Min samling af kommentarer til støtte for mette frederiksen

Min samling af citater til støtte for Mette Frederiksen på de sociale medier

METTE FREDERIKSEN EN SUPER STATSMINISTER

 • 

Mine samling af de største indlæg til fordel for Mette Frederiksen på Facebook

Desværre har jeg ikke tidsansat det første jeg skriver her under:

Hold da op hvor er jeg glad for at det er Mette Fredriksen, der sidder ved bordenden som statsminister. Det kan ikke siges kraftigt nok, at det skal vi være rigtigt glade for. Sådan som blå blok inklusiv de radikale opfører sig på ville have været direkte farligt, hvis de havde siddet ved magten. Men de presser på for at få noget der bliver i nærheden af svenske tilstande. Det nærmer sig det hykleriske. Der i Sverige, ofre man halvdelen af en befolknings gruppe, fuldstændig kynisk til fordel for at økonomien får lov at kører videre. Det er virkeligt grimt at være vidne til.  Og den grænse vil de Borgerlige åbne op for? 

At de Borgerlige begynder at ville evaluere på et tidspunkt, hvor vi faktisk stadig er midt i krisen. Husk på hvor få der var smittet, da det hele startede. Lige nu er over 11.000 smittet med Corona i Danmark. 11.000 !!! Undskyld mig hvad sidder der mellem ørne på de borgerlige? Ja undskyld jeg ved godt, at det ikke er pænt sagt det jeg skriver her, men jeg er temlig vred, at skulle være vidne til. Og dejligt at vi har ytringsfrihed her i DK at man kan få luft for sin vrede. Altså hvad skal det til for!? Jeg er da helt klar over, at selvfølgelig skal der åbnes op. Men er vi klar til det, med så mange smittet.? 

De borgerlige vil ha åbnet for grænserne. Fra et land som Sverige, der ikke gør noget!  Så vidt jeg forstår, at det er noget af humlen. At man ikke bare kan åbne til Tyskland, hvis man ikke gør det samme til svenskerne.

Nu skal Hr. Kofod på pine bænken, fordi han først tænker på Danmark, før vi tænker på alle andre, det er også skandaløs at opleve. Selvfølgelig skal vi Dansker komme i første række. At Oven i købet DF er med i det kor at vil ha åbnet for grænsen, de har endelig fået som de ha vil det. Grænsebommen er nede. Men heldigvis så udstiller det bare de borgerlige selv. Hvor lidt de har kunne komme med bedre ting selv. De er så misundelig, at de ikke har en Mette Fredriksen i deres midte, der har så meget, intelegens, med menneskelighed, humor (jeg tænker specielt på hvordan en journalist fra B.T. , blev sat på plads) og integretitet. At de borgerlige medlemmer ikke når hende til sokkeholderen.  At hun tænker på hele Danmarks ve og vel og ikke bare en lille del af Danmark.

Men jeg vil dog lige rose jer alle i Folketinget, at det er godt at det virker, som at I har det godt sammen og det er også godt for Folke styret, at man på andre områder kan støtte hinanden på det personlige plan, det er rart også være vidne til.

Hvis jeg skal komme med et råd Mette, så måske bruge lidt andre ord for at være “klog” ordet “intelegens” og “smart” et andet udtryk, der også,kan bruges. Men det er du klog nok til selv at finde på bedre ord.

Debat indlæg på debatten ang Corona

 • 

Desuden undre det mig at virksomheder, ikke sørger for at ha kapital til dårlige tider. En slags buffer. At Mette F har været så dygtig, at også at tænke hele samfundet ind. Fortæller alt om hvor stor en statsminister hun er. At erhvervs livet så kommer rendende, virker mere på mig som en flok forkælet børn, der bare vol ha mere, der totalt mangler samfunds sind. Det havde også klædt selvsamme folk, at de også tog ansvar og indrømmede det, da de fik presset regeringen til at åbne mere og som jo havde fatale følger. Staten er vel heller ikke en uudtømmelig kilde til at finansiere det hele, med mindre vi skal gældsætte os til langt ind i næste århundrede?

Hej Mette du burde ha et sted hvor man kan komme med kommentar der er af mere general karakter. Nu er jeg nød til at skrive i en tråd, som slet ikke har noget med det at gøre, for at komme med en kommentar til det pludselig opstået problem. Jeg tænker på problemet Frank Jensen og også Morten Østergaard. Jeg vil ikke gå ind i substansen, men mere tænke på hvem der har interesser i at Frank jensen kommer i den offenlige gabestok, som jeg syntes begge problematikker har en tendens til. Vi ved at de blå partier halter super langt bag efter dig og derfor bestemt kunne have en interesse i at skade dig. Der er masser af journaliste oven i købet den værste af dem alle, som du engang selv har sat på plads og selv er kriminel virker, som en stik i rend dreng i den henseende. Med det formål at forsøge, at stikke en kæp i dit popularitets hjul. De der kvinder, der har startet hele den debat om de her ting, må også have for øje, at det også,kan have den effekt, at det kan skade dig. Er de i virkeligheden sat i gang af sådanne kræfter? Selv om jeg så godt nok at venstre havde selv liggende historier i deres fortid. Men derfor er det virkelig vigtig, at du ikke lader dig narre af dem der måske sidder bag ved og puster til ilden og som måske også er dem, der i virkeligheden har sat det hele i gang?!

Som jeg skrev et andet sted. Hvad med om vi sløjfede blok tilskud og landbrugs støtte til de nord jyder, der ikke kan finde ud af at opfører sig ordentligt. Det er vildt provokerende, at vi her i øst Danmark skal finde os I at ser stort på om smitten breder sig til resten af Danmark. Vi betaler en masse penge til jer. Men I har bare så travlt med at gale op om grundlovsbrud, når der blevet gjort et masse arbejde for at I skal blive fri af den sygdom og faktisk redde jeres liv. I har ikke engang fundet ud af at Corvid spreder sig i mink og kan ryge ud til os mennesker. Hvis det bare havet nøjes med at blive over hos jer, så ville det være fint, men I vil ikke finde jer i at være indespærret, I vil ud til os andre. Der med tager I måske smitten med. Derfor er der ikke nogen grund til at I fortsat skal modtage blok tilskud og landbrugs støtte, fra os andre, når I ikke kan finde ud af at opfører jer ordentligt. I er i mine øjne ikke berettiget til nogen støtte, når I har så meget foragt over at regeringen, som gør alt for at redde jeres liv. I er ikke det værd!!!

Nej du skal absolut ikke udskrive valg. Selv om det ville sikkert slå blå blok tilbage til start eller til stenalderen, hvor de rettelig hører til. Du skal holde fast Mette, vi har en sundhedsproblematik der skal løses, det er det der skal i fokus. Det vil flytte fokus, det vil være farligt, at samle mange mennesker, der er ikke tid til det.

 • 

VIRUS I MINKEN

Herunder var lige da mink problemet kørte:

Det har skulle gå stærkt og derfor er der et embedsmandværk, der har til opgave at sørge for I ministre får de rigtige informationer, I har brug for. Man kunne godt få den ide, at embedsværket spiller efter andre spilleregler, at forsinke, eller ikke tydeligt nok sørge for at ministrene bliver tydeligt nok gjort opmærksom på de relevante faldgrupper. På den måde kan embedsmændende måske i virkeligheden komme til at spille en politisk rolle, som er til fordel for blå blok. Jeg har jo ikke nogen bevis for at det er sådan, men hvis der skal foretages undersøgelser, så syntes jeg bestemt også det kunne være interesant, at der bliver boret i? 

