I anledningen af 25 års dagen for Nørrebro urolighederne

www.jfnmusik.dk logo

25 år for urolighederne på Nørrebro

Her er så mit bidrag i anledningen af 25 års dagen for urolighederne på Nørrebro. Jeg opdagede ved et tilfælde den 16 maj og kom til at tænke på at jeg jo havde skrevet et stykke musik og havde indspillet det med de muligheder jeg havde den gang for 25 år siden. Og det måtte da være nu at det stykke musik skulle udgives.

IKKE ET RADIO HIT

Jeg har lagt noget bas, et par akustiske guitarer og et par distortion guitarer på og ellers bebeholdt udtrykket fra den gang. Stykket er ikke et direkte radio hit, da det varer 7 min og 25 sekunder, så det er ret langt og er nok bedre at det bare ligger her på min kanal.

EU AFSTEMNINGEN DER GIK GALT

Jo der er gået 25 år og først nu kan jeg udgive det musik, som jeg skrev den gang eller indspillede grunden til det. Det er faktisk det man kan hører og så har jeg lagt ekstra instrumenter på her nu. Det var en være begivenhed. Det havde noget med EU at gøre og jeg mener at det er derfor vi i dag har nogle retslige forbehold. Jeg er ikke helt inde i al det. Men at politiet begynder at skyde, så er det uhyggeligt. Jo det var vist også noget med at politiet ikke havde de bedste radio forbindelser og de havde vist heller ikke nok tåregas tror jeg det var. I er meget velkomne at rette mig hvad jeg siger.

HELIKOPTEREN

jeg har foragt at dramatisere musikken lidt med en helikopter lyd, det tror jeg vist ikke det var der dengang. Det er der jo i dag, at de kan finde på at bruge Helikopter. Men altså det er mit bidrag til at mindes den forfærdelig begivenhed. Der var både demonstranter og politifolk der kom til skade ved den lejlighed. Der var også en masser ballade efterspil. Jeg kan ikke helt huske hvad det endte med. Men en uhyggelig historie var det.

Skriv et svar