new one cd 2


https://youtu.be/9vSt0r_Wqt8

NUMMER 2 AF 3 VIDEO UDGIVES

New one CD 2 er en video om den 2. CD eller samling af musik i rækken. Af de 3 CD’er den var oprindelig tænkt som at den skulle udgives som CD’er, har jeg nu udgivet 2 af dem i form af musikvideo. Jeg har ikke planer om at udgive dem på CD. Det medie er forsvært at bruge I virkeligheden er musikken lidt ældre. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår de er produceret, men nogle år har de på bagen. Den har jo også en lidt længere længde end mine almindelige videoer. Den er lidt over hvad en kort film må vare. Nemlig omkring de 30 minutter, hvis jeg vil udgive den som kortfilm er jeg nød til at gå ind og redigere lidt i den, men det kan også lade sig gøre. I det hele taget er det mine planer at udgive mere som kort film.

SPANSK MUSIK

Jeg har altid været glad for spansk musik. Jeg var så heldig da jeg var med i Madrid for nogle år siden og hører rigtig spansk musik. Vi var lige kommet af flyveren og blev kørt af nogen ind på en spansk spillested, hvor vi hørte det spanske musik udfolde sig.

EKSPERIMENTET

Jeg har eksperimentere meget med at finde og blande stil arter. Jeg har faktisk ikke spillet rigtigt i 3 måneder fordi jeg netop eksperimentere med at fusionere musik. Denne gang kastede jeg mig over det irske og fandt faktisk en rigtig spændende form. Jeg syntes det lød så godt at jeg spillede i 3 dage med 10 timer hver dag, med det resultat at jeg over anstrengte min arm og har ikke kunnet spille i de her 3 måneder. Men heldigvis er jeg ikke den type der så bare sætter mig ned og ikke laver noget. Jeg har også et kolonihave hus, som man netop godt bare kan sidder og ikke lave noget i. Det var og er godt at også at slappe af og tænke på nye ideer. Jeg har dog fået købt maling til at jeg skal igang med at male det indvendige.

BILLEDE EKSPERIMENT

En tilbage til min nye musikvideo. Jeg har også eksperimenteret med billederne til den her video. Jeg har et program hvor den laver video billederne om til tegneserie grafik. Det giver en fantastisk spændende udtryksform og så når man blander det, så kommer der noget helt andet ud af det. Jeg er godt klar over at billederne ikke helt passer til musikken. Men det er det jeg syntes er sjovt at arbejde med, at der kommer ting ud som jeg ikke havde forventet, nær det hele bliver lagt ud lidt mere tilfældigt

EN LÆRER PROCES

Selvfølgelig er det også en lærer proces, hvor jeg også tidligt har sagt, at jeg er meget i den eksperimenterende fase. Denne gang har jeg fundet ud af nogle måder at optage på så processen er meget letter. Videoen er også længere end dem jeg plejer at producere. Men det er noget youtube har opfordret mig til at lave. Det er jo heller ikke noget problem, da jeg har masser af musik af mit eget jeg kan bruge. Faktisk er jeg også begyndt igen at skrive ny musik. Og i sær da min arm er ved at blive god igen er det fedt at igen at både skrive, spille og lave nye videoer. Jeg håber I syntes om denne her video.

Skriv et svar