Karneval i København 2018

www.jfnmusik.dk logo

 

 

PINSE KARNEVALET 2018

Ja så løb det store pinse karneval af stablen i København 2018. Heldigvis var vejrguderne med arrangørerne og det store karneval var i gang, man må dog sige at Karnevallet sket ikke har den samme karakter som da det startede til bage i firserne. Jeg mener selv jeg var klædt ud som en gulerod eller måske nærmer en tomat. jeg var den gang i ført en par røde gamacher og en rød t shirts et par grønne gummi støvler og en grøn stor varm paryk og solbriller. Det gik varmt ind hos pigerne og andre jeg blev virkeligt fotograferet. Jeg må have været et ømt syn.

DENGANG DET HELE STARTEDE

Der var virkelig mange mennesker den gang, man kunne ikke komme frem for mennesker i alle gader. Sådan var det de første år mener jeg, men siden er det ebbet ud, det er rigtigt ærgeligt at man er nød til at imponere deltager fra andre lande for at lave et karneval. Der var vildt mange mennesker den gang og det var nærmest umuligt at komme rundt i byen den gang. Jeg tror det var på det tidspunkt hvor jeg spillede nede på Lades kælder. Jeg kan i hver tilfælde huske at jeg  var nød til at søge tilflugt dernede. Det var også en meget varm sommerdag og nede påLades kælder var der dejligt køligt. Lige ned og gå på toilettet der og ellers ud i gaden igen. Men jeg mener at der var glasskår overalt og der stank af urin mange steder.

KARNEVALLET I DAG

Men det var altså et karneval der ville noget. Jeg kan ikke rigtigt huske om der var et optog der også skulle i gennem byen. Jeg tror det vist kom senere og i dag er det kun det og det er ikke særligt langt. Der er ikke så mange deltagere. I dag er det kun optoget.

MELD JER TIL HER

Skriv et svar