Onsdags udsendelsen 171018

www.jfnmusik.dk

Her over min optaktsudsendelse til videoen på lørdag. Desværre blev denne video ikke som jeg havde håbet. Jeg ville have spillet noget af det musik jeg vil spille til min live koncert, men der gik ged i lyden, så jeg var nød til at lave noget spontant guitar spil. Men i videoen fortæller jeg også om de kommende koncerter jeg laver med “just in time Jazz” og med den anden gruppe jeg spillere nemlig “Songs4U” Og så skal de også lige nævnes at den her video er min video nummer 50 siden jeg startede den her kanal

Første del er ude fra min kolonihave og 2. del er herhjemme fra. Det kan være jeg forsøger at lave en ekstra udsendelse.Men nu må vi lige se. Denne side skulle også gerne få en ny administrator og i morgen, skal jeg se hvordan jeg får lukket ham ind i systemet. Det kan der sikkert gå noget tid med. Desuden skal jeg øve til min solooptræden den 2 november i Dyrelæge forretningen.

Jeg fortæller også i videoen og som er lidt svær at forstå, så derfor gentager jeg det lige her. Netop da indehaveren af den dyrelæge forretning jeg omtaler i videoen, Geneviève Jørgens er fransk mand og tager på rejser til blandt andet til Tailand, hvor hun kastrere hunde, for a de skal få en beder liv og faktisk både for egne penge, men man kan også støtte hendes arbejde på http://www.savethestreetdog.dk      

Ja som jeg fortæller lidt længere oppe i artiklen, så er den her video nummer 50 i alle de videoer jeg har sendt ud. Det er ret interesant og jeg har nu altså 27 andre videoer og et julestykke som kommer ud i 4 afsnit til december måneder lavet for de mindste og altså 27 andre videoer på lager. Det er rart at have et stort lager for det sker jo nogen gange, at jeg faktisk ikke gider lave noget og så er det jo rart at man kan tage sig en fri dag og tag ud i kolonihaven eller andre hyggelige ting

Men jeg vil jo stadig producere løbende. Julestykket har jeg arbejdet på siden midten af August. så nu er der igen tid til at lave de små musikvideoer igen. Der skulle meget gerne komme en webmaster på nu og så kan det være at min side får en anden struktur. Men det bliver rart ikke altid at skulle tænke på at holde siden ved lige, at man har en der sørger for de ting. Så jeg nu kan koncentrere mig om det jeg syntes jeg er god til nemlig at skrive, lave musikvideoer, indspille musik, fotografere og tegne. Og forhåbentlig spille nogle flere koncerter, men der er mulighed for at også at lave nogle live koncerter fra dagligstuen, men det venter jeg lige med

 

Skriv et svar