En lille diskusion med Jacob Ellemann jensen

Jeg har lige en lille debat med Jacob Ellemann Jensen på link in. J.E.J forsøger nu at komme ind på at fører debatten endelig på en mere ordentlig måde. Det er selvfølgelig, altid godt at det endelige sker. Hvor han forsøger at finde en lidt mere positiv tone, omkring pandemien. Men jeg svarede ham lidt provokerende: “Nu er der ikke ret mange løsninger venstre er kommet med. Kun brok og kritik. Og rage til jer”

J.E:J svarede med et link til deres genåbning

Jeg svarede: “Jakob Ellemann-Jensen. Problemet er at I kommer alt for sent og jeres måde at håndtere det hele på, har I ødelagt rigtigt meget for jer selv. Jeg skal ikke sidde her og komme med gode ideer til hvad I skal gøre eller hvad I skulle have gjort. Men den opførelser og retorik, som både du og andre I Iagt for dagen, vidner bestemt om hvor jeres hovede fokus ligger. Derfor mener jeg at Mette Fredriksen både håndtering og hendes øje for erhvervslivet ligger meget bedre hos hende end det gør hos jer. I har afsløret jer selv og i virkeligheden mener jeg faktisk I ikke længere har nogen berettigelse for at eksistere, da jeg mener at det vil Mette Frederiksen sagtens kunne gøre uden jeres ualmindelige selviske indput”

Hvis der kommer svar fra ham skal jeg nok her skrive om det her.

Svar fra den 1003210958


“Nu kan du læse en artikel på min hjemme side www.jfnmusik.dk hvordan I i blå har snydt og bedraget den danske befolkning i gennem en menneske alder. Dels at udbrede den negative tænkning med det formål at i sær folk med lav IQ at være forbruger og dels til at være stemme kvæg ved at putte et folkelig humanistisk fernis som camouflage over det hele, i jeres politiske borgerlige partier.Så I er gennemskuet. Desuden er der en masse gratis musik, så det hele glider letter ned. Den negative tænkning har også haft den side gevinst at de mest sårbare mennesker har fået ødelagt det psykiske system, med det resultat at de er blevet psykisk syge i forskelige grader. Det har igen været til fordel for medicinal industrierne, der opfundet nye psykiske sygdomme som man har postet dødsensfarlig medicin i mennesker.l læs min blog “Ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka””

“Jacob Ellemann Jensen Venstres formand

Tak for tilbuddet, Jan. Jeg springer over. Jeg holder meget af fiktion, men kan bedst lide, når det er deklareret som sådan.”

Undertegnet

“Nu er det jo ikke speciel møntet på dig, men nærmer jeres vælger. At du vælger at kalde det for fiktion, uden at argumentere yderligere virker på mig som at du bare benægter. Lige som alle jeres og dine andre udefineret argumenter I /du er kommet frem med tidligere.Så faktisk vil jeg hermed mene, at have ramt fuldstændig plet. Når din argumentation er så tynd og arrogant, at du ikke kan argumentere bedre. 

Jeg skal nok skrive lidt artikler på min hjemmeside www.jfnmusik.dk som jeg tror også du og I borgerlige kan komme konstruktiv ind i det, men først når jeg ser at jeres attitude fuldstændig ændre sig. Det er jo slet ikke tilfældet i nu. “

Skriv et svar