Valget er ovre, en ny tid må begynde

Valget er ovre

Det er på tide at gøre status. Det har været et ualmindeligt beskidt valg og i sær beskidte metoder har været anvendt af den danske presse. jeg håber at man virkelig får kigget på om skurkene i habitter fortsat skal have medie støtte og måske skal undertegnet søge om mediestøtte. 

Jeg tror vi er ved at komme til en skille vej, at de borgerlige partiers medlemmer bør se sig om efter andet arbejde. Vi er nød til at gøre tingene på andre måder. Det borgerlige system har og heldigvis har vi haft socialdemokrater der har sørget for at ikke skurkene i habitter er løbet med det hele. Men det er beskæmmende at tænke på at meget få mennesker ejer halvdelen af jorden, hvis altså man tager den egendoms ret for en natur lov. Jeg er godt klar over at det står i grundloven og måske i en masse grundlove overalt i verdens grundlove. 

Om det er godt eller skidt at det er sådan, skal jeg ikke gøre mig klog på, men der hvor jeg syntes kæden springer af, at de blå partier, som har faktisk snydt og bedraget os alle sammen til i virkeligheden at rage til sig selv. I et ualmindeligt smart system. Ved at opdrage os til at tænke negativt. Via en avis som Ekstra bladet og tildeles også BT de andre meder har kunne følge op og har manipoleret videre, så det hele er blevet mere spiseligt. Jeg tror at det samme system er blevet brugt andre steder i verden. Så derfor er det et problem i hele verden og derfor vi i dag står med klima og natur (pandemi) kriser over hele verden.

Det der gør det specielt uhyggeligt, at man ser også at de forkælet masser begynder at røre på sig, der er rigtig mange der begynder at blive bevidste om at der er noget galt i vores samfund og kommer på gaden for at demonstrere. Det er måske ikke helt så klogt i en pandemi tid. Det der er vigtigt at vi bibeholder roen, og i danmark støtter den nuværende regering til at være den der leder det. Men vi skal huske at vi alle er blevet borgerlig gjorte. vi er alle blevet en smugle små blå. Vi ser at venstre fløjen begynder at samarbejde med dem der er bedst spiselig. 

Men der hvor vi skal hen er at vi nu skal samarbejde på en ny måde, s det er ok det venstrefløjen også gør. Vi er i samme båd. Men da det ikke er de blås  måde at tænke på, fordi de har ikke behøvet at tænke selvstændige tanke. De har fået sat i system, at masserne har både været nyttige dyr, som man både kunne få til at arbejde for sig og har kunnet få til at stemme på sig. Men da det er i virkeligheden grådige dyr mer vi have mere, så er det klart at et sådan system på et tidspunkt må knække sammen. Heldigvis har vi jo Gud der kan være med til at stoppe vanvidet. Men hvis hver person forsøger at komme i kontakt med Gud, kan den revolution som en sådan bevidstgørelse ikke ende i forfærdelige krige. Det er her at vi skal begynde at tænke i tilgivelse.

De blå har bestemt været nogen skurke. Men vi er da også blevet et rigt folk, det har da også sine goder, det skal vi da heller ikke være blinde for. Men at det er som sagt gået for vidt. Så derfor er det nu vigtigt at vi samarbejder med det spirituelle, med bare Gud, lyset energien. 

Jeg bruger ikke jesus for der er rigtige mange, der har været med til at være her nede på jorden for at undervise os i det spirituelle. Vi har alle Gud inde i os selv. Om vi selv er Gud, hvor meget vi kan smelte sammen med Gud tror jeg først vi rigtig gør når vi er over på den anden side. Når vi dør. Men når vi er hernede på jorden skal vi lærer forskellige ting. Jeg har praktiseret det her i over 25 år og jeg kan bare ved at be få en del af den ægte lykke. Jeg har den bedste vejleder inde i mig. Jeg ville ikke kunne skrive alt det her, jeg skriver vist ikke det var Gud der havde en finger med i spillet. 

Og nu har vi en rigtig god chance for at gøre det Gud vil ha at vi skal gøre at øve os I at elske hinanden og samarbejde med hinanden, sådan at vi kommer i mere harmoni med naturen. At vi får styr på klimaet, men også gøre op med skurkene i habitter. Vi er som sagt blevet blålig gjorte og da den negative tankegang er så meget en del af os selv er det vigtigt at få ryddet op på harddisken eller lavet en god hjerne vask, men det er vigtigt at gøre i samarbejde med Gud, så det hele ikke løber løbsk. Lige som man gjorde i sydafrika, da man gik fra apartheid til et blandet styre. Det samme skal vi gøre her. Vi skal gøre det i kærlighed og tilgivelse. Men selvfølgelig bør de rigtige blå også være med i den proces og vise noget vilje i den henseende. Hvis de også får fat i Gud vil de opdage at tingene bliver også letter for dem. Så måske behøver vi sket ikke nogen partier længere, men vi taler med hinanden om at løse de problemer der må opstå i harmoni og kærlighed. 

Skriv et svar