Altså som jeg ser det, så er du Mette Frederisen, en ualmindelig dygtig politiker, at du ved siden ,at skulle behandle Covid 19 også tager dig af de almindelige politisk problematikker. Det kunne du måske lige overveje om det behøver, at gå så stærkt? Du skulle nødig falde om med et slag tilfælde, så ro på. Bed en bøn det kan alle gøre, så vi alle kommer igennem den her pandemi.

Det er dejligt at få ret ind i mellem. Der var en embedsmand, der ikke havde gjort sit arbejde ordentligt. Jeg syntes også det flot, at han indrømmede det over for Mogens Jensen og for rullende kameras. Det var bestemt også klogt i stedet for at skulle trækkes igennem sølet, hvis der bliver lavet undersøgelser.

Nu har de blå nok snart andet at tænke på for om 44 dage så er der noget der hedder Brixit. Håber at Mette tager sig rigtigt godt betalt, når landbruget skal til at bruge deres hjælp. Så jeg siger bare Tik, tak, tik, tak,ti……..

 • 

Jeg tror ikke vi ser mere til de blå repræsentanter. da de skammer sig over at de har lavet det selvmål og har gravet sig ned i den Jydske muld og jeg håber de bliver der i al fremtid. De bør koncentrere sig om Brixit og at de skal til at producere andre landbrugsvarer i forhold til klimaet. Desuden skal de have lært noget om hvordan man opfører sig på de sociale medier.  Det kunne venstre og de andre landbrugs organisationer sagtens bruge nogen af alle de ulovlige støtte kroner til nogle kurser, i hvordan man opfører sig.

Til social demokratiet

Nogen gange kunne jeg godt tænke mig, at være helt derinde i maskinrummet og se jer mere over skulderen for hvad I virkelig har gang i. Det er ikke fordi jeg mistænker jer i at gøre noget forkert eller ulovligt. Men alle siger, at det der virkelig kunne batte noget, var den her CO2 afgift over hele linien, som jeg lige nu forstår det? Hvorfor gør I ikke det? Men selvfølgelig, der skal også være noget, at forhandle med resten af partierne om, sådan at det hele faktisk kommer til at lande det rigtige sted, Det kan jo være, at selv de blå partier kommer ordentlig ind i en konstruktiv ide udvikling. Hvor de også kommer med intelligente løsninger, som I siger skal skabe arbejdspladser og en grøn start og især for alle de mink producenter, og en masse andre mennesker  der har mistet deres erhverv. Det de blå har lagt frem, kan jo også være taktisk og at de også har et eller andet i ærmet, det kan man kun håbe på. Det de har lagt frem nu er i mine øjne ikke konstruktivt.

Må jeg lige knytte et par ord her til hele debatten, som vi har haft her på det sidste. Jeg skal indrømme, at jeg selv også har måske haft en lidt hård debat tone og nu siger Mette, vi skal tale ordentligt. Så det gør jeg så. Man skal jo altid starte med sig selv. Men kan desværre ikke tvinge de andre om at lave på deres sprogbrug, så jeg håber, at det her indlæg er i en bedre tone? Men jeg syntes, at vi er nød til at sige fra  over for de kræfter, der ikke har indset, at hvis der ikke er nogen befolkning, ja så kan man altså ikke muligt at lave forretninger og derfor kommer sundheden først.

Det er klart, at når noget går stærkt, så kan det ikke undgås, at der sker fejl. Det er tydeligt, at der har embedmænd og kvinder også haft en rolle at spille der. Jeg syntes også det stod vist i pandemiloven, at hvis der sker pludselig ting, så er man altså nød til, at have en mulighed for at kunne agere og handle hurtigt og derfor kommer til at gå forud for grundloven. Den mulighed skal være til stede!

Noget helt andet som også presser sig på, som vi ikke høre om, hvad gør I med Brexit? I sær forstår jeg at ikke landbruget og de blå i talesætter det noget mere, men det er vel fordi alle har styr på det?

Jeg har et stille håb, at nu begynder I at samarbejde og ellers har I jo flertal, så I må på venstre fløjen kunne banke et eller andet sammen, som I alle kan se jer i?

Jeg glæder mig til at se hvad I finder ud af?

Ang mink

Hvorfor den megen vrede.

Jeg kan på en måde bedre forstå hvorfor folk er så vrede over at an har været nød til at slå det erhverv ned. Det har selvfølge haft stor betydning for hele samfundet. Det har selvfølgelig været rigtig godt for hele lokal samfundet, det har skaffet en masse indtægter til hele samfundet. Mettes besøg på sådan en farm har givet mig der bor i øst Danmark syn for sagen, at hvor stort det egenlig er. Jeg har også lyst til at græde, men det er absolut ikke overfor for ejerne. Men det er over for dyrene, at vi fik indblik i en farm, der var så stor, at  man nærmest ikke kunne se den anden ende, det var uhyggeligt. Og hvis de andre farme er lige så store og vi har over 1000 af dem. Det er virkeligt uhyggeligt. Disse kæmpe dødsfabrikker, dyremishandlings fabrikker. Jeg har næsten ikke ord for hvad jeg føler. Jeg bliver også harm over at sådan noget for lov til at foregå nærmest i det skjulte. Jeg føler mig ført bag lyset. Hvorfor skal der en pandemi til at vi andre får sådan en dyrevelfærdsskandale at se. Vi kan igen takke Mette for at vi fik det at se. Men jeg er ikke sikker på at vi er helt enig om det på det punkt, at jeg er ikke ked af det erhverv måske stopper. Jeg håber selvfølgelig, at man finder ud af at bruge de kæmpe haller til noget andet. Der er langt bedre end at lave koncentreret dyremishandling.

Jeg ved godt at landmændene har en hel anden holdning til de kæmpe dødsfabrikker der er. Det er det samme for svine produktionen, det er også kæmpe stort. Jeg varfor nogle år sidenpå turne i Jylland med et Johnny Cash show og vi var på besøg hos nogle virkelig søde Jydsk familie mand og kone, hvor de også havde sådan kæmpe svine bygninger. Vi fik ikke fik lov til at komme ind i fordi netop smitte var de bange for at der skulle komme ind. Jeg følte måske også at de ikke var helt glade for at de havde dem. Jeg følte, at der var noget ambivalens i det.

Vi må også begynde at spørge ind til hvad var den tidligeres regerings ansvar? Det er måske også derfor at de blå farer så vildt frem, for i virkeligheden at dække over egen rolle i sagen. Det er dem der har siddet med ansvaret i rigtig mange år og som Mette Frederiksens på en måde bliver en slags syndebuk for, det må man dog sige er “smart” fundet på hos blå blok. Hvordan kan det være, at der er givet tilladelse til så mange farme? Hvilke miljø godkendelser er der blevet brugt? Hvilke lovhjemmel er der blevet brugt for at give tilladelse til så mange? Hvordan kan det være at de har fået lov til vokse sig så store? Er grundloven blevet brudt her? Hvorfor har man ikke sikret sig mod pandemier og er sundhedsrisikoen blevet vurderet i forhold til tilladelse, eller er det blevet set igennem fingerne med det?

Det var måske mere på plads om der skulle iværksættes en kommissionsundersøgelse omkring blå bloks og venstre regeringens rolle i den sag her? 

Peter Terp

Jan Fischer-Nielsen .

Hold nu kæft dit kommunist svin,

De er vokset under både røde og blå regeringer.

Hvad bliver det næste ???.

Har du også Ondt i røven over .

Fjærkræ 

farme, svinefarme og kvægfarme er betydelig større end de var i gamle dage.

 • 

Nu tager vi en ting ad gangen, men du er da velkommen til at fortælle os andre noget mere om det. Er der også virus i det? Eller er det kun en ualmindelig grim gang dyrevelfærd, der er det problem? Jeg syntes også at du har et ualmindeligt dårligt sprog. Det fremmer bestemt ikke din argumentation. Så det må du tale med dem der har forsøgt at opdrage på dig, at det må de gøre om igen!

