Frederiksberg have i tusmørket

www.jfnmusik.dk logo

DEN GAMLE HAVE

Der er en mørkestemning i den gamle have, der ligger tæt op ad zoologisk have og det er der mange vilde fugle der nyder godt af. De må sikkert finde noget mad der over fra. Der er en meget fortættede stemning der man kan mærke at fuglene taler sagte sammen. Ja det er jeg ret sikker på at de gør. Det må være et sprog, mærkeligt at vi mennesker ikke har fundet ud af hvad de taler om i nu. Men det er tydeligt at der er diskusion over hvilke sove pinde der er de bedste og der er nok lidt aften ballade over det.

REN MEDITATION

Jo der er alligevel en dejlig ro, som forplanter sig ind i vores egen kroppe når man sidder stille i tus mørket og bare iagttager og lad energierne blive en del af en selv. Ikke fordi man føler at man selv skal sove, men bare lade den stille energi forplante sig i kroppen, er jo bare ren meditation.

MEDITATIONS VIDEO

jeg overvejer faktisk og at lave en decideret meditations video, da jeg har skrevet 4 lange stykker musik, som er nede i puls 60 og er derfor rigtigt godt egnet til at blive spillet i forbindelse med noget meditation. Musikken har da også været udgivet i forbindelse med en hypnotisør jeg arbejde med for mange år siden. Vi havde udgivet det som download. Jeg kan ikke helt huske hvor meget succes vi havde med det. Men det ligger i hver til fælde ikke mere der ude.

FUSIONSMUSIK

Musikken til ovenstående video, er faktisk fra 3 CDér som jeg aldrig fik udgivet. Så der er flere numre i den serie, der kan komme ud her på et eller andet tidspunkt. Jeg kalder det for en fusion mellem noget spansk, lidt jazz og lidt dance. Så det har sin helt egen specielle lyd univers jeg godt kan lide.

Nyd billederne og musikken.

Zoologiskhave

 

Skriv et svar