Klima problemer og angst

Hvordan kan man tale om at angst og klima problemer hænger sammen. Vi er faktisk i mange år blevet opdraget gennem i sær medier i at tænke negativt. Et meget godt eksempel, er et medie som ekstrabladet, har været gode til at fortælle negative historier, mobbet mennesker, hængt folk ud. Til hvad formål? Der er jo ikke nogen mennesker der har gjort noget ved det alligevel. Næh jeg mene,r at det havde et helt andet formål netop at sprede negativ tænkning ud i samfundet. Det har betydet, at forbrugerne har forbrugt mere, til fordel for de få i toppen. negativ tænkning påvirker psyken og man får det godt et lille stykke tid, ved at købe et eller andet. Man har samtidig fulgt op på det politisk, at bildt befolkningen ind, at hvis man sørger for skattelettelser til de rige, så vil folk i almindelighed også få det godt. Hvis man så samtidig kan finde nogle syndebukke, der er jo udlændingene jo gode at bruge, Jeg tænker sådan i bred forståelse. Der er udlændinge der ikke kan opfører sig ordentligt, de skal selvfølgelig ud af landet igen, Men langt de fleste opfører sig jo ordentligt.

Men tilbage til det med klima og angsten. Som jeg skrev før, så kan man sige at den startegi med at brede negativ tænkning ud betyder at man forbruger mere. Men nu er det blevet alt for højt, vi er pisket til at gøre tingene på en anden måde. Heldigvis er internettet opfundet og vi kan heldigvis være sammen på en anden måde. Vi skal til at fokuser på hvad der virkelig gør os lykkelig og nul angst. Det er min blog et forsøg på nemlig at sprede positivitet ud i samfundet. Læse artikler, hør gratis musik og video.

Så nu er det en god ide i at øve sig i at tænke positivt, det kan være starten. Det kan være jeg skriver lidt nærmer om det på et andet tidspunkt. Ellers læs min blog “Ud af psykisk sygdom uden brug af medicin”

Skriv et svar