Tid til at finde den nye harmoni og lykke

Jeg har virkelig svær ved at forlige mig med at enhedslisten, samar- arbejder med de konservative på Bornholm. Selv om det er bedre end at venstre kommer ind, for de er jo uhyggelige ekstreme. At de tillader at der bliver ført en så hadsk debat tone fra deres tilhænger side, ser heldigvis også ud til at give tilbage slag. 

Måske er vi også ved at komme derhen, at der i virkeligheden ikke er så meget forskel på os alle sammen, at vi er rige alle sammen. Selv socialdemokratiet taler om at vi stadigvæk skal være rige og blive mere rige. Altså personlig behøver jeg ikke at blive mere rig. Jeg har faktisk alt det jeg behøver. Det er jeg da også rigtig glad for,

Vi er et så lille et land, at vi egenlig ikke behøver alt lave al den ballade for at få magten, den har ikke den helt samme betydning. Lige bortset fra venstre, hvor åbentbart ekstremerne stadig holder til. Men mon ikke også at vi kan selv dem til på et tidspunkt at blive fornuftige. Vi så at Ellemann blev banket på plads af bønderne i baglandet. Under Minkkrisen. Under Coronaen Måske kan man sige at med den rigtige fordelings politik,, som især socialdemokratiet har været garant for. Er det også dem, som vi bør bibeholde til at lede landet, samt selvfølgelig også de andre venstrefløjs partier, sådan at de ekstrem rige. Stor bønder, Fiskekonger, og stor virksomheds ejer ikke bliver for ekstreme.

Jeg tror faktisk at der er mange virksomheder også nød godt af at Mette frederiksen gjorde noget meget klogt, at hun sørgede for at hele vores produktions apparat kørte, ved også at understøtte dem. Det er også rimeligt eftersom de lægger også rigtig mange midler i skatte kroner. Det man kan blive meget vred over ef deres grådighed. Mette Frederiksen kunne lige så godt have valgt at sige at det måtte de selv klare.Der er jo mange virksomheder der har fjernet midler til skattely. Men det har alle naturligvis ikke. Så derfor var det også det rigtige at gøre som mette Frederiksen gjorde. Men det var arbejdspladserne M.F. sørgede for at beholde, så nu kører vores økonomi med fuldfart derud af. Vi mangler oven i købet arbejdskraft siger de. 

Men nu er det nok også på tide at bremse lidt i, for vi er nød til ikke bare at blive ved med at blive endnu mere rige. Hvornår er det nok? Politikerne taler om for at vi skal betale et sundhedssystem, som er blevet sparet på gennem rigtig mange år. Mens virksomhederne og især bankerne har haft vilde overskud, at det er igen på tide at de også bidrager til at støtte samfundet. 

Eller som jeg ser det at vi går en hel anden vej rundt, at det enkelte menneske begynder at blive mere bevidst om at det er ikke der lykken er. Altså hvis politikerne ikke forstår det, så må det enkelte menneske tage initiativet til at gøre sig selv lykkelig. At både at få samfund og det enkelte menneske til at indse dette, Hvis det skulle have en naturlig modnings proces. så tror jeg også at det nok skulle komme. Men problemet er bare, at det er der ikke tid til, da vi har en klimakrise og pandemi, der presser på at der bliver lavet løsninger i en fart.

Vi har alle mulighederne, hvis bare ekstremerne ikke får magt. Det tror jeg også at de bliver nød til at indse for Gud vil noget andet nu. Det er faktisk det det handler om. Vi er nød til at få noget mere naturlig harmoni ind i det hele. Vi bliver presset til det om vi kan lide det eller ej. Derfor har vi nu alletiders mulighed for at I samarbejde med det spirituelle, at få vores samfund kan komme i harmoni med både natur og vores indre psykologi. 

Et sådan samfund med selvfølgelig også vores produktions systemer intakt og vi alle er i harmoni, vil bestemt kunne eksporteres til resten af verden. Hele verden er nød til at finde den rigtige vej nu. Det kan være en stor fordel for os, hvis vi begynder at se de muligheder det giver. Vi ville kunne være de førende. Men resten af verden, kan hurtig komme efter det. For det er jo et verdens omspændende problem.

Skriv et svar