Min vægttabs kur

Logo Jan Fischer-Nielsen 2021

Jeg har nu været i gang med at tabe mig gennem 3 måneder. Faktisk har jeg nået mit mål med at ha smidt 18 kg. Jeg er kommet igen ind i BMI 25 altså normal området. Jeg er vild glad og stolt over at jeg har gjort det. Jeg har brugt Coronatiden til det. Der har heldigvis ikke været alle de fristelser. Så det har været en rigtig god tid at gøre det i. Jeg er også blevet testet negativ, da jeg har en veninde, som blev testet positiv, men heldigvis har jeg ikke fået noget fra hende. Hun er ellers en af heltene, som alt de front personale, der står med de smittede. De fortjener virkelig ekstra penge og anerkendelse. Selv mit gamle erhverv nemlig pædagogerne, er i en situation hvor de også står i den forreste linie, som jeg beundre meget.

Men tilbage til min vægt tabs kur. Det jeg har gjort, har været meget enkelt, spise ca. 150 gram dampet grøntsager med to hårdkogte æg om morgen. De 150 g har jeg dog taget lidt sådan ungefær. Jeg har lavet lidt mere og har brugt resten til aftens mad. Jeg har spist frugt ind i mellem. Jeg har stoppet med at indtage vin og øl, ingen hvidt brød altså brød med hvede mel, boller. Ingen chokolade. Ingen Cola. Ingen sukker. Samtidig har jeg gået power walk, det vil sige gået ture i et hurtigt tempo. Jeg har gået mellem 7 og 10 km hver dag. De lange ture er jeg gået i sær med min veninde. Men jeg har dog også selv også gået dem. Jeg taber mig omkring 100 -200 gram pr. tur, så det er ok. Jeg har tilladt mig at spise en teske honning, for at tage sukker behovet. Jeg læste faktisk i går, at det faktisk er sundt at gøre, det vidste jeg ikke.

Jeg har lavet det sådan, at lave del mål, at jeg skulle tabe mig 5 kg ad gangen. Det har jeg meddelt ud på facebook. Det har været utroligt rart at få den støtte fra mine omgivelser. Som sagt er jeg næsten i mål, jeg mangler kun det ene kg. Foresten mens jeg sidder her og skriver er det den 1 januar 2021 så Godt Nytår. Det er lidt vådt i dag og jeg regner med at jeg går en gang i eftermiddag. Men altså konklusionen på den her kur har været at det er en rigtig god tabe sig kur, som jeg vil stærkt anbefale. Jeg fik kuren fra en jeg kender, som betalte 4000 kr. for at have en at veje sig og og spare med. Det valgte jeg at spare de penge. Jeg mener nu nok at jeg kan stille mig op på en vægt og måle hvad jeg vejer. Jeg har skrevet alt ned for at følge mit vægt tab. Det ved jeg ikke i nu om jeg vil lægge ud. Jeg fortæller heller ikke om hvad min start vægt var. Men den var al for høj.

Det er dog lidt sjov,t at jeg for nogle år siden også dyrkede fitness i et center i 5 å,r hvor jeg fortsatte med at spise og drikke som jeg hele tiden havde gjort. Det tabte jeg mig ikke synderlig af, så må jeg bestemt sige at den her kur er meget letter og jeg kan mærke på min krop, har ændret sig, hvor rart det også, er at gå og kosten. Jeg har jo valgt, at være vegetar, sådan til daglig.. Hvor jeg nogen gange spiser bøf. Men ellers vegetar. Det vil jeg fortsætte med men suppleret med mad, fra den nye kur. Så som sagt jeg vil stærkt anbefale dig den her kur. Der faktisk ikke nogen ting jeg kan sige i mod den. Husk at tillade ind i mellem at synde.

Skriv et svar