Down Town (In Spring)

www.jfnmusik.dk logo


https://youtu.be/ChqkRgZl0ow

En musikvideo om at være i byen. se den og andre på min youtube kanal: FISCHERS KANAL Men du kan også bare se den her. Musikvideoen skulle have været lavet om sommeren, men den er blevet lavet i foråret, så derfor passer sangteksten ikke helt til billederne. Jeg håber at jeg kan lave en ny udgave hvor billeder og musik passer beder sammen. Men altså her er den så.

Det er rigtigt hyggeligt at sætte sig ind på strøget og bare tage billeder af folk. Jeg syntes altid man oplever et eller andet. Der er rigtig mange turister, der besøger vores by og nogen gange kan man godt få en sludder med dem. Jeg bor her inde i centrum og jeg er tit udsat for at turisterne spørger om vej og jeg er ikke en af de bedste til at fortælle hvad gaderne hedder. Men jeg kan jo altid lede folk hen i e den rigtige retning, men som sagt, så ved jeg ikke altid hvad alle gader hedder. Et eller andet sted så er det faktisk også lige meget. jeg kan egenlig sket ikke forstå hvorfor turisterne i det hele taget spørger om vej. Bruger de ikke GPS og kort Aps? Ja jeg kan da ikke undvære en GPS, det er da et super fint redskab, man kan altid finde vej.

Jo sommer i København er rigtigt dejligt. Og der kan altid tages mange smukke billeder og jeg syntes jeg har været heldig med nogen og derfor kan man jo altid lave en billede kavalkade, med smukke billeder i. Jeg har dog til gode at bare tage et unikt billede, som kan gå hele verden rundt. Men det er dejligt at jeg bare kan sætte mig ind på en af bænkene ved storkespring vandet og både nyde vejr og så samtid lade blikket vandre over menneske havet. Altid at være på jagt efter det bedste motiv.

 

Skriv et svar