2. sending af musik bliver nu sendt ud i verden

Ja så er jeg i gang med at sende en masse nye melodier ud på en masse radio stationer i verden. Det er en proces der tager hele december måneder regner jeg med. Selv om jeg lærer at gøre tingene hurtigere. så tager det bestemt tid.

Alle ved at man ikke kan undvære musik. Musik er for mig spirituel energi, så det er faktisk en stor ære for mig at være med til det. Det er ikke sikkert, at jeg bliver rig af det. Men det er som sagt også en stor ære at kunne gøre det. Det har noget der har været på vej i mange år. men nu kan jeg som sagt udgive det og jeg håber at der er mange der tager det til sig. Der kommer også nye numre ud på hjemmesiden her. Så hold øje med den her.

Der er desværre også en person der skriver ualmindelig syge kommentarer. Jeg læser dem ikke de bliver smidt i skralde spanden med det samme. Jeg tror personen har så meget vrede i sig, at han på den måde kommer af med det. Så hvis han ikke har andre muligheder for, at komme af med sin vrede, så må han da gerne fortsætte. Det er godt at få sat ord på sin vrede. Måske en god psykolog kan sikkert få nogen timer til at gå med at udrede hans ekstremt negativ tænkende hjerne. Det er sådan personer de borgerlige danmark har udviklet rigtige mange af. Jeg syntes, det er synd for personen selv. at være så vred., når man nu lige så godt kunne vælg,e at få sin vrede bearbejdet og kunne få det godt i sit liv. Jeg skal nok be for ham, så der kan komme noget spirituel lys ind i de mørke smertende negative univers, som han må lide i. Men som sagt jeg læser det ikke, det ryger direkte i skraldespanden.

Skriv et svar