2 nye melodier

0203212310+013802
mol blues 18012111 254

To nye melodier udgivet her den 3 marts 2021 Der er ikke så meget at sige måske lidt om mol blusen. Indspillede jeg delvis i går og man kan god henfører tankerne på at nu tager de igen en bid af Amager til at bygge på. Jeg forstår ikke at de skal bygge der. De har lige besluttet at de skal bygge nærmest en kæmpe ø, ud for Nord havnen. Kunne de ikke bare komme igang med det. I stedet for at bid for bid fjerne ånde huller for byens og naturen. Der er socialdemokratiet med i det her. Jeg er ellers meget enig med dem i en masse ting. Men der er par punkter jeg ikke helt deler de samme synspunkter. Det ene er Amager Fællede og det andet er omskæringen af jødiske børn. Som man kunne jo godt spørge sig selv om det er en tilfældighed, det med vaccinerne og Israel. Nu er det ene jo lokal politisk og det andet er på landsplan. Men jeg er bestemt ked af det på naturens vegne, at den stadig skal indskrænke sig. Samtidig med at vi hele tiden også får af vide at man vil gøre en masse for den vilde natur. Den skal bare ikke lige i nærheden af København. Vi sidder jo midt i en problematik, hvor naturen jo netop har erklæret os krig i form af en verdens omspændende pandemi og bag efter klima forandringerne. Det sidste tror jeg nok der skal komme spændende ting ud af. Måske og nye produkter. det nyeste som jeg syntes lyder rigtigt spændende at man kan hive CO2 ud af luften og omdanne den til protein. Vi slår flere smæk med en sådan teknologi.

Vi har også allerede i den nuværende pandemi fundet ud af at gøre tingene på andre måder. Det at vi arbejder hjemme, går i skole også hjemme. Det viser sig jo at på bundlinien er det med til at værste firmaer og jeg tror også at de skole børn der bliver udsat for mobning være lykkelige for at have fået et års ferie.

Jeg håber at man bibeholder de bedste af de ting som har været gode for alle parter. Måske er det også nogen der har fundet ud af at man kan godt leve på den anden måde. At der er tid til at fordybe sig. I vireligheden skulle vi se at få borgerløn og samtidig få udviklet Robboterne. Og ellers køre dele økonomi.

Skriv et svar