En ny gammel musikvideo fra Jan Fischer-Nielsen

www.jfnmusik.dk logo

 

 

Denne video er en af mine første videoer. Jeg er godt klar over at der er en del fejl i den, men jeg syntes alligevel at den er god nok til at blive sendt ud, da musikken er ret vellydende, selvom også der er der forskellige skønhedsfejl.

Min plan er at jeg vil forsøge at udgive ny musikvideo en gang om ugen og jeg prøver såvidt muligt, at udgive den i weekende, altså enten lørdag eller søndag. Man er naturligvis velkommen til at dele mine videoer. Desuden er man også velkommen til at sponsorere mine videoer. Man kan jo bare lægge videoen ned på egen  hjemmeside, men man skal bare huske at reportere  det til KODA, Jeg har eksperimenterede jeg med video programmets muligheder og derved opstod der nogen fejl, der ikke kommer i de nyere. Men da jeg har tænkt at sende løbende ud, kommer der hele tiden både nye og gamle videoer.Og det er i hele taget en proces at arbejde med de videoer, man lærer hele tiden nyt om processen. Der kan være dage hvor det ikke rigtigt vil lykkedes, men hvor man alligevel bare køre på. Så er der dage, hvor jeg bare vælger at lade computer være computeren og så bare lader det hele være og render ud i naturen for at få ny energi.

Kunst er jo også dejlige farver, der kan gengives i et foto og jeg får jo billedet i bevægelse selv om det er stil billeder som udgangs punkt. Det er vigtigt at når man laver video, at der er alligevel en bevægelse i billedet, selv om det er et stil billede. I virkeligheden er det langt letter at lave ren video en at lave stil billede

I er jo velkommen til at dele mine trailer på de sociale medier, faktisk vil jeg sætte pris på om I gør det.

Men jeg håber I kan lide min video trods fejlene

Skriv et svar