Status i dag

STATUS

Improvisation, hvad sker der lige nu.Jeg spiller lidt for jer. Laver nok ikke så meget direkte udsendelser, men nok mere af den her slags foruden mine musik videoer, som jeg pt har 19 styks klar til jer, som I får løbende med udgivelse om lørdagen. Ind i mellem kan jeg også finde på at sende udsendelser ud. Men følg mig og du får underretning når jeg sender. Vil også sende andet end musik. Jeg vil forsøge at sende ud når jeg også har specielle nyheder til jer

INGEN VILDE NYHEDER

Lige nu har jeg da ikke de vilde nyheder, men jeg ved ikke hvor mange af jer der har set cykel broen ned ved fiske torvet blevet slået op. Men måske kommer den store nyhed pludselig og så er det jol godt at jeg altid så vidt mulighed har mit kamera med. Jeg vil også kunne lave interview  så hvis du har en god historie så send mig et pres og jeg kommer ud og du kan selv fortælle om det.

HISTORIEN TIL VIDEOEN

Nogen gange kommer historierne helt af sig selv og jeg iagttager  mine omgivelser og kan hurtig se om der kan komme en god historie ud af en eller anden oplevelse. Så er det bare om at have kameraet parat og faktisk allerede i fotograferingens fasen begynder jeg at tænke på hvilke musik der skal på. Det er faktisk en super sjov proces, men man er bare nød til at være meget struktureret og det er måske ikke mine støreste force at være det. Men i en videoproduktion der er man altså bare nød til at være det. Der er mange ting man skal have i baghovedet og alligevel er der mange ting jeg er nød til at lave spontant. Så altså bare springe ud i det, man laver en masse fejl, men det er jo det man lærer af og i dag kan jeg rigtigt hurtigt producere en video

Skriv et svar