Mette frederiksen en superstatsminister

Danmark kommer til at skulle vende sig til en ny virkelighed, som I virkeligheden vil være godt for os alle sammen. Faktisk tror jeg det vil blive en slags socialisme, som vil blive meget mere sund. For selvfølgelig skal vi have virksomheder. Det handler ikke om vi skal tilbage til sten alderen , eller en slags revolution. Selvfølgelig kan man jo se at her i øjeblikket på de sociale medier, hvordan blå blok udstiller sig. Det er faktisk rigtigt uhyggeligt at se, at des mere de mister i opbakning. Des mere kommer deres sande identitet frem. Man ser tendenser til at de rigtige uhyggelige kræfter viser deres ansigt. Nynazister til Ny borgerlige, pressen og især TV2 fører an. I sær her under Coroaen er den helt gal. De blå angriber selv under en af de største kriser vi har haft siden 2. verdenskrig. En sundhedskrise, som jeg mener også er med til at presse os mennesker til at gøre tingene på en anden måde. Vi har heldigvis en ualmindelig dygtig regering med Mette Fredriksen i spidsen, som heldigvis med kvikke replikker sætter alle de blå på plads, det er bedre end at se håndboldskamp, hvor det jo pt går godt, som vi så i går mod svenskerne.

Det Mette Fredriksen virkelig dygtig gør, at selvfølgelig bakker hun virksomhederne op, sørger for at der bliver udbetalt hjælpe pakker til alle. Støtter virksomhederne til at holde på deres dygtige medarbejder. Det tror jeg ikke de blå ville have fantasi til at kunne gøre. Det vidner om at Mette Fs regering favner bredt. Så hvad skal vi med de blå. Jeg tror de nok over tid finder ud af at de kommer ikke langt med de holdninger og bør spille meget mere ind i den nye fortælling, vi skal til at skrive sammen.

Vi skal til at lave tingene bæredygtigt og derfor er vi nød til at tænke meget mere i at tingene skal kunne genbruges, sådan at vi spare på jordens resurser. Noget mere cirkulært økonomi. Bedre dyrevelfærd Jeg ser da også heldigvis en masse tendenser på at det er der mange virksomhedder og kvikke mennesker, der har indset hvor det bære hen. Der kommer produkter der er meget mere bære dygtige. Der bliver opfundet nye materialer o.s.v. Det skal nok gå i den rigtige retning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *