The spanish bull

Den spanske tyr jazz, Dance og spansk fusion
Det her er den første samling af musik, som er en blanding mellem Jazz, Dance og spansk stilart. Af Jan Fischer-Nielsen

Jeg vil til at udgive meget mere musik uden så mange billeder på min youtube kanal. Det er jo musikken jeg brænder for og da jeg har så meget musik at ud give, så vil jeg udgive nærmest i albums. Den første der kommer her er noget musik, jeg faktisk haft liggende i nogle år. Og jeg syntes det er lifts ynder at de bare skal ligge og samle støv. Det var oprindelige tre CD’er lige nu har jeg kun to af dem.  Se den 2. her new one cd 2  Men jeg må se om jeg kan finde dem der hvor jeg indspillede dem oprindelig.

Men som sagt vil jeg fokusere mere på at udgive min musik, i stedet for at putte billeder på. Jeg vil jo gerne samarbejde med fotografier eller billede kunstner, som kan få mulighed at lægge billederne på til min musik. Men hvis ikke ja så udgiver jeg mine melodier og sange. Jeg har en masse liggende faktisk klar til at blive udgivet. Det kan være nogen af dem bliver puttet ind i værkstedet for at blive gået efter. nogen af dem kan godt trænge til et nærmer eftersyn.

Den spanske tyr CD one som jeg kalder det her første albumbestående af 8 melodier. Er et tidligt forsøg på at fusionere jazzen med Dance og spansk musik. Det første og det 2. Sidste numre er nok dem jeg bedst holder af. Men de andre melodier eller tunes sætter den stemning, som jeg selv godt kan lide. Jeg tænker at det er i den brændende spanske sol hvor lidenskaben og det farlige miles sammen i et infernpo af voldsom energi, kraft, agressivitet og skønhed. Det er den energi jeg prøver at skabe i det her værk. Jeg håber I vil nyde musikken. Mon ikke at man også kan danse til det?

I det hele taget har jeg tænkt at jeg skal se at udgive mere musik end billeder og video, det er en for stor proces at også at tænke i billeder. Jeg har faktisk både været lidt stresset over mig projekt og har derfor valgt at geare lidt ned. Så hvis jeg kan nøjes med at lave musikken og ind i mellem også lave en rigtig video, så tror jeg vælger at gøre det. Jeg har jo også haft en ufrivillig pause gennem de sidste 2 måneder, da jeg jo begyndt at spille noget irsk musik og øvede som jeg har gjort de sidste 50 år. Jeg har bare glemt at jeg ikke kan øve så insentivt som jeg kunne den gang. At jeg nærmeste har ødelagt min højre arm. Men heldigvis kan jeg begynde at spille igen. Selv om jeg stadig tager piller for det. Det er jeg jo super glad for.

Skriv et svar