Sunday Tune 2511181158


https://youtu.be/eH3Ncxqex3s

Ja jeg fik lige lyst til at bare at lave en spontan video. I virkeligheden er det faktisk den måde jeg sidder og øver. Normalt har optager jeg det på håndholdt optager, eller hvis jeg sidder ved mit store hjemmestudie, kan jeg også bare sidde og lave melodier og udkast til sange. Jeg skal nok prøve at vise jer det en dag. Men nu sad jeg og bare lige fik lyst til at lave lidt musik, som jeg lige så godt kunne dele med jer. Jeg overvejede om jeg skulle lave en direkte udsendelse, men det bliv bare til den her. Håber I hygger jer med den.

Jeg tænker at jeg på et tidspunkt måske kunne tænke mig at lave en video, hvor jeg bruger mit store studie, men problemet er lidt der, at jeg endnu ikke helt har fundet ud af hvordan jeg skal få lyden til at køre ud og ind på min video. Der er noget bøvl med det. Det ville nemlig betyde at jeg kunne sende døgnet rundt uden at genere mine naboer, som har brokket sig over mig. Men faktisk ved nærmere undersøgelse, havde jeg fundet ud af at på den tid hvor klagen opstod var det fordi man kunne hører da de borede over i metroen som jeg bliver nabo til. Det kom til at gå lidt ud over mig, at en af mine naboer antog at lyden kom fra mig af. Men efter det er nu alligevel ekstra opmærksom på at ikke udsætte mine naboer for unødig støj eller musik fra min side. Jeg sørger altid for at holde op med at spille senest klokken 22. Jeg ser kun tv på Ipad og hverken hører radio eller spiller CD `er, eller streamer andet musik. Så når jeg ikke selv laver musik så skal der bare være ro.

Skriv et svar