Ja det var utroligt rart, at den vilde debat vi havde, kunne holde en pause, Hvor vi bare kunne sidde og hygge og sidde og synge og for mit eget tilfælde sidde og spille med. 

Jeg syntes, at vi nu skal prøve at finde løsninger på problemerne og det er faktisk ikke så meget henvendt til dig Mette, men mere til de blå Det kan ikke være rigtigt, at det kun skal være regeringen, der skal løse jeres problem. Hvem har igennem tiden givet tillladelse  til at de mink farme kunne vokse sig så store og i så mange et antal? Jeg blev virkeligt overrasket over både størrelse og omfang. 

Jeg havde tænkt, at det skulle have været skrevet på Venstres side, men der er nok nogen af dem, der også læser her på din side. 

 Hvad med at alle I fine landmænd med jeres kæmpe traktors, lige hjalp minkavlerne med at få kørt de mink, der er nedgravet rundt til nogle biogas anlæg. Nogen af dem skal nok også køres på nogen forbrændings anlæg. I skal spænde  ladvogne på traktoren, fore den med en plastik dug, sådan at I ikke forurener vejene og se så st komme i gang med at få ryddet op. Jeg har set at I sagtens vil kunne køre rundt i hele landet med jeres traktors, så det kan I også her. Der er sikkert også nogle vognmænd, der også kunne bidrage.

Tak til dig Mette, at du lige gav os andre muligt for at se sådan en mink farm og god hygge i familien, resten af weekenden.

Til en af de blåsympatisør: Det er sjovt at I/du bliver ved med at sige de samme ting, som om det bliver bedre at gentage tingene og så er vi nogen stykker,der også så stadig må gentage det samme: Mette F har ikke brudt grundloven og desuden var hun nød til at handle hurtig fordi folkesundheden var truet. Hun sagde,at hun ikke havde lov hjelm til at gøre det, men som jeg ser det så giver epidemiloven hende ret til at gøre det. Desuden sagde Mette Frederiksen, at hun ville gøre det igen, hvis det var nødvendigt. Jo det her er med til at udstille,hvad I er for nogle skurke i habitter, der kun i bund og grund fuldstændig ser stort på folkesundheden. For i oven i købet give store erstatninger til et erhverv der er på vej ned . Endvidere er det på tide også i en klima krise at gøre op med den måde vi behandler næremest sadistisk andre af vores medbeboer på den her klode. Når der nu findes så udemærket alternativer for at brød føde os. Desuden hvorfor satser I så meget på kun det ene erhverv, hvad med alle de andre der også er blevet ramt af den her krise. Heldigvis har Mette også sørget for det.

For mig at se er I nogle der bare er super misundelig på en statsminister, der sørger for hele samfundet. Som i en gammel film, var der en kvindelig skuespiler der sagde “Bare ærgerligt Sonny Boy” og så må I stadig se jer selv stå der ude i kulden og se misundelig ind på en der har teten.

Til nyhederne 0212200422

Det er vildt fantastisk, at der er en del herinde, der ikke har fattet det hvorfor vi netop Har klaret det relativt godt. Er da fordi os, der er lidt ældre har fattet det og har sørget for at isolere os. Vi er også mange der er enlige, vi er faktisk en milion, der er det og har nok også isoleret os. Vi har heldigvis en regering, der også fattet det og har sørget for alle jer snot forkælet, der ikke har den den nødvendig hjernekapacitet, at I også bliver isoleret nogenlunde. Vi har nogle brave myndigheder, der også gør hvad de kan. Vi har nogen dygtige sundheds arbejder, der også kan deres kram

Jeg syntes også det kunne være fint, at jer der ikke kan holde det ud enten rejser der hen hvor der er rigtig meget Corona eller en øde ø. I får al de døde mink med jer I må selv finde ud om I vil grave den ned, eller flå dem så kan i kan evt pelse dem eller lade være, det bliver jeres problem.  Så fint I bliver jo ikke syge, eller hvis I gør det, så er det jo stadig jeres problem. Bare I holder jer væk for alle os der forsøger at holde os fri af Corona til når vaccinen kommer, som er lige om hjørnet. 

Til de blå, der forsøger at slå mønt på det, I har så rigeligt udstillet jeres totalt manglende situations fornemmelse og hvor jeres virkelig interesser ligger. Det har givet stof til os, at vi har rigtigt meget skyts vi nu kan bruge mod jer selv at i kommer til at græmmes ned under gulvbrædderne, at I vil ønske at I ikke havde lavet være med at være så dumme. Vi er folket, der har gennemskuet jer og vi vil blive ved med at fortælle jer det til den fiser ordentlig ind. At I er nød til at ændre holdninger til at indse, at vi skal til at gøre tingene på en anden måde!.så kom så igang med at få den kreative aktive hjerne halvdel, som stadig er indtakt med at finde på nogen nye bæredygtige måder at gøre tingene på! 

DEN YE TIDSALDER

Jeg tror at vi er ved at komme ind i en ny tidsalder. Det er jeg nu ikke den eneste, der har fundet ud af. Vi har heldigvis en statsminister der sørger for hele folket og i virkeligheden er vi meget bedre tjent med en sådan person, der faktisk tænker i holistisk baner. Vi er faktisk også pisket nødvendige, at tænke i de her baner. Gennem 100 års  uafbrudt kapitalistisk system har vi fået lavet et system der går så meget ud over jordens resurser og jordens andre beboer. Det har betydet at moder natur, har fundet på løsninger der skulle få os til at opfører os ordentligt. Jeg er af den mening at moder natur i virkeligheden er det samme som Gud og han vil ikke ha at hans eksperiment går fuldstændigt i stå, eller forstået på en anden måde. Vi er ved at ødelægge os selv, men Gud sørger for den mindste krigere gør op med vores dominans og grådighed, nemlig en virus. Derfor har vi Coronaen som både går i mink og måske også grise. Der er noget der hedde Fugleinfluenza, så man skal også slå ned på dem. Med andre ord vi bliver piske nødvendig at tænke i mere bærbare løsninger. Vi skal også lære at samarbejde mere med Gud. Det det kapitalistiske system har være så heldig med at de har over taget vores tro system. Med at man opnår lykke ved at  købe ting. Det der er så fedt med at bare at lære at tro på Gud, er at man faktisk bare kan be om at få Lykke, ved at be om det. Når man så samtidig har fået ryddet op i det psykiske system ved 10 års terapi, så er min baggrunds Følelse system konstant. Jeg kan jo mærke, når der skal fyldes lidt ekstra i tanken af spirituel energi, at jeg så bare kan be om det. Hos mig virker det rigtigt stærkt og var på et tidspunkt nød til at be Gud om at dossere det til en mindre styrke det har jeg så i dag.

 • 

Det der også er interesant at se i dag hvor desperate de blå samfundssystem systemet er, ser vi hvordan de blå kæmper en desperat kamp for overlevelse. Det er tydeligt at en tv station som TV2 bliver ved med med at køre mink sagen og prøver den vej igennem at vende en udvikling. Det er rart at vi har de sociale medier, hvor vi almindelige mennesker også kan diskutere tingene. Desuden er jeg selv glad for at jeg har lavet mit eget magasin www.jfnmusik.dk og at der er mennesker der har muliggjort at vi har noget der hedder wordpress hvor man meget letter kan lave hjemmesider. Det er jeg virkelig glad for. Det nyeste er nu at vi ikke længere behøver at bruge  youtube som kanal til få vores videoer ud. Da der er nogen der har sørget for at nu er det muligt at lave en video player. Så på den måde kan vi bryde deres monopol på det område. 

