en psykologisk øvelse i at opnå større selvtillid

Herunder har jeg en øvelse til personer, som har meget lidt selvtillid. Jeg ved ikke hvor mange af jer, i den yngre genneration, der har oplevet at skulle stå op ved tavlen og skrive hunderede gange en masse negative sætninger. som både var negativt for en selv, men bestemt også for dem der læste det.Det er nok en afde ting, man dog ikke længere gør. Men som jeg var udsat for som barn.

Men jeg er nu ret overbevist, at den her øvelse, som jeg vil vise jer her længere nede, er rigtig god, for alle. Der kommer ikke reklamer på det her indlæg, da det er et al for vigtigt emne, til at der skal være noget der forstyrer billedet.

Det du skal lave, er en form for omprogrammering af dig selv, der er absolut ikke noget farligt, i det her. Det der sker, er at man putter de her sætninger ned i underbevidstheden, sådan at det er dem der understøtter hele din daglig dag og du vil komme til at opleve at du får det super godt med dig selv. Du får det super godt med dine omgivelser. Du kommer til at sende en masse positive energier ud til dem omkring dig. Du får faktisk mere kærlighed fra dine omgivelser, men aller mest vigtigt du får et super selvværd. Du får alt det du i virkeligheden higer efter. Du behøver ikke at vise det her for nogen, det bestemmer du helt selv, men du må godt. (du må meget gerne sende en feedback til mig om hvordan det virker hos dig. Det kan du gøre her på min side her under og om jeg må offenliggøre dit svar.)

Du skal skrive en masse sætninger og helst gøre det over 3-4 A4 sider. Du kan sagtens bare gøre det på computer., men er bestemt også fint at skrive i hånden. Du kan evt lave det i din dagbog, som er rigtigt godt at lave, hvis man går har nogle tanker, som du ikke helt kan finde ud af, hvad handler om. Eller bare skrive dine tanker ned. Det er også et fedt redskab til selværdet. Du må gerne selv finde på dine egne sætninger, prøv at være kreativ.

Men her er øvelsen:

Jeg er god nok som den jeg er, (Det fulde navn ) ….er god nok som den han/hun er, (navn) Er god nok som den han/hun er, Jeg tror på mig selv. (navn) tror på sig selv. Jeg elsker mig selv (der kan godt komme modstand på her, men det skal du ikke tage dig af) (Navn) elsker sig selv, Jeg er værd at elske, (navn er værd at elske) (Navn) er vild med mig selv, Gud elsker mig, Jeg kan alt i Gud, …… (jeg kan ikke selv komme på flere, da det hos mig er virkeligt kommet ned i min underbevidst hed)

Men prøv at finde dine egne sætninger.Husk at skriv det det samme om og om igen over 3-4 A sider. Prøv at mærke, hvordan du får det undervejs, når du gør det. Du vil helt sikker opleve at du får det vildt psykisk godt. Når du har skrevet de her sider, så er det ikke sikket, at du behøver at gøre det igen, men det er klar at selvfølgelig må du gøre det lige så mange gange igen.

Det her skriver du altså over 3-4 sider. Blive ved selv om der kommer modstand, som f.eks. det her gider jeg ikke, elller jeg vil heller lave noget andet, eller solen skinner og jeg vil heller ud i det. Det er vigtigt, at du over hører de her sætninger, det er nemlig din negative underbevidsthed, som vil forsøge at få dig væk fra det. Det er jo en trusler mod den gamle udbrugte underbevidsthed.

Man kan faktisk sige at det her er en slags hjerne vask, men det er den gode slags hjerne vask.

Hvis du kan mærke at der ting du ikke kan finde ud af hvad er, som dukker op hele tiden, så er det vigtigt at gå til en kognitiv psykolog, der vil hjælpe dig med det.

Håber du får glæde af den her øvelse, skrevet i positiv energi til dig.

Skriv et svar