05 Sang 05 2703211123 et instrumental nummer

Jfnmusik.dk logo belongs to Jan Fischer-Nielsen
www.jfnmusik.dk logo

05 sang 05 instrument tal af Jan Fischer-Nielsen www.jfnmusik.dk
Denne T shirts er den første vi har lavet. En magen til kan nu købes for 300 kr skrev en e mail til jfn@jfnmusik.dk alle mine produkter bliver nummereret og derfor kan jo gå hen og blive samler objekter. Skriv hvilke størelse du vil ha den i. Jeg er ved at lave en webshops. Hvor den og nye produkter vil blive solgt fra. Du kan også få din produkter med i shoppen

Som du kan se her over er det min første T shirt jeg har fået produceret og som kan købes for 300 danske kroner. Du skal skrive til jfn@jfnmusik.dk med størelse og betale med bank over førelse eller noget andet. Men jeg er i gang med at lave en webshops som bliver efter systemet dropship. Du vil sagtens kunne få produkter med i shoppen. Planen er at I stedet for mine almindelige reklamer, vil jeg reklamere for din produkter både i mine videoer, på lyd siden og på her i teksten.

Ovenstående melodi eller instrumental stykke, stammer fra 3 Dér jeg engang havde tænkt mig at udgive på en gang, men som I får lidt hen ad vejen i single form.

Det er lidt spansk inspireret, jeg har altid været inspireret til at lave noget

Mine titler er bare numre og, hvis der er nogen der ude der kune tænke sig og gå i tænke boks og give dem rigtige titler, så er man velkommen til det. Skriv til jfn@jfnmusik.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *