Ny tid, mere dele økonomi.

Jeg er jo nok en rigtig stor støtter af den nuværende regering. Der er der nok mange der vil nikke genkendende til. Jeg har ikke valgt at gå ind i socialdemokratiet. Jeg har egenlig ikke nogen rigtig argumentation for ikke at gøre det. Men jeg tror faktisk helst jeg vil ligge, hvor jeg ligger et sted uden for alle partier. Jeg syntes på en måde, jeg har min egen ståsted. Men der skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg bakker Metter Frederiksen hundrede procent op. Jeg overvejer nok en ny stil på Facebook, som I vil komme til at se. For vi skal jo også til at at tale sammen igen. Men jeg er også nød til at sige kraftig fra over for de blå. Jeg er jo af den overbevisning, at vi kommer til at skulle leve på en anden måde. Der bliver mere mulighed fordybelse og til tage sig om de nære ting. Det kan være, at vi skal til at i stedet for at eje en masse ting måske heller skulle til at øve os i, at dele tingene. Der er jo ikke nogen grunde til at ha en bil som bare står nede på vejen og ikke hele tiden bliver brugt. Jeg er med i to delebils ordninger. Jeg bruger faktisk kun den ene, men den anden har jeg dog et par enkelte gange brugt, så det er rart med et back up system.

Så altså vi skal til at tænke i nye baner. Jeg har faktisk også en ide til det og jeg vil søge noget medie støtte til efteråret, da jeg skal have fat i en der kan lave store it systemer på nettet, som vil være gavn til os alle sammen. Så hvis der er en eller anden it-nørd der kunne tænke sig at være med i et samfundsvenligt projekt, så må vedkommende gerne henvende sig. Det kan man gøre ved at skrive en mail til jfn@jfnmusik.dk

Men altså vi skal til at dele mere, vi skal have mere cirkulær økonomi igang. Det er fuldstændigt vildt, at vi skal blive ved med at producere så meget skidt. Naturen er i gang med at sige fra både ved hjælp af Corona og klima. Hvis man ike forstår så må vi føle. Problemet er at det går ud over folk, der ikke direkte har noget at gøre med tingene. Jeg syntes der er ved at komme nye toner rundt omkring fra. Tænk bare på den ro der er kommet fra USA siden at det fjols er væk. Det er som om der er kommet et puste rum. Selv om han havde en hvis underholdnings værdi. Fordi at de fleste nok kunne se at han var skingrende skør. Lige til den lukkede afdeling.

Men sådanne personer har vi bestemt også her hjemme. Bare se på den debat, der kører på Facebook. Jeg skriver bestemt også meget der. Jeg syntes det er vigtigt at de blås argumenter ikke skal have lov til at stå umodsagt tilbage. Men det er derfor jeg overvejer en ny strategi. De siger det samme og jeg vil nok begynde at copy paste noget mere. For jeg bruger en masse tid på at også argumentere de samme ting. Så det gider jeg ikke længere. Social demokratiet giver dem røde roser og det er på en måde også fint. Men der kommer ikke nogen rigtig debat ud af det.

Men heldigvis kan man se at vores debat har betydning, at der bliver mere lyttet til os og at de blå og i sær venstre som har været nogen af de mest skingere i debatten. TV2 burde sket ikke længere ha sende tilladelse. De er så ualmindelige ensidig i deres dækning ,at de nu bliver kaldt for fox news, eller fake news. Det er en blå kanal, det har jeg vist længe. Men nu er det slået ud i lys lue. At den eneste der kan komme med ordenlige kommentarer er Hans Engell, gad vide om han prøver at forbedre situationen nar han en dag skal op til Gud. Måske han gerne vil have slettet det sidste “l” i hans navn?

Men Hans Engell har efter min mening haft de mest sobre argumenter. Han er meget reel. Jeg ser ikkenogen grund til at vi skal betale den kanal licens penge når de er så ensidige.

Skriv et svar