0412200539

 • 

Jeg bliver lige nød til at kommentere på det samråd der var med Magnus Heunicke som undre mig. Det er en utrolig kompliceret sag og Heunicke er et ganske almindelig menneske, der bliver forlangt at skulle kunne have alle mulige bolde i luften på en gang. Jeg vil ikke engang kunne gengive det her. Jeg syntes også, at det virker også som om at oppositionen. heller ikke læser de ting der bliver sendt til dem og derfor også har et ansvar!! De vil heller bruge det politisk, for at vælte regeringeringen  for øje, i stedet for at være en samarbejdende part. Det syntes jeg er rigtigt grumt at se på i en farlig verdens omspændende pandemi, som også er en stor del af vores virkelighed.

0412201047

I anledningen af Mette F meningsmåling 

Ja , det fjerner hele den facade, skuespil og historie om at blå blok er forankret i noget folkeligt. Det er en illusion, som de har fået opbygget gennem mange år. I stedet ser vi i virkeligheden småligheden, griskhedens grumme ansigt der bliver stillet til fuld skue. Det er faktisk rigtigt godt. Vi skal til at finde nye veje, som er til gode for os alle. Der er bestemt muligheder.

Ja det er godt nok super flot læsning. Stor tillykke til os alle, at vi har en super regering. Vi har faktisk en regering, der favner hele samfundet, faktisk også erhvervslivet. Prøv at tænk på alle de hjælpe pakker, der er rullet ud både til virksomheder og til enkelte personer. Det handler ikke om, at vi skal banke landbruget ned, men at der skal arbejdes på nye måder at producere på.  Vi skal væk fra den egoistiske tanke gang og det vilde forbrugssamfund. Derfor er ser slet ikke brug for de blå, så for min skyld gjorde det ikke noget, at de kom nær spærregrænsen. Vi skal til at gøre tingene på nye måder.

0512201008

Dejligt at I sætter ind på så mange områder. Man må virkelig sige, at I er en dygtig regering, der kan så mange ting på en gang. At ballancere det hele, at få hele samfundet med, det er godt nok flot. At både at rydde op og omstille. Samt lige at klare en sundheds krise, det skal der stor snilde til, hvor oppositionen kører med grove og hårde metoder for at mistænkelige gøre jer.Det kræver godt nok noget styrke og heldigvis har I det hele. Heldigvis har I også os, der kan sige nogen ting, der kan bakke jer op og er måske er en anelse frier i den demokratiske debat. Alt det er klaret på  11/2 år godt nok…..wow!!!

 • 
<script>

Omkring lovhjemmel ved mink avl:

Jakob Ellemann Jensen miljø- og fødevareminister fra 2. maj 2018 til 27. juni 2019.

”Bekendtgørelse af lov om hold af dyr” (https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/1)

”§ 30 Miljø- og fødevareministeren kan for at udrydde, hindre, begrænse eller imødegå risiko for udbredelse af zoonotiske smitstoffer og af de sygdomme, der er anført i de i § 25 nævnte lister 3 og 4, fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse af særlige foranstaltninger samt meddele forbud mod anvendelse af dyr, dele heraf eller animalske fødevarer, sæd, oocytter, embryoner af dyr samt gødning, hø, halm, dyrefoder og andre produkter og genstande, hvormed sygdomme og zoonotiske smitstoffer kan spredes. Ministeren kan endvidere fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse af særlige smitteforebyggende foranstaltninger i andre tilfælde end ved udbrud eller mistanke om udbrud.

<script>

Stk. 2. Foranstaltningerne i henhold til stk. 1 kan bl.a. omfatte:…”

” h) aflivning af dyr, herunder i et område omkring et udbrudssted, eller slagtning på særlige vilkår og

i) destruktion…. ”

Bemærk den sidste sætning i § 30

”… Ministeren kan endvidere fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse af særlige smitteforebyggende foranstaltninger i andre tilfælde end ved udbrud eller mistanke om udbrud.”

2. pkt. er den sidste sætning, som blev indsat ved ændringslov 2018-12-18 nr. 1550” vedtaget med Jakob Ellemann Jensen som miljø- og fødevarerminister…

Venstres formand har altså hele tiden vidst, at den nuværende regering er på lovlig grund, så han har:

· enten ikke haft styr på, hvad han i sin ministertid selv har foranstaltet

· eller også ikke villet fortælle sine blå fæller om gyldigheden af den nuværende regerings beslutning…

 • 

Debat om tonen på de sociale medier.

Cecilie Cathrine Cillekat Hjælm-Nørregaard  ja jeg har nogen gange givet tilbage med samme mønt. når der har kommet med dumme argumenter eller bemærkninger. Så kan jeg mærke jeg bliver vred. Som f.eks. når de blå bliver ved med at køre rundt i den mink sag. De bliver ved med at sutte på det ben. De nærmest klamre sig til den. De vil have lavet kommissions undersøgelse, men det får de ikke noget ud af, da der var hjemmel til at slå de mink ned. Det er nærmest en pligt at gøre det i loven “om hold af dyr” https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/1 Oven i købet en lov som Elleman har været med til at lave.  Med mindre, at det bare er juristerne i ministeriet der har forfattet den og han bare har underskrevet. Selv nu kan jeg se, at der stadig er samråd omkring den sag. Det er jeg altså nød til at blive ved med at tilbage vise. Vi har f.eks. lige hørt fra Elleman, at han nu pludselig siger, at nu går de pludselig ind for sundhed, efter at de har kørt alt det andet i så lang tid. Det kalder jeg for hykleri.

Det er jo rigtigt godt, at vi kan på den her måde have åbne debatter, det må da styrke demokratiet. Det jeg tror er problemet med pressen, at I gamle dage havde de jo nærmest monopol på meningsdannelsen. Jeg mener der var interesser i samfundet, som var interesseret i at vi havde et så stort materielt forbrug som mulig, for derved at skaffe så meget profit til de få i toppen. Det kunne man gøre den gang. Det kan man altså ikke længere  Det privilige er ved at ændre sig, da vi alle borger har mulighed for at ytre os og har friheden til at gøre det. Vi er også på vej ind i en tidsalder, hvor vi er nød til at begrænse det vilde forbrug. Derfor er det godt, at vi har en statsminister der kommunikere med os alle. Det der også er problemet med det er at Mette F har succes med det og det er derfor man nu også forsøger at mistænkelig gøre dette. De borgerlige har haft held med i mange år at diktere en fortælling, som mange af os almindelige borger har gennemskuet. De borgerlige har forfærdelig svært ved at finde hvad ben de skal stå på. De klamre sig til minken, men lige om lidt finder de ud af at de også har tabt der. Hvad skal vi med en borgerlig fløj, når Mette favner det hele?

Redigeret udgave af ovenstående 

 • 

1812200722

Det er faktisk rigtigt godt at de konservative også udstiller sig selv, hvor desperate de er efter regerings magten. Ligesom venstre, vil de gøre alt for at få den, netop at bruge tvivlsomme mails som man netop ikke ved ægtheden om. Deter faktisk lige meget, at hvis man ikke kan sende fortrolige mails, uden at der er nogen der skal sende det videre, hvor er vi så henne? Jo hele blå bloks fortælling, er ved at falde fuldstændig fra hinanden. Bare man giver til de rige i form af skatte lettelser, så falder der også lidt ned til de fattigste, konservativ folkeparti min bare r…… Jo forklædningen glider af og man ser den rene egoistiske ragende til sig, hvor man ser stort på alle andre mennesker. De kan godt se hvor populær Mette er. Mette kunne sagtens føje folkeparti på. Det socialdemokratiske folkeparti, det ville være det sande og rigtige folkeparti. De borgerlige vil sikkert på et tidspunkt slå ind på en vej der ligner Socialdemokratiet, hvor de også vil forsøge sig med andre måder at f.eks. at blive mere grønne. Der skal vi igen være på vagt og være klar til at afdække forklædningen, for det vil kun være forklædning. Vi vil være på vagt!!

