

Noget helt andet som også presser sig på, som vi ikke høre om, hvad gør I med Brexit? I sær forstår jeg at ikke landbruget og de blå i talesætter det noget mere, men det er vel fordi alle har styr på det?

Jeg har et stille håb, at nu begynder I at samarbejde og ellers har I jo flertal, så I må på venstre fløjen kunne banke et eller andet sammen, som I alle kan se jer i?

Jeg glæder mig til at se hvad I finder ud af?

Ang mink

Hvorfor den megen vrede.

Jeg kan på en måde bedre forstå hvorfor folk er så vrede over at an har været nød til at slå det erhverv ned. Det har selvfølge haft stor betydning for hele samfundet. Det har selvfølgelig været rigtig godt for hele lokal samfundet, det har skaffet en masse indtægter til hele samfundet. Mettes besøg på sådan en farm har givet mig der bor i øst Danmark syn for sagen, at hvor stort det egenlig er. Jeg har også lyst til at græde, men det er absolut ikke overfor for ejerne. Men det er over for dyrene, at vi fik indblik i en farm, der var så stor, at  man nærmest ikke kunne se den anden ende, det var uhyggeligt. Og hvis de andre farme er lige så store og vi har over 1000 af dem. Det er virkeligt uhyggeligt. Disse kæmpe dødsfabrikker, dyremishandlings fabrikker. Jeg har næsten ikke ord for hvad jeg føler. Jeg bliver også harm over at sådan noget for lov til at foregå nærmest i det skjulte. Jeg føler mig ført bag lyset. Hvorfor skal der en pandemi til at vi andre får sådan en dyrevelfærdsskandale at se. Vi kan igen takke Mette for at vi fik det at se. Men jeg er ikke sikker på at vi er helt enig om det på det punkt, at jeg er ikke ked af det erhverv måske stopper. Jeg håber selvfølgelig, at man finder ud af at bruge de kæmpe haller til noget andet. Der er langt bedre end at lave koncentreret dyremishandling.

Jeg ved godt at landmændene har en hel anden holdning til de kæmpe dødsfabrikker der er. Det er det samme for svine produktionen, det er også kæmpe stort. Jeg varfor nogle år sidenpå turne i Jylland med et Johnny Cash show og vi var på besøg hos nogle virkelig søde Jydsk familie mand og kone, hvor de også havde sådan kæmpe svine bygninger. Vi fik ikke fik lov til at komme ind i fordi netop smitte var de bange for at der skulle komme ind. Jeg følte måske også at de ikke var helt glade for at de havde dem. Jeg følte, at der var noget ambivalens i det.

Vi må også begynde at spørge ind til hvad var den tidligeres regerings ansvar? Det er måske også derfor at de blå farer så vildt frem, for i virkeligheden at dække over egen rolle i sagen. Det er dem der har siddet med ansvaret i rigtig mange år og som Mette Frederiksens på en måde bliver en slags syndebuk for, det må man dog sige er “smart” fundet på hos blå blok. Hvordan kan det være, at der er givet tilladelse til så mange farme? Hvilke miljø godkendelser er der blevet brugt? Hvilke lovhjemmel er der blevet brugt for at give tilladelse til så mange? Hvordan kan det være at de har fået lov til vokse sig så store? Er grundloven blevet brudt her? Hvorfor har man ikke sikret sig mod pandemier og er sundhedsrisikoen blevet vurderet i forhold til tilladelse, eller er det blevet set igennem fingerne med det?

Det var måske mere på plads om der skulle iværksættes en kommissionsundersøgelse omkring blå bloks og venstre regeringens rolle i den sag her? 

Peter Terp

Jan Fischer-Nielsen .

Hold nu kæft dit kommunist svin,

De er vokset under både røde og blå regeringer.

Hvad bliver det næste ???.

Har du også Ondt i røven over .

Fjærkræ 

farme, svinefarme og kvægfarme er betydelig større end de var i gamle dage.

