Singel, ensomhedsfølelse og Corna. hvordan man overlever corona mentalt og får et godt liv ud af det.

Jeg tror, at jeg er en slags ekspert i at være single. Faktisk før jeg var så heldig at møde den rigtig form for terapeutisk bearbejdelse. Valgte jeg faktisk i 30 år at gå i social isolation. Da jeg var blevet mobbet, så kraftigt i skolen og faktisk på en måde også fortsatte blev, det da jeg var blevet voksen. Fordi jeg som voksen aldrig havde fået lært at sige til og fra.Jeg havde ikke lært de social spille regler. Men skulle lære det hele igen, at komme ud i samfundet og blive en del af det. Det var en kæmpe opgave.

Jeg isolerede mig, Det var en lang kamp af komme ud i samfundet stille og roligt. Hvor jeg virkelig rent fysisk skulle bevæge mig ud i samfundet med små skridt af gangen.

Men man kan jo sige at de 30 år i isolation kommer mig jo også til gode nu hvor der er Corona tid. Hvor alle kommer faktisk til at prøve, hvad det vil sige at være mig. Det er jeg på en måde rigtig glad for, for I kan nu på egen krop opleve, hvordan det er at blive social isoleret. Hvordan man har det og hvordan man overlever det? Jeg kunne faktisk også bare lade jer ligge i jeres egen sø, men jer der alligevel forvilder jer ind på mit magasin, skal selvfølgelig lige have opskriften i kort form, hvordan man overlever det her og får det bedste ud af det.

Jeg gjorde det at jeg begyndte, at skrive musik og lære at spille musik meget tideligt. Faktisk har jeg i mange år brugt en masse tid på at udtænke det jeg sidder og laver lige nu. At jeg har mit eget sted hvor jeg kan komme med mine meninger, udgive min musik. I princippet ha min egen tv station. Jeg har mit eget medie. Det er da utroligt fedt at have. Jeg giver gratis min musik. Men det er jeg jo i stand til fordi jeg lever i et så fantastisk land, hvor det kan lade sig gøre. Det er jo mit bidrag til jer at pumpe noget kultur ud til jer. Så kan I bruge det eller lade være.

Det der er rigtigt vigtigt, er at man skal prøve at se det som en mulighed i stedet for en begrænsning. I skal ikke tro at jeg har taget det slogan fra Jacob Ellemann , det har jeg ikke. Det må nærmest være omvendt. Det er et udsagn jeg har brugt igennem 25 år. At man får den indstilling til det, at få det bedste ud af det. Tænke positiv. Tænke i muligheder. Lave positive ting sammenmed jeres børn, hvis I er så heldig med det. Læse bøger, få jer nogle hoppies, høre musik. Der er mit jo en mulighed, hør musik her Komme ud i naturen. Jeg går hver dag mellem 5 0g 10 km. Jeg har tabt mig 20 kg. Motion er også meget vigtigt for ens velbefindende. Sørg for at spis sund mad.Jeg er vegetar. Men kan bestemt også godt lide en rigtig god bøf ind i mellem

Men altså jo jeg kender også ensomheds følelsen. Men altså der har jeg brugt det at beskæftige mig selv med at gå ind i fantasiensverden. Som barn flygtede jeg der ind. Som min psykolog sagde at det var et rigtigt godt valg. Jeg sørgede for at opbygge et godt sted i fantasien at være. Faktisk var det det Lilleskolen for voksne, lærte os. At netop at opbygge steder i fantasien, at visualisere steder der var rart at være. jeg kommer i tanke om, at jeg har faktisk noget afspændings musik jeg skal have sendt ud her.

Nå men den aler bedste måde jeg har bekæmpet ensomhedsfølelsen var ved at få Gud med ind i mit liv som en stor del. Da Gud er ekspert i at fjerne ensomheds følelser. Man ber til ham og han sørger for at man bliver fyldt op med selv tillid og du får den følelse at hvile i sig selv. Han fjerner simpelthen ensomhedsfølelsen, det er vildt fedt at opleve. Det er bare det at man viser ham den tillid og giver ham adgang til sit system. Gud kan alt. Man skal jo også huske, at du er sammen med dig selv og det er den vigtigeste person i dit liv.

Selvfølgelig er det også ale de andre psykiske værktøje,r som jeg lærte på lilleskolen gennem de 10 år jeg var der. De er også med, så det at jeg sidder her og skriver den her artikel, er også en del af den udvikling. Det ville have været en umulighed for så mange år siden. Så I er meget velkommen, at komme med konkrete spørgsmål til det her. Men ellers find jeres egne svar I har de rigtige svar inde i jer selv, så det handler kun om at stille de rigtige spørgsmål til jer selv og I får de rigtige svar, som er de rigtige for jer, hvor I står i jeres liv.

Skriv et svar