Mine engelsk sproget sange

YOU ARE GOING ON THE ROAD BLUES

THE FAMYLY CROWN

Denne her sang herunder er en gammel sang, som er indspillet med et par musiker. Jeg ikke helt har kunnet spørge om jeg måtte. Der iblandt Belinda. Jeg har desværre ikke hendes efternavn, men hun må meget gerne henvende sig til mig. Pianisten ved jeg godt nogen lunde hvem er og jeg har en mulighed for at komme i kontakt med ham og vil gøre det i den nærmeste fremtid. Jeg håber, at jeg får lov til at denne udgave må blive lignede her, fordi jeg syntes vi fik ramt noget rigtigt godt, at I min kære lytter ikke skulle snydes for den her perle. Jeg har lagt lidt ekstra instrumenter på, noget bas, keyboard og guitar syntiziser. Men jeg kan risikere at den skal tages af. Der er nogen banke lyde, men det er fordi pianisten banker hårdt i sit keyboard og det er det man kan hører

Famyly Crown med Belinda

MOUNTAIN TOP

Mountain top

Skriv et svar