Fredsløbet 2018 i ny klippet udgaver

www.jfnmusik.dk logo

Herover er der igen en ny udgivelse af fredsløbet. Desværre har der været nogen ophavsretlige problemer og derfor er de klippet ud her. Hvis disse problemer bliver løst vil jeg udsende en video med det påklippet materiale i igen. Desværre kan man så sige, at nogen steder i videoen er opstået lidt andre problemer, nemlig at synkroniseringen er røget lidt. Men jeg håber alligevel, at mine seer og læsere, kan få noget ud af det.

Men altså videoen handler om det freds løb der var i København, samme dag som desværre at kronprinsen havde sin 50 års fødselsdag. Derfor var der ikke så meget opmærksomhed i byen omkring vores demonstration. Men arrangørerne havde valgt, at gennemfører løbet alligevel og os der deltog havde da en dejlig og lærerig oplevelse med det. Jeg mødte mange spændende mennesker, der havde meget at fortælle.

Fredsløbet samarbejder med forskellige organisationer og derfor var det et omfattende arrangement. Løbet var tilrette lagt sådan at vi blev delt op i hold og skulle rundt til en række poster, dels for at løse nogen opgaver og dels også at hører om forskellige ting. Der var enkelte ting jeg syntes var en anelse overdrevet, men alt i alt en rigtig god demonstration med en masse søde og fortællende mennesker. Der var virkelig folk der brændte for ideen.

Hvorfor er der ikke mere fred i verden. I virkeligheden er der meget fred i verden, altså hvis man tænker på hele vores klode og ser på alle de steder der er fred, så er det altså langt største delen af verden er der er fred.

Men en anden ting jeg tror også er rigtigt vigtigt at få med, er at man starter med sig selv. Får fred med sig selv. . At øver sig i at tænke gode tanker.

Der er brugt alt for mange år på at dyrke det onde, at rage til sig på bekostning af os alle sammen. Ja det ser vi jo i disse dage,at der er er banker, der lige frem stjæler fra vore skatte penge. (Et problem her iEuropa, hvis jeg har udenlandske læser) Det er virkelig forkastelig, jeg bliver ret så vred over det. Men jeg mener altså også det var den regering der sidder der nu, der skar ned på vores skatte afdeling, ja så ber man jo selv om det.

Vi skal jo også til at sadle om. Og her kommer hele klima debatten jo ind. Men det vil jeg skrive om på et andet tidspunkt, men det hele hænger jo sammen.

Skriv et svar