2212201308

At du(Mette Frederiksen) fortsat må lede landet, for det har du gjort godt. At vi begynder at se frem ad, at vi ser nye muligheder, i stedet for begrænsninger, at vi får ja hatten på,  At vi samarbejder om nye løsninger, i stedet for at grave os ned i gamle negative historier. Men at der skal to til en tango, det er der dele af den borgerlige presse og baglandet der må se at indse, at vi er alle en del af det her land og vi skal samarbejde, men det skal være med dig, som kaptajn på det her skib. Heldigvis tror jeg faktisk at inde i maskine rummet sker der flere positive ting, end vi her ude i sam

2312200831

En kommentar til en der skrev lidt om julen

Ja det er en ny tid vi er ved at komme ind i. De gamle negative herskende energier, som I år vis har manipuleret os alle ind i et system af en form for slaveri, et sofistikeret form for slaver. Det er nu tid til at gøre op med og begynde at finde en vej der er mere i harmoni med os alle sammen også vores tidligere modstander. Det er jo netop også vigtigt at specielt huske i den her jule tid. Jeg forsøger at give mit bidrag via min blog, min musik og mine videoer til den omstilling vi er vej på vej ind i. Google mit navn og du finder vej til min hjemmeside. Glædelig jul alle sammen.

En anden kommentar om hvad de borgerlige er for nogen

Ja det er godt at de selv har afsløret deres sande ansigt, at det må være tydeligt for en hver. at venstre er altså landmænd der tænker i at rage til sig. Men vi skal stadig være på vagt de konservative vil det samme som venstre og de går altså frem. For ikke at tale om NB.

Et indlæg i vores seje statsminister 2812200906

Det er rigtigt godt, at den her gruppe er blevet oprettet. Vi er ved at blive en magt faktor, som vores modstander nok ikke har respekt for, men er klar over at vi eksistere og at vi har indflydelse. Jeg håber bare, at vi fortsætter med at bakke op også når den her Corona på et tidspunkt forsvinder. Det der er så godt, at nu har vi almindelig mennesker har fået et tale rør, som vi ikke havde før. Da kun pressen, var kilden til menings dannelse og derfor faktisk havde fået sat det hele i system,  at folket bare blev reduceret til forbrugs og  valg stemme dyr. Det er nu brudt. Jeg tror også det er, derfor at debatten bliver så skingre, at de blå virkelig er i vild panik over, at de er ved at miste grebet og magten.

Vi skal på et tidspunkt ind på en mere nuanceret debat om, hvor vi vil hen med Danmark. Jeg ser mulighederne,  at vi på mange måder, kan komme hen i mod noget der er sunder og et smukker samfund. Hvor der er mere lige hed, men selvfølgelig skal vi både ha virksomheder og landbrug, men det må være muligt,  at gøre tingene mere økologisk og bæredygtigt. Det kan være,mat vi skal til at vende os til, at vi ikke skal eje, men leje tingene. Sørge for at vi stillet krav til producenterne, at de producere genanvendelig produkter, at tingene kan skilles ad og blive måske brugt i andre sammenhæng. At vi stiller krav til landbruget, om at producere afgrøder, der er økologiske og lave  nye produkter. Måske nogle kokke og mad designer kunne lave noget samarbejde omkring vores mad, om at producere og markedsføre nye produkter. At vi sørger for, at vi ikke skal spise allle det medicin. Jeg har skrevet en større blog om det på min hjemmeside jfnmusik.dk da jeg mener, at vi kan spare milliarder af kroner, hvis vi ikke skal bruge, så meget medicin. Der er masser af andre ting der skal rettes op på og det er super fint, at der er blevet lavet et forståelses papir og en ny retning, som bare ligger der og venter på at blive fyldt ud. Så både landmænd og virksomheder må gerne komme i gang med at tænke i nye baner, vi er normal super dygtige til at gøre det her i Danmark og det skal vi blive ved med.

0201210417

METTE FREDERIKSENS NYTÅRS TALE 2021

Kære Mette. Jeg vil nu ikke kalde din tale for prangende, men Ok. Men det jeg var mest bekymret for om jeg kunne spore, en hvis træthed hos dig?Jeg var nød til at se din tale 2 gange, men heldigvis, så syntes jeg, at du virkede som om at du har det helt fint. Jeg har jo været lidt efter dig,  for at fortælle dig hvor vigtigt det er at spise sundt,helst vegetarisk men også at du kommer ud og løbe i naturen. eller power walk’e som jeg er igang med for at tabe mig (tabt 18 kg mangler 1 kg,på 3 måneder). De har været hårde ved dig, de blå, de har brugt mange ufine trick midt i en pandemi, men i virkeligheden har de lavet det ene politiske selvmål efter det andet. Selv Berlinske indså det for ikke så længe siden og Hans Engel, må jeg også sige, at det var fint, at han var inde og støtte dig. Hvad det burde have været Jacob Ellemann eller .Søren Pabe burde have sagt for længst. Det er først nu, hvor Jacob Ellemann kommer ind og forsøger sig med at vise lidt interesse for hvad det virkelig gælder. men alt for sent, alt for sent. De burde have læst mere på min hjemmeside, for jeg har et motto: det man siger er man selv” så ville de  have været meget mere betænkelige og havde sat alle de fjolser der ytrede sig negativ på Facebook  på plads. 

Men Mette du sørger for at fokusere på dit eget løb siger I din tale ualmindeligt klogt og fokusere på hele Danmark. På  hvordan man finder løsninger på problemerne. Du takker dem, som står i forreste række og kæmper en hård kamp mod Coronaen, du fokusere altid på os mennesker og som igen fortælle hele vejen igennem,hvilke et fantastisk menneske du er. Det er dig der bestemmer. hvad der skal tales om, du sætter dagsorden og det er du i din fulde ret at gøre. De kalder dig diktatorisk og magtsyg, men de glemmer at de selv har givet dig den magt. Det kan man ikke komme bagefter og brokke sig over det, igen et selv mål. For mig virker det utroligt klogt, at du er positive over for dem, selv om de er negative over for dig. 

Så altså din tale var neddæmpet og du fortsætter helt videre i din drejebog over hvad I skal gennemføre. Jeg er stadig fuld af beundring over hvad I har fået gennemført oven i en kæmpe opgave som en pandemi har I lavet politisk arbejde for hele Danmark. At velfærds Danmark er for hele Danmark, altså også for de stakkels Virksomheds ejer  der ikke i tide har sparet op, eller måske i virkeligheden har flyttet kapital i skattely. Det er igen klogt ,vi er nemlig et helt land og velfærden er for alle. Du stiller også krav til udlændinge, at de skal lave noget. En super ide,det vil være godt at få så mange af dem i gettoerne ud og lave noget.(Men vi skal også begynde at respektere dem som vores med mennesker) Det er igen klogt at du tager momento fra de borgerlige og køre det ind i en social demokratisk fortælling.. Selv klimaet er der sket masser af ting I har gennemført. Det virker som om det er virkeligt gennemtænkt ikke noget med at rende ud og lave en masse hovsa løsninger men gennemtænkt, det syntes jeg igen vidner om intelligens og i et fint samarbejde med erhvervslivet. 

 • 

Jeg har også en ide som jeg vil lave på et tidspunkt, på min hjemmeside, hvis jeg på,en eller anden måde får noget kapital til rådighed, som ville virkelig være et supplement til al det du indfører. 

Så kære Mette det du gør er utroligt godt og du/I og dine støtte partier I har hele min opbakning og jeg vil gøre mit for at støtte jer i jeresjeres projekt må lykkedes. Godt nytår.

