Et improviseret jazz nummer 474 2009101207

474 2009101207

Ja her over er det et improviseret jazz nummer. Som alle mine titler hentyder til, så bruger jeg ikke mange rigtige titler på mine melodier. Da jeg har skrevet så mange, at det er letter at bare give dem et numer. Jeg regner med at indspil noget rigtigt jazz men det vil jeg lægge ud på min Facebook side. Som er mere en reklame side for den her. Men på den anden side kunne det også være rigtig rart at bruge den side noget konstruktiv.

OG NU NOGET HELT ANDET

Jeg har lige læst på en side om videnskab som jeg følger med i. Der skriver de at Corona situationen har ført en masse nye positive ting med sig. Bedre behandling af kræft og bløder sygdomme. Influenzan er nærmest forsvundet. Det der nye medicin er både lavet sådan at immunforsvaret for opskrifter på hvad det skal producere af medicin. Det er rigtig spændende. Det er kroppen der fremstiller den rigtige medicin. Det er jo også det jeg mener, at man også kan opnå ved hjælp af visualisering og det spirituelle. Men det ene udelukker ikke det andet. Jeg mener, at man kan lige så godt bruge begge metoder sådan at de laver et slags parløb. Så godt at Coronaen kom fristes man til at sige.

Skriv et svar