Musikvideo fra mit kolonihave hus 2014

Herover en musikvideo baseret fra mit blomster flor i min kolonihave i sommeren 2014.
Det var en fantastisk sommer. Det var knastørt, jeg husker den sommer som meget varm og insekterne havde travlt med at indsamle næring fra blomsterne. jeg havde travlt med at slibe mit kolonihave hus og male uden på. Jeg er absolut ikke håndværker, men jeg mener ikke jeg kom til skade på nogen måde. Sørgede for at fokusere og være til stede. Selv om jeg kender mig selv godt nok til at jeg ved at jeg også har fokus på mine musikalske projekter. Skrive nye sange….

nå men det er på det tidspunkt man priser sig lykke for at man er kolonihave hus ejer. De var forudseende dem der fandt på de her ting i fortiden, selv om det den gang nok var mere på sin plads at komme ud fra de kummerlige egendomme og ud på landet, som det nok har været dengang da det blev bygget.

Men selv i dag syntes jeg det har sin berettigelse, at jeg kan cykle ud på min elcykel på 20 minutter og igen på et kvarter at være nede på en dejlig strand, det er da livs kvalitet. Nemlig Amager strandpark.

Desuden har jeg hele fælleden i nu, hvis de ikke bruger salamimetoden og fjerner mere natur og bygger arkitektoniske beton byer. Det er et fantastisk åndehul for både natur og os mennesker. Vi har brug for at blive ladet op med positiv energi, som naturen også er med til at give os. Desuden er det jo vigtig med naturen da den jo er med til at fjerne CO2. Det undre mig egenlig at de er så langsom med at gøre noget ved klima forandringerne, især Danmark, der i mange år har haft en fører position som har givet fantastiske muligheder for eksport og heldigvis er der da også nogen der har kunnet se ideen i det, men man har kunne gjort meget mere er jeg overbevist om
se flere videoer på

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!