3001210900
I forhold til hvad Mette Fredriksen skal finde sig i  og at der er en der er blevet anholdt for at true Mette Frederiksen

I virkeligheden kan man sige det bedste er at alt hvad de borgerlige kommer med væmmelige udtalelser faktisk udstiller dem selv og det siger ikke noget om Mette men, det siger noget om dem selv. Det der siger noget om Mette at hun er et ordentligt mennesker, der behandler alle ordentligt, har specielt udsatte mennesker som sit fokus område. De rigtige gamle og nu også børnene.Tør sige den heldigvis overtumpe Trump imod.

Men de borgerlige udstiller heldigvis deres griskhed, deres fuldstændige ligeglade med mennesker, deres smålighed. Det tror jeg at Mette er fuldstændig klar over. Hun er valgt til at tage politiske beslutninger og det gør hun.

Men trusler skal meldes til politiet om det er Mette der bliver udsat for det eller nogen af os andre.

Kommentar til Jeppe Kofoed angående raporten om regeringens håndtering af covid 19

Jeg kan bare kun være så enig med dig. Nu ved jeg ikke hvor meget tid og mulighed du har for at følge med i den her offenlige debat, her på de sociale medier. Men jeg kan fortælle dig at debatten er skinger. Vi er nogen stykker her ude der tager sig af den del. I skal bare blive ved med jeres og hele regeringen ganske fornuftige og ordentlige tone og politiske stil, at fortsætte det gode arbejde.

Men blå blok,er vild misundelige over, at vi har en så dygtig statsminister, der sætter mennesket før pengene. Hun sørger jo for hele samfundet også de blås område. Man kunne jo sige,at nu har virksomhederne i gennem en årrække tjent ganske godt ind. At de ikke har sørget for at ha en god penge tank,til dårlige tider, er jo deres egen sag. Men Mette sørger for arbejder, men sørme også virksomhederne kan komme igennem den her krise. Det må man bare sige wow til. Godt gået Mette og Co. Det er samfundssind !!!!

Men jeg håber bare at virksomhederne også husker det den anden vej, når I bliver nød til st skrue på virksomhedernes skatte skrue, når det igen går den rigtige vej!

0402210324

Det er da super godt at Mette holder fast i og er stolt af sin politiske beslutning i foråret om at lukke Danmark ned. På den måde lægger hun også sine kritiker ned. Igen 1-0 til Mette. De får igen ikke et ben til jorden, de bliver igen udstillet, at der ikke et klap at komme efter.

Magnus Heunicke var i debatten

Det var en super god slut replik du havde i Debatten på DR her til aften, at du ikke åbner op, selv om I bliver politisk presset. Hjallerup markede var bestemt også rart at høre, at det var sådan det forgik bag kulisserne. Som jeg har sagt i din chefs støtte grupper, at det gang på gang udstiller de blå, som ualmindelig uintelligente personer, som igen viser en så lille ansvarfølelse og en så stor mangel på konduite, at det nærmest skriger til himlen.

Jeg syntes de blå har brugt så meget energi på en masse lige gyldige ting, i stedet for at komme ind i kampen om at bakke den her regering op.

Men de har chancen nu, at hvis det her bliver noget vi skal leve med, så er det nu vi skal til at blive kreative. hvordan kan samfundet køre. Hvis det eneste de man komme med bare hovede kuls at åbne op og vi bare ender samme sted igen til efteråret. Så behøver I M.H. Ikke at argumentere længere. Men bare agere, som I så klogt hele tiden har gjort.

0602212131

Jeg er helt enig, at Mette din strategi har været rigtig ind til videre, men på den anden side, så bør vi vel også begynde, at vi skal tale med hinanden om hvad vi skal gøre hvis det her skulle blive ved? Altså hvis mutationerne bliver ved med at ændre sig og at vi er nød til at være et lukket samfund, i årevis? 

Det kan da vel heller ikke være godt, at hele samfundet, skal være på støtten inclusiv virksomhederne hele tiden? Vi må se i øjnene, at det er slut med sociale aktiviteter. Med mindre, at man indretter det i små lukkede plastik bobler på restauranterne, til koncerterne, Hjemme arbejdspladserne ser ud til at fungere og oven i købet viser det sig i mange  tilfælde, at det vækster virksomheden, det er jo godt. Vi mindsker CO2 udslippet, da der ikke en masse mennesker i hver sin bil skal transportere fra hjem til virksomhed. 

Men det er en ny situation og vi skal alle til at øve os i det her. Det er super vigtigt, at man nu begynder at tænke positivt, at man får det bedste ud af den her situation. Negativ tanke gang er årsagen til depression og angst. Se muligheder frem for begrænsninger. Men jeg er helt klar over at det med det sociale er et stort problem. Prøv om I kan mødes på Skype f.eks. Det er bestemt ikke det samme, men bedre end ingen ting. 

Ja det var bare lige mit bud til hvordan vi kommer videre. Mit forslag  er også at vi skal  komme med konstruktive forslag til hvordan vi evt. kan indrette os i tilfælde af årvis pandemi. I stedet for at vi hele tiden dunker vores modstander oven i hovedet. vi må så bare håbe, at de at også de kan  se det fornuftige i det?  I andre har sikkert andre løsningsforslag? Nu er det kun medicinalindustrien, der bliver den store vinder af det her, måske burde de os bidrage til samfundet. Men vi andre, må ikke hovedkulds igen, åbne op for det hele og lade som om at problemet ikke er her!

0902210128

En kommentar til Jeppe Kofoed

Omkring folks kommentar til Mettes Makrell mader og at folk tror dembliver mere syge af restriktionerne end selve sygdommen

Jakob Knudsen Du har ret i at det sikkert ikke handler om at købe ting og sager, men at mødes med nogle mennesker for at snakke, faktisk at få sat ord på alle de følelser man går rundt med inde i sig selv. Problemet er ar faktisk kan netop være derfor at vi ikke får den smitte ordentlig ned, at folk smitter hinanden under disse salgsmøder. Desuden kan man i stedet for at snakke med andre mennesker, begynde at skrive dagbog. Få sat ord på hvad man går rundt og tumler med. Så behøver man netop ikke at møde en masse mennesker og vinfår banket den smitte ordentlig ned og du kommer af med det du går og rumler med……skriv dagbog!!

Komme far til en der mener at blå blok kun kan bruge skælds ord efter Mette Frederiksen og min kommentar er:

Heldigvis er vi mange der siger fra  og siger noget til over for alle dem der ikke kan finde ud af at bruge ordentlige argumenter. Men heldigvis er vi dem langt overlegende i intelegens og den evne har vores statsminister også, så de kommer hurtigt til kort. Dem der er tyk hovedet nok til at fortsætte vil opdage at vi vil være efter dem, indtil at det fisser ind på lystavlen!

1002210506

Ang tirsdags analysens udsendelse fra i går.

Ja jeg forsøgte også at se dem, men jeg blev så harm over deres ensidighed. At jeg også slukkede. Men måske vi burde tage over i samlede flok og tage debatten med dem på deres Facebook side. At overdænge dem med spørgsmål, måske vi kan være så heldige at få et “M og C krus” 

Det samme kunne vi gøre et sted som FB Børsen, der er de også vildt grove mod Mette F.

For vi kan hurtigt blive enig om at de er ekstreme blå. Ikke fordi jeg vil forsvare dem, men måske mere som en forklaring. Det kan jo være at de er nød til at gøre som de gør. Da de kan være styret af kapitalen. De skal jo have nogen til at betale for deres reklamer og det er jo som bekendt nok erhvervslivet der bruger dem.

