Shoppen er klar

Hurra nu går jeg officielt i luften. Åbningstilbud: Køb 5 melodier og få en gratis.

Så nu er der 10 melodier i shoppen. Du kan høre melodierne, inden du køber, hvis du går ind under fanen musik,

Husk også, at hvis du vil have Henning Lemussen og undertegnede ud at spille til din fest eller andet arrangement, kontakt mig under min kontaktside.  Vi kan både spille egne sange, melodier og covernumre, såsom 60ér musik og jazz. Henning spiller på klaver/keyboard og synger. Jeg spiller guitar og synger. Vi vil indspille flere af mine egne numre og  udgive dem her i shoppen hen ad vejen.

Og så spiller gruppen “I walk the line“. som jeg spiller med i, koncert/fordrag om Johnny Cash den 7 november i Skelgårdskirken på Amager klokken 19.

Jeg vil også lige forklare lidt om, hvad jeg egenlig er i gang med her på den her side. Min plan er at begynde at udgive så meget af min musik, som muligt. Jeg vil først udgive noget af min ældre musik. Meget af det er indspillet for nogle år siden og kan derfor måske i nogens øre lyde lidt mærkeligt. Men jeg syntes alligevel, det skal med  nu. Det kan være, at vi senere igen indspiller musikken, sådan at det får et bedre udtryk.

Så velkommen her på min side. Sørg for at holde øje med den, da der ifølge min plan kommer løbende udgivelser.

Kærlig hilsen

Jan Fischer-Nielsen

3 tanker om “Shoppen er klar”

    1. Ja jeg tror at det forsvandt fordi det ikke lå rigtigt. Jeg vil gå igang med at lave et nyt og det skal bare ind og ligge rigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *