Fra min kolonihave 2014 en musikvideo af Jan Fischer-Nielsen


Her over er en smuk video som er optaget i mit kolonihave hus 2014.Jeg har leget med nogle effekter, for at finde ud af hvad dette program egenlig kunne af sjove ting samtidig med at man i baggrunden hører en af mine gode melodier. Det var en smuk sommer og jeg fik afprøvet hvad det ville sige at lave video. Det eneste jeg er en smugle utilfreds med er at melodien går en  anelse for hurtigt. Men alligevel syntes jeg der kom en meget smuk video ud af det. Man fornemmer helt klart den smukke sommer og man kan nærmeste mærke den dejlige sommervarme strømme ud mod seeren. Nu er det jo også sådan at jeg måske er meget farvet af at den jo er optaget i min have. Haven og huset ligger mod syd og derfor er der også meget sol.

NABO KOLONIHAVEN

Jeg var i mange år meget tit inden i nabo kolonihaven, hvor jeg spillede sammen med en person. Og vi havde faktisk et øverum inde i et af de huse derinde. Jeg var også lige ved at købe et af husene derinde, men jeg valgte at lade være dels fordi man skulle have robåd for at komme ind til huset og dels fordi jeg nok heller ikke havde pengene. Det er faktisk det samme problem ved mit hus, at jeg kan risikere at der falder så meget regn, at jeg risikere at mit hus bliver til en ø i en sø. Det eneste der mangler er bare at der også kan være guldfisk i og jeg bare kan stikke en fiske stang ud af døren og fange min egen mad…..ok nå det er nok ikke realistisk, men det kunne være sjovt at man kunne gøre det på den måde. Det er ikke set før og hvorfor egenlig er der ikke nogen der har gjort det før. Man kan holde høns, så hvorfor kan man ikke holde spise fisk?

Se også min første liveudsendelse herunder.

Skriv et svar