Biodivasiteten er truet

Jfnmusik logo

Herunder den hele video omkring Biodivasitet  Udgivet i dag den 11 November 2018

Herunder traileren til overståendevideo

Herunder det jeg siger i video

BIER OG INSEKTER I MIN HAVE

Ja jeg havde ikke regnet at min hyggelige musikvideo om mine bier og insekter i min kolonihave lige skulle bruges til at fortælle om en alvorlig ting. Men heldigvis havde jeg lige den her video, som under alle omstændigheder skulle ud på et tidspunkt.

BIODIVERSITETEN ER I FARER

Det handler om at FN her forleden kom med en rapport om at biodiversiteten er truet. Det er så alvorligt at det kan betyde vores egen undergang. Hvis der ikke er bier til at bestøve, ja så kan vi ikke få mad på bordet og så dør vi af sult. Altså så enkelt kan det siges, men det er ikke sikkert at vi når så langt. For der vil bryde krige ud inden, er min helt klart min overbevisning. Så altså det her er så mit lille bidrag til debatten.

EN KOMMENDE TEGNE FILM OM BIODIVERSITETEN

Jeg har skrevet en mine musical for børnene der handler om der her ting som jeg vil gå i gang med at lave. Jeg laver den nok stadig som tegne film. Der er andre tiltag omkring de her ting på tegnebrættet, men det er fortidligt at fortælle noget om det 

Se mere information her under

Verdensnaturfonden

Greenpeace

Dansk Naturfrednings forening

Skriv et svar