At vi andre også er med til at betale til dem via licensen, det burde vi stille krav om, at det burde vi så stoppe med. Det kan da ikke være rigtigt, at vi skal være med til at betale for den kanal.?!

Hvad er der med Henrik Dahls dokumentation, det kunne jeg da godt tænke mig læse om?

Kommentar der havde fundet min anden hjemmeside og at jeg havde sat en af mine melodier til salg for 35.000 troede vedkommende at jeg har skrevet.

Noomi Kajsa ja jeg ved ikke hvilken skole du har gået i men eller om du måske trænger til briller. Er du sikkert på at der står 35.000? Men jeg skal nok hjælpe dig, prøv at fjerne et nul.

Og til det andet. Det står dig jo frit for at lade være med at modtage beløbet. Jeg syntes, at vi i stedet kunne give pengene til de dygtige frontpersonale på hospitalerne. Disse personer har faktisk med livet som indsats burde have et ekstra beløb, for det store offer de har varetaget i stedet for til nogen snot forkælet virksomhedsejer.

Hos mig kan du faktisk opleve at få gratis musik se www.jfnmusik.dk

Om hvorfor de blås strategi ikke virker.
Ja det er de blås strategi det har jeg gennemskuet, at de bliver ved med at slå det samme sted. Fordi de ikke kan udtænke bedre ting selv. De har en eller anden Naiv forestilling om at metallet giver sig nok, hvis man bliver ved med at slå samme sted. Men vi er heldigvis mange der kan tilbagevise og modstå den slags uhyrlige angreb og vi falder ikke i den fælde igen.

Efter en menings måling der giver Mette F 35 pct af stemmerne

Hold da op det er flot. Ja nu skal vi til have fokus på de konservative. De er absolut lige så slemme som venstre. Husk på at de kalder sig et folke parti og noget de absolut ikke er, er at de har noget at gøre med folket. Det er et ragen til sig selv på bekostning af netop folket. Det er en illusion som de også har haft held at fortælle i mange år. Ham Pabe har puttet sig, han siger ikke så meget som venstre. Men frem i lyset med ham, så alle kan se hvad der gemmer sig bag facaden af den “pæne mand”

1202210040
Om en der påstår at er Mette F der er årsagen til, har sat det hele i gang

Jan Strochinska Hvordan er du blevet medlem af denne her gruppe? Når man ser på dit profil billede, så ser det ud som om du sidder i en traktor. Så det skule ikke undre mig, at du i virkeligheden støtter de blå, det vidner i hver tilfælde dine argumenter om. Men jeg vil gerne gentage for dig og alle andre der ikke har forstået, at det er IKKE METTE DER HAR OPFUNDET CORONA. Undskyld jeg råber, men nogen gange, er man altså nød til at tale med store bogstaver!!!!

Lægens bord 11-marts-2021 uddeler månedens buket på årsdagen for corona nedlukningen. Peter Qvortrup Geisling spørger hvem der har fortjent den. Jeg synes vi alle skal sende en mail til laegensbord@dr.dk aog fortælle ham at Mette Frederiksen er den der virkelig fortjener buketten.
Potentielt kan der vel komme 20-25.000 mails med samme ønske ??
Det er jo heller ikke helt skidt hvis MF får en buket af en Qvortrup……

Det er der vist mange der gør.

1202210955

Til en debat om en der vil lave civilulydighed 

ja det kan han jo godt gøre, men alle skal jo blive hjemme, og mon ikke politiet lige har tid til at smutte ud og give ham en ordentlig bøde. Politiet de har sikkert også en lås så han bare kan blive inde i forretningen, så behøver vi ikke at bruge en af samfundets fængsels institutioner, han har jo egne tremmer.

De blå har skrevet et brev til statsministeren

De har lært noget af mig. Jeg siger jo også at man skal tænke i muligheder frem for begrænsninger…… på det personlige plan. Men ellers er alt ved det gamle samme “hvin på gamle flasker”

Om at blive presset til igen at åbne op

Vaccinerne er ikke klar, smitte opsporingen er vist ikke helt vild effiktiv, en enkelt omegnskommune af københavn bliver nød til at hurtig lukke ned. De blå kommer stadig ikke med konstruktive løsninger. Hvis man åbner op lokalt kommer alle styrtende derhen, glemmer alt om restriktioner….. det kan være at jeg tager fejl, men er det ikke sådan det plejer at gå ….. vupsi høj smitte!!?

1402210021

Boglige politiker fører sig frem og er nærmest i en eller anden rus fordi de får lov til at åbne. 

Ja lad dem endelig fortsætte, de får ingen hjælp her fra. Det er virkeligt underligt, at de udstiller sig selv og at det vi andre kan se på, hvor lille en intelligens reserve de bisidder.  De har ledt landet gennem mange år og vil gerne igen. Jeg håber at vi andre må blive ved med at holde fast. De har økonomiske midler, men om de kan forføre et folk igen, tror jeg bliver meget svært. For det har vi nu gennemskuet og vi giver ikke op!

Avisen B.T.  Prøver at skræmme danskerne til at gå i mod Mette Frederiksen ved at påstå at vi er mange der er uenige omkring lukningen af Danmark 

Det der er så dejligt, er dengang da der kun var få medier og hvor det var besværligt at skulle lave læser breve. Da havde den trykte presse stor magt og kunne igennem den manipulere med befolkningen til både at blive stemmekvæg og forbrugs dyr. Så ville en sådan artikel have været med til at skræmme befolkningen. De tider er heldigvis forbi. Nu kan vi alle give vores mening til kende. Når de blå kun udstiller sig, som magtliderlige penge griske afstumpet nærmer sig sinke stadiet, ja så kan vi andre heldigvis pille dem let ned. De tror, at ved at gentage deres dumhed mange gange, at de får mere ret. Ja så kan vi andre jo hygge os med at pille deres argumenter fra hinanden og endnu mere udstille deres virkelige hensigter.Det er jo rart og hyggeligt at have blandt andet noget at beskæftige sig med i den her Corona tid.

Udgives 0303211345

OVENSTÅENDE ER UDGIVET I DAG. 1502211135
Nedenstående fik jeg ikke sendt
Det kan være svært at argumentere sagligt og få en ordentlig debat når modparten kun kan komme med udsagn som at M. F. en løgner, diktator og andre nedsættende ord. Så kan det være svært at selv at holde egen argumentation i et ordetligt sprog.

Desuden forsøger de blå at køre en strategi med at gentage de samme uhyrligheder i ren Ekstra blad stil og jeg tror, at de tror, at de ved at gentage de samme uhyrligheder, håber på at der opstår en metal træthed. Og at folkestemheden vil vende sig bort fra jer. Heldigvis går det mest ud over dem selv, i hvertilfælde hvad venstre angår. Det er derfor vi bliver nød til at blive ved med at sige fra og komme med modargumenter hver gang de ytre sig mod regeringen

Igen skal man modargumentere i forhold til at M.F.sagde noget det påstås at være løgn

Lars Boje Mathiesen det var en bred myndigheds anbefaling og selvfølgelig var det en politisk beslutning, det er det vi har valgt dem til at gøre, at tage politiske beslutninger. Så der er ikke noget løgn i det.

1602211037

Kenneth Colding altså så vidt jeg husker, har I fået den ene hjælpe pakke efter den anden. Men selvfølgelig jeg er af også den mening skulle I slet ikke have haft. For jeres grådighed vil der ikke være nogen ende på.I vil blive ved at opfører jer som snot forkælet unger, der er vant til at få det hele serveret. Samtidig beklager I jer over at der er kommet en pandemi til landet og mange af jer opfordre til ikke at følge restriktionerne, det mener jeg grænser til landskadeligvirksomhed.

