Kærlighed mellem en spade og en greb

www.jfnmusik.dk kogo

Flytte Animation

Dette her er en animations video jeg forsøgte at lave i her i sommer, hvor jeg samtidig fik lavet en lille historie. Jeg brugte nogle have redskaber som aktører og brugte en masse tid på at lave det. Jeg havde desværre ikke noget stativ med til kameraet og måtte sætte det fast på en høj have stol jeg har. Billederne er også en del rystet, men jeg syntes godt man kan få en forståelse ud af det.

Baggrunden i videoen

Baggrunden er måske for grøn. Det havde måske været starter at jeg havde haft mit hus som baggrund. Det håber jeg husker at gøre næste gang jeg vil forsøge mig at lave en sådan. Jeg tror nu nok at jeg fremover heller vil bruge tid på tegnet animationer. Jeg syntes det er sjovt at tegne og derfor tror jeg heller jeg vil lave det, men det ved jeg ikke lige her i skrivende stund.

Indspillet på Engelsk

Jeg har forsøgt at lave den også på engelsk, jeg syntes det kunne være sjovt at også forsøge mig på engelsk, da det også er vigtigt for mine udlandske seer kan følge med i hvad der forgår. Ellers er jeg jo nød til også at skulle oversætte mine ting og det forlænger jo hele processen med at lave video.

Musikken i videoen

Musikken kunne godt være bedre og det kan være at jeg på et tidspunkt genudgiver den med en bedre indspilning af min musik, men jeg håber alligevel af mine læser vil bærer over med den lidt dårlige musik ledsagelse der er på den her video

Den næste udgivelse på Lørdag den 3. November

Jeg er ikke helt klar over hvilken video jeg vil udsende næste gang. men jeg kan mærke at jeg har lyst til at lave en video hvor jeg selv spiller. Forstået på den måde at jeg bare selv sidder og spiller. Jeg har indspillet noget nyt musik på min loop pedal som jeg snart skal ud og spille solo koncert med og det kunne jeg godt tænke mig at lige vise jer lidt eksempler på

Skriv et svar