Tam lin en irsk tune

Tam Lin www.jfnmusik.dk

Her over en irsk tune som jeg holder rigtig meget af. Jeg indspillede den her i formiddags den 270221 og ville faktisk have ventet med at udgive den først i morgen. Men jeg syntes godt den kan klare komme ud nu. Jeg har ellers det princip, at jeg skal lige sove på inden at jeg udgiver et nyt nummer. Det kan også være, at jeg venter med at melde noget officielt ud først i morgen.

Det er en fed melodi, som jeg har set at der er over 200 der har indspillede det her nummer, så det er så mit bidrag. Jeg havde faktisk truet med at ville indspille det som et vildt metal nummer. Men det blev ikke sådan i denne omgang. Faktisk er det meget irsk. Der er bas og trommer på. Normalt er der ikke bas og trommer på irske tunes. Det kan være jeg engang i fremtiden udgiver, et vild metal version, det kan man aldrig vide

Jeg forsøger at lave noget modspil til selve melodien. Selve hovede stammen er undertegnet der spiller den. Men den originale tune liger bagved. Men den kan har jeg fjernet, så den hører man ikke. Jeg er ikke en super dygtig til at spille selve melodierne. Men jeg fandt ud af at den her egenlig ikke var så svær, hvis man bare gjorde det på en lidt speciel måde. Hvordan tror jeg ikke den almindelige lytter vil få noget ud af, hvis jeg begynder at fortælle om. De folk som spiller irsk musik og især guitaristerne, skal jeg nok lære dem det og fortælle hvad jeg har gjort, når jeg møder dem in live.

2 tanker om “Tam lin en irsk tune”

  1. Med al respekt bliver din musik for hurtigt ensformig at lytte til. Der mangler dynamik og kant.
    Håber du opfatter det som den konstruktive kritik, det er ment som.
    God vind!

    1. Hej Ole. Tak for dit input. Ja det er helt i orden du mener det. Jeg er også igang med at forny mit udtryk.Håber at det hen ad vejen bliver bedre. Jeg har dog fået andre der haft andre meninger om min musik. Læs anmeldelsen af “Lyset” og de andre kommentarer. Er du musiker? Du er velkommen at komme og indspille nogle af mine sange eller melodier. Det kan andre også være med til. Skriv og vi finder ud af et eller andet

Skriv et svar