Et skuespilhus blev til blomster

www.jfnmusik.dk logo

REGEL TYRANI

Ja desværre måtte jeg ikke udsende den video, som I ser traileren til herunder. Da Det kongelige teater har nogle regler om, at man ikke må filme indvendig fra og hvis det skal bruges i en kommercielt retning, som de mener at min video lægger op til. Det jeg så ikke helt forstår, at almindelige turister og teatergænger godt må fotografere og video filme og lægge det ud på de sociale medier som Facebook. Facebook er da om nogen et helt gennemsyret kommercielt foretagen, skulle jeg mene. Med masser af reklamer. Det kongelige teater har altså de regler, da de er en offenlig institution og er underlagt nogle politiske hensyn. Man kan jo spørge sig selv, hvordan kan det være at der er den forskel på min lille blog og Facebook?

LÆR MENS DU LEVER

Jeg tror nu også, at der hvor jeg måske kom til at gå lidt galt i byen var at jeg ikke spurgte teatret om at filme indvendigt på teatret. Men den film jeg ville have udsendt, blev optaget helt tilbage i 2008 og derfor var jeg sket ikke på det tidspunkt klar, til at gå i luften med det projekt, du lige nu sidder og læser. Men man skal jo lærer, så længe man lever. Det gør jeg nu, altså ikke at udsende en video om vores alle sammens skuespil hus. Jeg har også lavet en video om zoologisk have og den er jeg også i gang med hører om jeg må sende ud, at få en tilladelse til.

BRANDE DANMARK

Man kan så håbe, at politikerne ændre den regel. jeg syntes jo bare at der skal være ens regler for alle. Desuden er det jo også en mulighed for at brande Danmark, at vi laver reklame for nogle spændende ting, som kan gavne omtalen i udlandet. Det gavner jo turismen, som vi jo alle får glæde af, når vi får turist indtægter.

Men altså her er så den skønne iørefaldende melodi i sin hele længde. Jeg har også valgt denne gang ikke at lægge noget tale en over, som jeg før har gjort. Jeg ved i nu ikke i skrivende stund, om jeg vil vende tilbage til den praksis eller ikke. Jeg håber at I nyder melodien, som jeg mener er en ørehænger.

 

Skriv et svar