Fusions Jazz en vinterdag ved Øresund 2018

www.jfnmusik.dk logo

VINTER DAG VED ØRESUND

Igen en af mine vinterdags musik videoer denne gang med noget eksperimental fusions jazz. med nærmest sort/hvide still fotos. Jeg kan godt lide det meget enkle udtryk. Faktisk der behøver ikke at være en masse mennesker med på et billede, det kan også været interessant, at det golde, det kolde, det våde som karakterisere det danske vejr nogen gange. Jeg ved ikke om det skyldes, at vi ligger så tæt på vand, at der letter kommer våde og fugtigt kulde ind fra havet. Den der frisk luft, hvor man også mærker duften af saltvand blandet havets friskhed, er en ualmindelig forfriskende oplevelser. Jeg mener også, at jeg har mig lade fortælle, at hvorfor det er så godt at være i nærheden af vand, at det faktisk har en fysisk rensende virkning, fordi der er nogen molekyler ioner tror jeg det hed, som faktisk har en renssende virkning på de mentale processer.

UD I SKOVEN

Det kan man jo også opleve, når man tager ud i en skov og jeg tror i virkeligheden, at vi meget let selv kan mærke hvornår, vi har underskud af det og derfor søger ud og cykle, eller gå i nature. For netop at få fyldt sine depoter op igen. Det kan faktisk have en healende virkning. Faktisk eller næsten en spirituel oplevelse.

MÆRK ET TRÆ

Det skulle være meget beroligende at holde omkring et træ og mærke træets energi. Jeg har ikke selv prøvet det og jeg ved heller ikke hvor fedt det er at gøre det en vinterdag. Jeg tror man på et eller plan nok håber ikke der kommer nogen forbi og ser en stå og holde om et træ. Selvfølgelig handler det nok om, at gå så langt ind i skoven, at man er sikker på at der ikke sådan bare lige kommer nogen forbi. Mærk et træ

SVENSK JAZZ

Musikken er det jeg kalder for svensk jazz. Jeg mener at det stammer tilbage fra en eller anden svensker der spillede noget jazz på et lidt speciel måde. Jeg forsøger at gøre det på den samme måde. Man kan ellers også hører mig spille i Just in Time Jazz. Man kan også her på siden se hvornår vi spiller offentlig.

Skriv et svar