Nu tager vi en ting ad gangen, men du er da velkommen til at fortælle os andre noget mere om det. Er der også virus i det? Eller er det kun en ualmindelig grim gang dyrevelfærd, der er det problem? Jeg syntes også at du har et ualmindeligt dårligt sprog. Det fremmer bestemt ikke din argumentation. Så det må du tale med dem der har forsøgt at opdrage på dig, at det må de gøre om igen!

Ja det var utroligt rart, at den vilde debat vi havde, kunne holde en pause, Hvor vi bare kunne sidde og hygge og sidde og synge og for mit eget tilfælde sidde og spille med. 

Jeg syntes, at vi nu skal prøve at finde løsninger på problemerne og det er faktisk ikke så meget henvendt til dig Mette, men mere til de blå Det kan ikke være rigtigt, at det kun skal være regeringen, der skal løse jeres problem. Hvem har igennem tiden givet tillladelse  til at de mink farme kunne vokse sig så store og i så mange et antal? Jeg blev virkeligt overrasket over både størrelse og omfang. 

Jeg havde tænkt, at det skulle have været skrevet på Venstres side, men der er nok nogen af dem, der også læser her på din side. 

 Hvad med at alle I fine landmænd med jeres kæmpe traktors, lige hjalp minkavlerne med at få kørt de mink, der er nedgravet rundt til nogle biogas anlæg. Nogen af dem skal nok også køres på nogen forbrændings anlæg. I skal spænde  ladvogne på traktoren, fore den med en plastik dug, sådan at I ikke forurener vejene og se så st komme i gang med at få ryddet op. Jeg har set at I sagtens vil kunne køre rundt i hele landet med jeres traktors, så det kan I også her. Der er sikkert også nogle vognmænd, der også kunne bidrage.

Tak til dig Mette, at du lige gav os andre muligt for at se sådan en mink farm og god hygge i familien, resten af weekenden.

Til en af de blåsympatisør: Det er sjovt at I/du bliver ved med at sige de samme ting, som om det bliver bedre at gentage tingene og så er vi nogen stykker,der også så stadig må gentage det samme: Mette F har ikke brudt grundloven og desuden var hun nød til at handle hurtig fordi folkesundheden var truet. Hun sagde,at hun ikke havde lov hjelm til at gøre det, men som jeg ser det så giver epidemiloven hende ret til at gøre det. Desuden sagde Mette Frederiksen, at hun ville gøre det igen, hvis det var nødvendigt. Jo det her er med til at udstille,hvad I er for nogle skurke i habitter, der kun i bund og grund fuldstændig ser stort på folkesundheden. For i oven i købet give store erstatninger til et erhverv der er på vej ned . Endvidere er det på tide også i en klima krise at gøre op med den måde vi behandler næremest sadistisk andre af vores medbeboer på den her klode. Når der nu findes så udemærket alternativer for at brød føde os. Desuden hvorfor satser I så meget på kun det ene erhverv, hvad med alle de andre der også er blevet ramt af den her krise. Heldigvis har Mette også sørget for det.

For mig at se er I nogle der bare er super misundelig på en statsminister, der sørger for hele samfundet. Som i en gammel film, var der en kvindelig skuespiler der sagde “Bare ærgerligt Sonny Boy” og så må I stadig se jer selv stå der ude i kulden og se misundelig ind på en der har teten.

Til nyhederne 0212200422

Det er vildt fantastisk, at der er en del herinde, der ikke har fattet det hvorfor vi netop Har klaret det relativt godt. Er da fordi os, der er lidt ældre har fattet det og har sørget for at isolere os. Vi er også mange der er enlige, vi er faktisk en milion, der er det og har nok også isoleret os. Vi har heldigvis en regering, der også fattet det og har sørget for alle jer snot forkælet, der ikke har den den nødvendig hjernekapacitet, at I også bliver isoleret nogenlunde. Vi har nogle brave myndigheder, der også gør hvad de kan. Vi har nogen dygtige sundheds arbejder, der også kan deres kram

Jeg syntes også det kunne være fint, at jer der ikke kan holde det ud enten rejser der hen hvor der er rigtig meget Corona eller en øde ø. I får al de døde mink med jer I må selv finde ud om I vil grave den ned, eller flå dem så kan i kan evt pelse dem eller lade være, det bliver jeres problem.  Så fint I bliver jo ikke syge, eller hvis I gør det, så er det jo stadig jeres problem. Bare I holder jer væk for alle os der forsøger at holde os fri af Corona til når vaccinen kommer, som er lige om hjørnet. 

