Med single rock cafe Københavs sejltur til Flakfortet Skt. Hans aften 2018

Med single rock cafe Københavs sejltur til Flakfortet Skt. Hans aften 2018. Denne forening er for singler og dette var en af de mange aktiviteter, der er i den forening. Det var en rigtig hyggelig tur. Hvor Lene Madvig havde sørget for skibe sørget for at lave mad til os alle sammen. Det var et flot og stort arbejde hun havde lavet der for os alle sammen.

Desværre syntes jeg ikke denne video står helt i mål med turens kvalitet, men jeg håber alligevel at videoen giver et indblik i en af foreninges mange fantastiske aktiviteter, som man kan fortage sig. Foruden de her spontan aktiviteter har foreningen også en masse andet at byde på. Vi har en vandre gruppe, en mad gruppe hvor man finder ud at lave rigtige gode mad retter og servere dem i gruppen. Desuden byder foreningen på en vandre gruppe, selv en sprit gruppe er der, hvor man laver forskelige snapse. Jeg har selv givet min egen snapse samling som jeg har lavet gennem mange år til dem. Jeg kan ikke selv tåle at drikke den. Så er det jo godt at der er nogen der kan få glæde af den. Desuden har vi jo en sang gruppe, som vi med vores eget lille band der er tilknytte sang gruppen. Vi er faktisk i dag et rigtigt band med bassist, pianist/Harmonika og trommer og undertegnet på guitar. Vi øver i sang gruppen hver fredag i Cafe Aae fra klokken 17-18 og om sommeren når vi ikke som lige nu hvor medlemmerne holder sommerferie, også spiller på kajen i Nyhavn. Nogen gange kan man også finde os på strøget i København

Om fredagen er der også muligt at hænge ud sammen med andre medlemmer af foreningen og Cafe Aae sørger for at vi har borde reserveret og vi bruger også Mikaels ejeren af Cafeens kontor til at lave vores fredag sang aftner.

Desuden har vi fantastiske fester hvor vi hyrer gode danske bands til at spille op til dans. Disse fester syntes jeg er meget vellykket. Jeg håber dog at på et tidspunkt at vores eget band bliver dygtige nok til at komme gennem nåle øje hos fest udvalget. De har store krav til kvalitet, som dog har  det glippet enkelte gange. Men alti alt må man sige at det lykkes fest udvalget at skaffe rigtige dygtige bands og som for flere af dem vi gentagende benytter os af.

Se mere på Single Rock Cafe København

Skriv et svar