Irsk session i Roskilde, interview og andet irsk musik.

Den næste genneration

Den næste genneration af danske musiker er heldigvis parat og klar til at tage traditionen op med at spille irsk. Jeg har været med fra starten i 1980 og ind til nu. Det er sjovt at få lov til at tage del i de unges musik. Det er dejligt af os gamle får lov til at deltage. Man føler sig velkommen.

Irsk session i Roskilde, interview og andet irsk musik.

VIDEO MED IRSK MUSIK, INTERVIEW OG ANDET IRSK MUSIK

Herover har jeg optaget en video, den er dog lidt lang i det. Men da den indholder forskellige optagelser. Dels fra Sessionen fra Munkekældren i Roskilde og dels er der interviews med inniiitageren til Roskilde sessionen Mark W Langer, som er en meget aktiv herre som har mange jern i ilden. Mark er uddannet læge og sørger for at personer trækker vejret under en opperation på et hospital og er igangsætter af denne irske tradition. Desuden er Mark igang med at lave en stor folkemusik festival på 3 . år https://ildigilden.dk/2019/, som Mark her i videoen fortæller om.

HVEM ER DEN KENDTE PERSON DER MEDVIRKER I DENNE VIDEO?

Desuden findes der en optagelse i ovenstående video hvor der medvirker en person som nogen vil huske fra en tv Udsendelse på DR1 som har været her for nyligt, som handler om portræt malerier. I må meget gerne se om I kan gætte hvem personen er. Man kan ikke vinde noget.

HOLD ANDERLEDES BILLIG FERIE MED IRSK DANS OG MUSIK I UGE 30 2019

Jo den irske musik har betydet meget for undertegnet. Jeg har været med på flere Ølejre på Omø. Og her i uge 30 2019 er det igen en mulighed at tage med og danse og spille irsk musik http://oelejr.dk/forside/omoe/omoe-uge-30/          

PÅSKE TRÆF PÅ GRÆSRODSGÅRDE MED DANS OG IRSK MUSIK

Vi har også et træf i påsken på http://www.graesrodsgaarden.dk Jeg har faktisk spillet Irsk musik siden 1980. Jeg har måtte selv finde ud af hvordan jeg skulle spille det. Der var faktisk ingen der kunne undervise en i det. Så jeg har måtte være autodidakt og har udviklet min egen spille stil. Efter at jeg er startet at spille med i Roskilde, er jeg faktisk ved at udvikle min stil yderligere, som jeg pt arbejder meget på.

NYHAV BANDET SONGS4U VIL SPILLE IRSKE TUNES

Faktisk er vores lille band “Songs4U” som vi spiller om Fredag aften fra klokken 19-? med i Nyhavn om sommeren også tænkt os, at vi skal have nogle tunes på programmet. Jeg håber at vi bliver dygtig nok til at nogle af alle de vennerne der spiller irsk musik, at de vil dukker op og spiller med os. Men hvis ikke mine venner i bandet kan bakke jer op, så vil jeg kunne det.Det er jo dejligt at være ude om sommeren og spille den dejlige musik. Både på Ølejren, på Omø havn, som vi optræder hvert år med en show og måske også snart i Nyhavn.


Skriv et svar