Til de blå, der forsøger at slå mønt på det, I har så rigeligt udstillet jeres totalt manglende situations fornemmelse og hvor jeres virkelig interesser ligger. Det har givet stof til os, at vi har rigtigt meget skyts vi nu kan bruge mod jer selv at i kommer til at græmmes ned under gulvbrædderne, at I vil ønske at I ikke havde lavet være med at være så dumme. Vi er folket, der har gennemskuet jer og vi vil blive ved med at fortælle jer det til den fiser ordentlig ind. At I er nød til at ændre holdninger til at indse, at vi skal til at gøre tingene på en anden måde!.så kom så igang med at få den kreative aktive hjerne halvdel, som stadig er indtakt med at finde på nogen nye bæredygtige måder at gøre tingene på! 

DEN YE TIDSALDER

Jeg tror at vi er ved at komme ind i en ny tidsalder. Det er jeg nu ikke den eneste, der har fundet ud af. Vi har heldigvis en statsminister der sørger for hele folket og i virkeligheden er vi meget bedre tjent med en sådan person, der faktisk tænker i holistisk baner. Vi er faktisk også pisket nødvendige, at tænke i de her baner. Gennem 100 års  uafbrudt kapitalistisk system har vi fået lavet et system der går så meget ud over jordens resurser og jordens andre beboer. Det har betydet at moder natur, har fundet på løsninger der skulle få os til at opfører os ordentligt. Jeg er af den mening at moder natur i virkeligheden er det samme som Gud og han vil ikke ha at hans eksperiment går fuldstændigt i stå, eller forstået på en anden måde. Vi er ved at ødelægge os selv, men Gud sørger for den mindste krigere gør op med vores dominans og grådighed, nemlig en virus. Derfor har vi Coronaen som både går i mink og måske også grise. Der er noget der hedde Fugleinfluenza, så man skal også slå ned på dem. Med andre ord vi bliver piske nødvendig at tænke i mere bærbare løsninger. Vi skal også lære at samarbejde mere med Gud. Det det kapitalistiske system har være så heldig med at de har over taget vores tro system. Med at man opnår lykke ved at  købe ting. Det der er så fedt med at bare at lære at tro på Gud, er at man faktisk bare kan be om at få Lykke, ved at be om det. Når man så samtidig har fået ryddet op i det psykiske system ved 10 års terapi, så er min baggrunds Følelse system konstant. Jeg kan jo mærke, når der skal fyldes lidt ekstra i tanken af spirituel energi, at jeg så bare kan be om det. Hos mig virker det rigtigt stærkt og var på et tidspunkt nød til at be Gud om at dossere det til en mindre styrke det har jeg så i dag.

Det der også er interesant at se i dag hvor desperate de blå samfundssystem systemet er, ser vi hvordan de blå kæmper en desperat kamp for overlevelse. Det er tydeligt at en tv station som TV2 bliver ved med med at køre mink sagen og prøver den vej igennem at vende en udvikling. Det er rart at vi har de sociale medier, hvor vi almindelige mennesker også kan diskutere tingene. Desuden er jeg selv glad for at jeg har lavet mit eget magasin www.jfnmusik.dk og at der er mennesker der har muliggjort at vi har noget der hedder wordpress hvor man meget letter kan lave hjemmesider. Det er jeg virkelig glad for. Det nyeste er nu at vi ikke længere behøver at bruge  youtube som kanal til få vores videoer ud. Da der er nogen der har sørget for at nu er det muligt at lave en video player. Så på den måde kan vi bryde deres monopol på det område. 

