SOMMER BILLEDER EN VIDEO FRA MIN KOLONIHAVE

Ja sommeren står lige for døren. Jeg har lavet en lille hyggelig video fra sidste år. Fik klippet den sammen. Jeg havde et renderings problem med videoen jeg sendte ud i hele verden i går den 220222. Så det var lidt nervepirrende da jeg skulle lave den her om nu den ville rendere ordentligt. Men heldigvis lykkedes det. 

Sommer billeder fra kolonihaven 2021 med musik af undertegnet.

Jeg har den teori, at når den slags sker, så er det fordi vi skal lærer noget af det. Det er de små opgaver vi får her i livet og hvordan vi løser dem så positivt som muligt. Uden at begynde at rive de grå hår ud af hovedet. Som helt sikkert jeg har fået af de mange op ad bakken oplevelser, der har været med det her projekt.  Det kan helt sikkert ikke skyldes andet. Men det er utroligt dejligt at være i mål.

Men sommeren kommer jo snart og jeg ved ikke hvor meget jeg får lavet her på siden. Jeg har altid planer, at jeg skal lave en masse. Men sidste år gik der sommer ferie mode i det. Jeg har nogen planer om at eksperimentere mere med at lave mad på bål og jeg har fået fat i en stor rist. Jeg er blevet ret så inspireret af de der der nak og æd programmer om de to hyggelige fyrer, der stiller sig nogle opgaver, at fange eller skyde et eller andet dyr og så lave noget super mad ud af det. Men jeg er vegetar, så det må vel handle om at lave noget vegetarmad på bål. Det er jo også det jeg laver på den her video. Jeg kan godt finde på at putte lidt fisk i og jeg kan bestemt også godt spise kød. Men det skal være ordentlig kød. Der har jeg nok lidt luksus over mig. Jeg køber også rimelige ordentlige vine, både rød og hvid.

I den her video er jeg godt klar over at der er nogen billeder der ikke er helt skarpe og I kan sikkert finde andre fejl i den. Men som jeg har sagt mange gange. Jeg er ikke perfekt men jeg er god nok som den jeg er. Det er I jo også, så mon ikke vi finder ud af det på den måde. Jeg håber I nyder min video og I er altid velkommen at skrive kommentar eller lade være.

Skriv et svar