Fischer spiller spansk i Kongens have

www.jfnmusik.dk logo

 

https://youtu.be/ghvj82jG82c

Ja annoncen herover passer måske ikke helt, men det er da derned ad

Det første billede

Ja jeg spiller spansk i kongenshave og start billedet er åbenbart lige taget der mellem et billede skift. Billederne er taget lige i start foråret 2018.

Cafe Leo

Jeg skal spille på Cafe Leo med min Jazz trio “Just in time jazz” her i aften fra klokken 19-21 Og husk I kan altid få os ud og spille til alle mulige arrangementer skriv til undertegnet eller se vores hjemmeside Just in Time Jazz

Spansk i Kongens have

Hvorfor spilles spansk i Kongens have:jeg møder tit Kim, som jeg har lavet en video med som kommer ud på et senere tids punkt. Vi lavede for nogle år tilbage i en lille trio vi havde en CD. Dén kaldte vi for “Gamle hvin på nye Flasker”. Et navn som Just fandt på, en anden gamle ven. Men så vi sidder tit derover i sommer varmen og drikker lidt kaffe og Kim spiller på sin ukulele og jeg på min guitar. Kim tog en masse billeder, som denne video er baseret på. Det er jo ikke altid at man lige har en fotograf med. Så jeg satte lige Kim ind i den ædle kunst at være fotograf. Det syntes jeg jo der er kommet nogen meget sjove billeder ud af. Kim passer nogen gange nogle meget søde vovser og det er dem der er med på billederne.

Musikken

Musikken som jeg spiller kommer fra min 3 Dér med spansk, jazz, dance musik som jeg aldrig fik udgivet, Men hvor flere af mine videoer har jeg brugt musikken derfra. Så helt tidsspilde syntes jeg ikke det er. Da de enkelte numre sagtens kan bruges i forskellige musikvideoer

Mini koncert

vi kan jo også mærke at der er folk der sætter sig rundt omkring på bænken, for at dels slikke solskin og jeg bilder mig ind at de også er der for at høre på os. Så kom en solskins dag i Kongenshave, måske er vi der.

 

 

Skriv et svar