0412200539

Jeg bliver lige nød til at kommentere på det samråd der var med Magnus Heunicke som undre mig. Det er en utrolig kompliceret sag og Heunicke er et ganske almindelig menneske, der bliver forlangt at skulle kunne have alle mulige bolde i luften på en gang. Jeg vil ikke engang kunne gengive det her. Jeg syntes også, at det virker også som om at oppositionen. heller ikke læser de ting der bliver sendt til dem og derfor også har et ansvar!! De vil heller bruge det politisk, for at vælte regeringeringen  for øje, i stedet for at være en samarbejdende part. Det syntes jeg er rigtigt grumt at se på i en farlig verdens omspændende pandemi, som også er en stor del af vores virkelighed.

0412201047

I anledningen af Mette F meningsmåling 

Ja , det fjerner hele den facade, skuespil og historie om at blå blok er forankret i noget folkeligt. Det er en illusion, som de har fået opbygget gennem mange år. I stedet ser vi i virkeligheden småligheden, griskhedens grumme ansigt der bliver stillet til fuld skue. Det er faktisk rigtigt godt. Vi skal til at finde nye veje, som er til gode for os alle. Der er bestemt muligheder.

Ja det er godt nok super flot læsning. Stor tillykke til os alle, at vi har en super regering. Vi har faktisk en regering, der favner hele samfundet, faktisk også erhvervslivet. Prøv at tænk på alle de hjælpe pakker, der er rullet ud både til virksomheder og til enkelte personer. Det handler ikke om, at vi skal banke landbruget ned, men at der skal arbejdes på nye måder at producere på.  Vi skal væk fra den egoistiske tanke gang og det vilde forbrugssamfund. Derfor er ser slet ikke brug for de blå, så for min skyld gjorde det ikke noget, at de kom nær spærregrænsen. Vi skal til at gøre tingene på nye måder.

0512201008

Dejligt at I sætter ind på så mange områder. Man må virkelig sige, at I er en dygtig regering, der kan så mange ting på en gang. At ballancere det hele, at få hele samfundet med, det er godt nok flot. At både at rydde op og omstille. Samt lige at klare en sundheds krise, det skal der stor snilde til, hvor oppositionen kører med grove og hårde metoder for at mistænkelige gøre jer.Det kræver godt nok noget styrke og heldigvis har I det hele. Heldigvis har I også os, der kan sige nogen ting, der kan bakke jer op og er måske er en anelse frier i den demokratiske debat. Alt det er klaret på  11/2 år godt nok…..wow!!!

Omkring lovhjemmel ved mink avl:

Jakob Ellemann Jensen miljø- og fødevareminister fra 2. maj 2018 til 27. juni 2019.

”Bekendtgørelse af lov om hold af dyr” (https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/1)

”§ 30 Miljø- og fødevareministeren kan for at udrydde, hindre, begrænse eller imødegå risiko for udbredelse af zoonotiske smitstoffer og af de sygdomme, der er anført i de i § 25 nævnte lister 3 og 4, fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse af særlige foranstaltninger samt meddele forbud mod anvendelse af dyr, dele heraf eller animalske fødevarer, sæd, oocytter, embryoner af dyr samt gødning, hø, halm, dyrefoder og andre produkter og genstande, hvormed sygdomme og zoonotiske smitstoffer kan spredes. Ministeren kan endvidere fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse af særlige smitteforebyggende foranstaltninger i andre tilfælde end ved udbrud eller mistanke om udbrud.

Stk. 2. Foranstaltningerne i henhold til stk. 1 kan bl.a. omfatte:…”

” h) aflivning af dyr, herunder i et område omkring et udbrudssted, eller slagtning på særlige vilkår og

i) destruktion…. ”

Bemærk den sidste sætning i § 30

”… Ministeren kan endvidere fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse af særlige smitteforebyggende foranstaltninger i andre tilfælde end ved udbrud eller mistanke om udbrud.”

