masse medier er underlagt borgerlige kræfter

jfnmusik.dk logo

Her under private tv og Radio stationer

Det er jo noget af en påstand jeg kommer med her. Men jeg har selvfølgelig ikke nogen dokumentation for hvorfor jeg på står, det jeg gør. Men jeg mener, at der er mange indicer, der peger i den retning. Man skal huske på, at alle medier og faktisk også mit medie, altså her du læser bliver finanseret med reklamer. Jeg skal jo ikke leve af det her, så jeg har en anden agenda og derfor er jeg ikke afhængig af, at skulle lave store indtægter, for at få den her side til at løbenrundt. Min side har jo det primære formål at udgive musik på en alternativ måde, men vil selvfølgelig ikke have noget i mod at modtage flere reklamer på min side, eller få flere indtægter til min side, så jeg kunne komme igang med udvidelserne.

Men de rigtige store medier er meget afhængig af annonce indtægterne, desuden modtager de fleste statsstøtte. . Det er sådan også helt ok. For vi skal have en presse, der kan finde historier frem, for der foregår meget lusk derude i samfundet. Der er mange slags skurke både dem der har habitter på og dem der ikke har. Så derfor skal de jo graves frem og have en sanktion, sådan at de ændre adfærd. Vi er desværre nød til at gøre det sådan.

Men der hvor problemet i virkeligheden opstår, er at kapital magthaverne har fået sat det i system, man har sørget for at mennesker er både forbrugere og samtidig er en slags stemmekvæg. Sådan at de få i toppen, bliver riger på bekostning af andre mennesker. Det er det jeg kalder for “rage til sig selv” mentaliteten. Grådigheden på andre menneskers bekostning. Det gør man ved at manipolere mennesker til at være forbruger og være stemmedyr til folke og kommune valgene. Det gør man ved at sprede negative historier og på alle mulige måder, ved at hænge mennesker ud, lave syndebuk problematiker. Det har stået på i rigtigt mange år og er et dybt forankret system. Samtidig har de borgerlige kræfter, fået lavet politiske partier, der kunne lige frem få mennesker til at stemme på sig. Ved at give det et lag fernis af noget folkeligt. De har det folkelige oven i købet i deres navne. Det har selvfølgelig også også et enkelt venstre orienteret parti også gjort. Jeg tænker her på SF, men de har da i det mindste noget rigtigt at ha det i. Men i sær det konservative folke parti og Dansk folkeparti. Venstre er jo et bondeparti, men var vist i starten noget mere alternativt. Men nu repræsentere de jo stor kapitalen inde for landbruget og har dannet værdi fælleskaber med de andre borgelige kræfter. Ny borgerlige er endnu være de har nazister og andre ultra konservative kræfter med. Kapitalen skyer ingen midler for at fremme deres formål. Kønne unge tanke tomme kvinder, som front figurer, næsten som at sælge en bil.

Det er jo i virkeligheden et slags smart slaveri. De der har fået skruet sammen. Det kunne de sagtens have fortsat med, hvis der ikke lige kom en verdens omspændende pandemi i vejen og faktisk også et lige om lidt en klima krise. Desuden har mediet Facebook jo også haft sin berettigelse. Det har jo betydet, at alle mennesker har kunne kommet ordentligt til orde. Selv om Facebook også er en kommerciel størrelse som også lever af annoncer, så har det betydet, at vi er blevet en magt faktor. Vi er ved at få indflydelse på menings dannelsen

De borgerlige er i virkeligheden i dyb krise her under Corona situationen, har de fuldstændigt tabt deres maske spil, deres camouflage er bare forsvundet. Ligene er raslede ud af deres skab. Det er fordi, de har jo også mindre begavet personer i deres følger, det er jo dem de blå lever af, ikke har kunnet få dem til at holde deres mund lukket i. De er jo det såkaldte folk, men problemet er med dem er at nogen af dem er fuldstændig uintelligente , at de slet ikke har det filtre og kan skelne med hvad der skal siges og ikke siges. Derfor kommer de til at afsløre sig selv. Man skulle tro at selv partierne var det sig bevidst. Men det viser sig jo at helt oppe i toppen af i sær venstre, har det vist sig at den manglende intelligens reserve er til stede. De har selv været dem, der har kommunikeret på en ualmindelig uintelligent måde, så de i virkeligheden har skadet sig selv De har slet ikke formået, at gøre sig bevidst om det og de få der forstod hvad det handlede om fik det ikke kommunikeret ned til vælgermassen. Selv om Berlinsketiden var vist dem der kom ind på det og forsøgte sparfærdig, at skrive om det. Men som ingen tog notits af det andre end åbenbart undertegnet. Det var måske også et problem for dem, for de skulle jo heller ikke risikere at vise det for tydeligt frem Men da man havde så travlt med at nedgøre Mette Frederiksen I sær under mink sagen var det rigtigt tydeligt. At al indestængt vrede fik fuld afløb, men på den måde kom de virkeligt til at afsløre sig selv og hvad deres hovede formål i virkeligheden er. Fuldstædig blotet for omtanke. At det viser sig at deres interesser kun er penge, de er fuldstændig lige glade med mennesker. Det har Jacob Ellemann oveni købet sagt direkte et eller andet sted. Deres hovede formål er at tjene penge, at rage til sig på bekostning af alle mennesker. Det er den virkelig grimme ondskabsfulde tilgang, den rene rå kapitalisme.

En ekspolitiker som Hans Engell har forsøgt og har vist sig som den eneste, der kunne bevare noget af facaden og har kunnet fremstille tingene i et lidt mere positivt syn. Men jeg stoler desværre ikke helt på ham, han er jo haft en topplacering hos det konservativ folkeparti, men altså han har dog en mere nuanceret holdning nu og det er jo rart at se.

Heldigvis er det ved at gå op for mange folk og det håber jeg også at den her artikel er med til at anskuelig gøre, at det er sådan, at tingene hænger sammen. Flere og flere af dem begynder også at falde fra, det viser jo meningsmålingerne med al tydelighed jo også at være tilfældet.

Det er det vi skal ha et opgør med. Som jeg ser det så er det nu blevet en nærmest natur lov, at der skal ske en forandring. Det fine er at de klogeste af erhvervslivet har forstået og har set hvor det bærer hen og er i fuld gang med at omstille sig. Men som jeg skrev til Jacob Elleman http://www.jfnmusik.dk/en-lille-diskusion-med-jacob-ellemann-jensen/(opens in a new tab) at de ikke længere har nogen eksistens berettigelse, da den funktion klare Mette Frederiksen helt fint. Vi har jo set med alle de hjælpe foranstaltninge og hjælpe pakker hun har rullet ud, har hun sørget for de fleste kunne komme igennem den her krise. Nu er hun også i gang med at skaffe vaccinere til hele folket, ved at samarbejde, for det er på den måde, at vi kommer længst.

Skriv et svar