Tisse turen et besøg til de Offenlige Københavnske toiletter

“Tisse turen” På cykeltur med Singlerock cykel hold til de Københavnske offenlige toiletter 

Lørdag den 17 november var jeg med Single rockerne på cykeltur rundt til de forskellige offenlige toiletter. Jeg syntes at arrangørerne af turen havde fået den helt geniale og sjove ide, at besøge de toiletter. Jeg har tidligere tænkt, at der var for få toiletter i byen og har også været nødsaget til at finde hjørner af bygninger, når man skulle tisse. Der burde faktisk være endnu flere muligheder. Jeg har jeg set, at man kan lave pissoire der bare er enkelte og hvor der kan stå 4 personer og tisse. Men her i skrivende stund kan jeg ikke lige finde dem. Jo det er og har været svært at få lov til at tisse og faktisk har man her for noget tid siden, tænkt at man skulle spare de offenlige bemandet toiletter væk.Et helt ualmindelig ikke særligt gennemtænkt forslag. Altså det ville da helt være noget man kunne sætte nogen af de mange kontanthjælps modtager til at foretage dette samfundsgavnlige stykke arbejde, at passe disse toiletter.

Det er bestemt også til gavn for vores turister, som og må finde det besynderligt, at det er så svært at finde et offentligt toilet. Og mange beboer har jo netop klaget over tisseriet. Eller så skulle man gøre det til en del af bevillingen at spisesteder og barer skulle tillade folk at man kunne benytte sig af deres toilet forhold. Men selvfølgelig hjælper det ikke, når de forskellige beværtninger har lukket og folk er på vej hjem fra byen.

Når jeg selv er i byen, så er jeg jo så heldig at jeg bor herinde og jeg cykler faktisk heller hjem, hvis jeg kan se meningen med det.

I videoen kan I se vores tur rundt, som selvfølgelig også var rigtigt hyggeligt socialt. Jeg har lagt i øre falden musik til. Vi var faktisk rigtig mange, der var afsted omkring 14-15 personer fra Singlerock var mødt op på Østerport station i ført cykelhjelm og godt med tøj på. Det begynder så småt at blive koldt, så man skal huske at få varmt tøj på. Det tog lidt tid for os at komme afsted, da vi lige skulle fjerne nogle glas skår fra cykel køre banen, en af deltagerne hentede en kost fra en af forretningerne og undertegnede sparkede glasgårdene væk.

Men vo kom afsted og cyklede så rundt til de forskellige toiletterl og vi endte ude på Langelinie og fik lidt kaffe og nogle enkelte øl. Det var en dejlig og hyggelig tur og en masse sociale kontakter, får man faktisk ud af sådanne ture. Jeg syntes netop på sådanne ture, at vi lærer hinanden bedre at kende end bare til vores fester som også altid er rigtig sjove. Måske savner jeg lidt kreativitet med hensyn til afviklingen af disse fester. Altså der kunne godt ske noget ny tænkning. Jeg har bestemt ideer til hvad man kunne gøre anderledes, men det må de personer der arrangere  festerne evt. komme til mig at spørge om.

Jo jeg vil stærkt anbefale vores forening at melde sig ind i den, man kan også selv arrangere forskellige ting, hvis man har lyst til det. Vi har noget vi kalder for en “spontanliste” som man kan skrives sig på, hvis man selv vil i biografen  og man ikke har lyst til at være alene, skriver man bare en E mail og John søger for at den kommer ud til alle medlemmer. Det er et rigtigt godt system.

Om sommeren er vi Nyhavn på bolværket og vi i det band jeg spiller med i der hedder: “Songs4U” underholder. Det plejer også at være vildt hyggeligt og før i tiden endte vi på Skindbuksen,

Klik på ovenstående link og se reportagen fra værtshusets genåbning.

Skriv et svar