2. pkt. er den sidste sætning, som blev indsat ved ændringslov 2018-12-18 nr. 1550” vedtaget med Jakob Ellemann Jensen som miljø- og fødevarerminister…

Venstres formand har altså hele tiden vidst, at den nuværende regering er på lovlig grund, så han har:

· enten ikke haft styr på, hvad han i sin ministertid selv har foranstaltet

· eller også ikke villet fortælle sine blå fæller om gyldigheden af den nuværende regerings beslutning…

Debat om tonen på de sociale medier.

Cecilie Cathrine Cillekat Hjælm-Nørregaard  ja jeg har nogen gange givet tilbage med samme mønt. når der har kommet med dumme argumenter eller bemærkninger. Så kan jeg mærke jeg bliver vred. Som f.eks. når de blå bliver ved med at køre rundt i den mink sag. De bliver ved med at sutte på det ben. De nærmest klamre sig til den. De vil have lavet kommissions undersøgelse, men det får de ikke noget ud af, da der var hjemmel til at slå de mink ned. Det er nærmest en pligt at gøre det i loven “om hold af dyr” https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/1 Oven i købet en lov som Elleman har været med til at lave.  Med mindre, at det bare er juristerne i ministeriet der har forfattet den og han bare har underskrevet. Selv nu kan jeg se, at der stadig er samråd omkring den sag. Det er jeg altså nød til at blive ved med at tilbage vise. Vi har f.eks. lige hørt fra Elleman, at han nu pludselig siger, at nu går de pludselig ind for sundhed, efter at de har kørt alt det andet i så lang tid. Det kalder jeg for hykleri.

Det er jo rigtigt godt, at vi kan på den her måde have åbne debatter, det må da styrke demokratiet. Det jeg tror er problemet med pressen, at I gamle dage havde de jo nærmest monopol på meningsdannelsen. Jeg mener der var interesser i samfundet, som var interesseret i at vi havde et så stort materielt forbrug som mulig, for derved at skaffe så meget profit til de få i toppen. Det kunne man gøre den gang. Det kan man altså ikke længere  Det privilige er ved at ændre sig, da vi alle borger har mulighed for at ytre os og har friheden til at gøre det. Vi er også på vej ind i en tidsalder, hvor vi er nød til at begrænse det vilde forbrug. Derfor er det godt, at vi har en statsminister der kommunikere med os alle. Det der også er problemet med det er at Mette F har succes med det og det er derfor man nu også forsøger at mistænkelig gøre dette. De borgerlige har haft held med i mange år at diktere en fortælling, som mange af os almindelige borger har gennemskuet. De borgerlige har forfærdelig svært ved at finde hvad ben de skal stå på. De klamre sig til minken, men lige om lidt finder de ud af at de også har tabt der. Hvad skal vi med en borgerlig fløj, når Mette favner det hele?

Redigeret udgave af ovenstående 

1812200722

Det er faktisk rigtigt godt at de konservative også udstiller sig selv, hvor desperate de er efter regerings magten. Ligesom venstre, vil de gøre alt for at få den, netop at bruge tvivlsomme mails som man netop ikke ved ægtheden om. Deter faktisk lige meget, at hvis man ikke kan sende fortrolige mails, uden at der er nogen der skal sende det videre, hvor er vi så henne? Jo hele blå bloks fortælling, er ved at falde fuldstændig fra hinanden. Bare man giver til de rige i form af skatte lettelser, så falder der også lidt ned til de fattigste, konservativ folkeparti min bare r…… Jo forklædningen glider af og man ser den rene egoistiske ragende til sig, hvor man ser stort på alle andre mennesker. De kan godt se hvor populær Mette er. Mette kunne sagtens føje folkeparti på. Det socialdemokratiske folkeparti, det ville være det sande og rigtige folkeparti. De borgerlige vil sikkert på et tidspunkt slå ind på en vej der ligner Socialdemokratiet, hvor de også vil forsøge sig med andre måder at f.eks. at blive mere grønne. Der skal vi igen være på vagt og være klar til at afdække forklædningen, for det vil kun være forklædning. Vi vil være på vagt!!

2212201308

At du(Mette Frederiksen) fortsat må lede landet, for det har du gjort godt. At vi begynder at se frem ad, at vi ser nye muligheder, i stedet for begrænsninger, at vi får ja hatten på,  At vi samarbejder om nye løsninger, i stedet for at grave os ned i gamle negative historier. Men at der skal to til en tango, det er der dele af den borgerlige presse og baglandet der må se at indse, at vi er alle en del af det her land og vi skal samarbejde, men det skal være med dig, som kaptajn på det her skib. Heldigvis tror jeg faktisk at inde i maskine rummet sker der flere positive ting, end vi her ude i sam

2312200831

En kommentar til en der skrev lidt om julen

Ja det er en ny tid vi er ved at komme ind i. De gamle negative herskende energier, som I år vis har manipuleret os alle ind i et system af en form for slaveri, et sofistikeret form for slaver. Det er nu tid til at gøre op med og begynde at finde en vej der er mere i harmoni med os alle sammen også vores tidligere modstander. Det er jo netop også vigtigt at specielt huske i den her jule tid. Jeg forsøger at give mit bidrag via min blog, min musik og mine videoer til den omstilling vi er vej på vej ind i. Google mit navn og du finder vej til min hjemmeside. Glædelig jul alle sammen.

En anden kommentar om hvad de borgerlige er for nogen

Ja det er godt at de selv har afsløret deres sande ansigt, at det må være tydeligt for en hver. at venstre er altså landmænd der tænker i at rage til sig. Men vi skal stadig være på vagt de konservative vil det samme som venstre og de går altså frem. For ikke at tale om NB.

Et indlæg i vores seje statsminister 2812200906

Det er rigtigt godt, at den her gruppe er blevet oprettet. Vi er ved at blive en magt faktor, som vores modstander nok ikke har respekt for, men er klar over at vi eksistere og at vi har indflydelse. Jeg håber bare, at vi fortsætter med at bakke op også når den her Corona på et tidspunkt forsvinder. Det der er så godt, at nu har vi almindelig mennesker har fået et tale rør, som vi ikke havde før. Da kun pressen, var kilden til menings dannelse og derfor faktisk havde fået sat det hele i system,  at folket bare blev reduceret til forbrugs og  valg stemme dyr. Det er nu brudt. Jeg tror også det er, derfor at debatten bliver så skingre, at de blå virkelig er i vild panik over, at de er ved at miste grebet og magten.

Vi skal på et tidspunkt ind på en mere nuanceret debat om, hvor vi vil hen med Danmark. Jeg ser mulighederne,  at vi på mange måder, kan komme hen i mod noget der er sunder og et smukker samfund. Hvor der er mere lige hed, men selvfølgelig skal vi både ha virksomheder og landbrug, men det må være muligt,  at gøre tingene mere økologisk og bæredygtigt. Det kan være,mat vi skal til at vende os til, at vi ikke skal eje, men leje tingene. Sørge for at vi stillet krav til producenterne, at de producere genanvendelig produkter, at tingene kan skilles ad og blive måske brugt i andre sammenhæng. At vi stiller krav til landbruget, om at producere afgrøder, der er økologiske og lave  nye produkter. Måske nogle kokke og mad designer kunne lave noget samarbejde omkring vores mad, om at producere og markedsføre nye produkter. At vi sørger for, at vi ikke skal spise allle det medicin. Jeg har skrevet en større blog om det på min hjemmeside jfnmusik.dk da jeg mener, at vi kan spare milliarder af kroner, hvis vi ikke skal bruge, så meget medicin. Der er masser af andre ting der skal rettes op på og det er super fint, at der er blevet lavet et forståelses papir og en ny retning, som bare ligger der og venter på at blive fyldt ud. Så både landmænd og virksomheder må gerne komme i gang med at tænke i nye baner, vi er normal super dygtige til at gøre det her i Danmark og det skal vi blive ved med.

0201210417

METTE FREDERIKSENS NYTÅRS TALE 2021

Kære Mette. Jeg vil nu ikke kalde din tale for prangende, men Ok. Men det jeg var mest bekymret for om jeg kunne spore, en hvis træthed hos dig?Jeg var nød til at se din tale 2 gange, men heldigvis, så syntes jeg, at du virkede som om at du har det helt fint. Jeg har jo været lidt efter dig,  for at fortælle dig hvor vigtigt det er at spise sundt,helst vegetarisk men også at du kommer ud og løbe i naturen. eller power walk’e som jeg er igang med for at tabe mig (tabt 18 kg mangler 1 kg,på 3 måneder). De har været hårde ved dig, de blå, de har brugt mange ufine trick midt i en pandemi, men i virkeligheden har de lavet det ene politiske selvmål efter det andet. Selv Berlinske indså det for ikke så længe siden og Hans Engel, må jeg også sige, at det var fint, at han var inde og støtte dig. Hvad det burde have været Jacob Ellemann eller .Søren Pabe burde have sagt for længst. Det er først nu, hvor Jacob Ellemann kommer ind og forsøger sig med at vise lidt interesse for hvad det virkelig gælder. men alt for sent, alt for sent. De burde have læst mere på min hjemmeside, for jeg har et motto: det man siger er man selv” så ville de  have været meget mere betænkelige og havde sat alle de fjolser der ytrede sig negativ på Facebook  på plads. 

Men Mette du sørger for at fokusere på dit eget løb siger I din tale ualmindeligt klogt og fokusere på hele Danmark. På  hvordan man finder løsninger på problemerne. Du takker dem, som står i forreste række og kæmper en hård kamp mod Coronaen, du fokusere altid på os mennesker og som igen fortælle hele vejen igennem,hvilke et fantastisk menneske du er. Det er dig der bestemmer. hvad der skal tales om, du sætter dagsorden og det er du i din fulde ret at gøre. De kalder dig diktatorisk og magtsyg, men de glemmer at de selv har givet dig den magt. Det kan man ikke komme bagefter og brokke sig over det, igen et selv mål. For mig virker det utroligt klogt, at du er positive over for dem, selv om de er negative over for dig. 

Så altså din tale var neddæmpet og du fortsætter helt videre i din drejebog over hvad I skal gennemføre. Jeg er stadig fuld af beundring over hvad I har fået gennemført oven i en kæmpe opgave som en pandemi har I lavet politisk arbejde for hele Danmark. At velfærds Danmark er for hele Danmark, altså også for de stakkels Virksomheds ejer  der ikke i tide har sparet op, eller måske i virkeligheden har flyttet kapital i skattely. Det er igen klogt ,vi er nemlig et helt land og velfærden er for alle. Du stiller også krav til udlændinge, at de skal lave noget. En super ide,det vil være godt at få så mange af dem i gettoerne ud og lave noget.(Men vi skal også begynde at respektere dem som vores med mennesker) Det er igen klogt at du tager momento fra de borgerlige og køre det ind i en social demokratisk fortælling.. Selv klimaet er der sket masser af ting I har gennemført. Det virker som om det er virkeligt gennemtænkt ikke noget med at rende ud og lave en masse hovsa løsninger men gennemtænkt, det syntes jeg igen vidner om intelligens og i et fint samarbejde med erhvervslivet. 

Jeg har også en ide som jeg vil lave på et tidspunkt, på min hjemmeside, hvis jeg på,en eller anden måde får noget kapital til rådighed, som ville virkelig være et supplement til al det du indfører. 

Så kære Mette det du gør er utroligt godt og du/I og dine støtte partier I har hele min opbakning og jeg vil gøre mit for at støtte jer i jeres

jeres projekt må lykkedes. Godt nytår. 2021

Show Buttons
Hide Buttons