Kenneth Colding det eneste mønstre der er her, at der er en hel masse mennesker der siger det samme uden at sige noget nyt. Det virker som om at I forsøger ved at gentage den virkelig udokumenteret påstand i den tro at I får befolkningen med jer. Def gør I ikke!!

Jeg foreslog i den gruppe som støtter M.F. At i stedet for roser at man laver copy paste argumentation. Da de blå kommer med den samme argumentation og udokumenteret påstande:

Ja eller det bedste vil være at hver gang en blå kommer med en eller anden af deres sædvanlige samme bemærkninger, at i stedet for roser, modargumentere deres påstande. Sådan at deres argumentation aldrig står u mod sagt. Hvis det er den samme argumentation de kører frem med er jeg begyndt at lave copy paste argumentation. Med mindre, at der kommer ordentlige indlæg i en ordenlig tone, så kan man godt begynde, at skrive ordentlig sammen.

En der mener at jeg ikke følger med i dags pressen

Otto Nielsen altså hvis der er nogen der ikke følger med , så er det dig, men jeg gentager gerne for nogen, der skal ha tingene ind med skeer. M.F. Taler selvfølge med kloge folk inden for området og derefter tager hun en politisk beslutning, som vi vælger har bedt hende om at gøre. Og hvis det er grundloven du og alle jer andre blå bliver ved med at frem komme med, så blev loven tilsidesat. Og hvis det er minken, du også tænker på, så var der et fjols, må han vel være i dine øjne, der under skrev el lov om dyre hold. Fjolsets navn er Jacob Ellemann og jeg giver dig ret i, han og alle de andre i det parti er ikke værd, at samle på. Det mener de fleste vælger også.

Om mediernes menings dannende funktion

Jeg mener, at det har altid været sådan og før internettet, sad de borgerlige kræfter på medierne og havde på den måde monopol på både meningsdannelse og heldigvis har vi internettet og FB, hvor alle kan frem komme med deres meninger. Det er jo også derfor at debatten bliver så skinger, er da de borgerlige kræfter ikke længere har den monopol. De er ved at miste eneretten på menings dannelsen.Deres argumentations indhold er så tyndt, men de prøver stadig efter bedste evne, at ved at gentage de samme uhyrlige påstande, om og om igen, at de på den måde tror, de får mere ret.

Altså det virker som om at virksomhederne er den eneste kilde til vores fælleskasse. Det er I/de jo ikke, der kommer jo indtægter ind alle steder fra. Det undre mig at faktisk I mange år, har virksomheder haft store indtægter, at man har sparet så lidt op, at man har brug for hjælp fra samfundet? Men det er måske rart at lige bruge samfundets hjælp, før man begynder at bruge af egen lomme?! Gemmen 10 år med borgerlig styre har I fået skattelettelser, samt fået ødelagt skatte systemet, så det har været et tag selv bord. Eller er det fordi pengene er flyttet i skattely? De kan vel ikke alt sammen være gået til samtale køkkener eller fire hjuls trækker. Selvfølgelig er det jo fint at Mette F også tænker på jer, men det forekom bestemt ikke omvendt, da I havde magten. Der blev der igen skåret ned på velfærdsstaten, for at kunne give skattelettelser til de rigeste. Selv finanskrisen handlede det om at være grådig, fik I masser af hjælp og nu igen.

Jeg er udemærket klar over, at der er mindre virksomheder, som lige får det til at køre rundt og selvfølgelig skal man da have dækket ind. Men den retorik, der køre her vidner, om en flok forkælet unger, der bare vil ha mere og mere. Som kommer med de samme argumenter om og om igen.

Desuden er der jo ikke nogen, der er ude på at holde det lukket for at genere jer mest muligt, det har regeringen også sagt igen og igen, men det lægger I/du ikke den store betydning af. Så jo jeg mener stadig det jeg mener og det uintelligente kan du godt beholde. Jan Fischer-Nielsen i guder, jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte med dig….men grådighed ligefrem?! Folk står uden en krone på lommen, og du taler om grådighed??
Har du overhovedet sat dig ind i disse overdådige hjælpepakker, eller skulle jeg sige lån?
Så hva mener du så at “vi” skulle have efter dine begreber?
Folk er tvunget til at holde lukket, dvs tvang dvs det IKKE er selvforskyldt, så gider du ikke godt at forklare dig yderligere hvad du mener med grådighed???
Eller er det bare standard retorikken, fra en tåbelig soc dem som stadig ikke ved hvor hans penge kommer fra??

Når du nu er ved landsskadelig virksomhed, så synes jeg det ville klæde dig at starte med din egen regering, som mig bekendt enevældigt træffer disse beslutninger, men du mener vel stadig at folk er nogle brokkerøve, bare fordi de har fået frataget deres levebrød?!

Hvor er det dog godt at du har dit på det tørre, og hvor er du dog forstående for dem der sørger for at du kan få penge på kontoen, at de får bare en smule hjælp!!

Serveret, det mener du så også alligevel?! Hvad er det der er serveret her, når det nu er de røde der rager til sig, for efterfølgende at flå dem der giver bla dig dette igen og igen?!

Var det samfundssind der er jeres mantra??

Gud fri mig vel for en klam retorik, jeg er chokeret over at du kan være så ubegribeligt uvidende og direkte uintelligent!!

Den måtte jeg lige svare på

Altså det virker som om at virksomhederne er den eneste kilde til vores fælleskasse. Det er I/de jo ikke, der kommer jo indtægter ind alle steder fra. Det undre mig at faktisk I mange år, har virksomheder haft store indtægter, at man har sparet så lidt op, at man har brug for hjælp fra samfundet? Men det er måske rart at lige bruge samfundets hjælp, før man begynder at bruge af egen lomme?! Gemmen 10 år med borgerlig styre har I fået skattelettelser, samt fået ødelagt skatte systemet, så det har været et tag selv bord. Eller er det fordi pengene er flyttet i skattely? De kan vel ikke alt sammen være gået til samtale køkkener eller fire hjuls trækker. Selvfølgelig er det jo fint at Mette F også tænker på jer, men det forekom bestemt ikke omvendt, da I havde magten. Der blev der igen skåret ned på velfærdsstaten, for at kunne give skattelettelser til de rigeste. Selv finanskrisen handlede det om at være grådig, fik I masser af hjælp og nu igen.

Jeg er udemærket klar over, at der er mindre virksomheder, som lige får det til at køre rundt, eller har svært og selvfølgelig skal man da have dækket ind. Men den retorik, der køre her vidner, om en flok forkælet unger, der bare vil ha mere og mere. Som kommer med de samme argumenter om og om igen.

Desuden er der jo ikke nogen, der er ude på at holde det lukket for at genere jer mest muligt, det har regeringen også sagt igen og igen, men det lægger I/du ikke den store betydning af. Så jo jeg mener stadig det jeg mener og det uintelligente kan du godt beholde.

Og debatten køre videre hans svar

Jan Fischer-Nielsen nåh for den da, så må du hellere dele ud af din store viden så, hvor kommer pengene så fra??

Du handler det jo overhovedet ikke om det store stygge virksomheder, hvis du ellers gad at se ud over din foragt for multinationale skurke, og din røverøde tåbelige tilgang og retorik!!

Det er præcist små og mellemstore virksomheder, som ikke bliver tykke og fede af at drive virksomhed, som ikke har nogen mulighed for at at spare op til 12 mdrs tvungen nedlukning, det er dem som du mener lige klarer sig?!
Gu gør de ej, tag du og løsriv dig for din ventreorienteret vrøvl. bare én gang, og lugt til kaffen!!
Tror ud at det handler om at være tværs, på fordi man kan? Det handler om overlevelse, men det er åbenbart svært at forstå, når man er så forstokket og indædt forkæmper mod de store stygge selskaber, som overhovedet ikke har en kæft med dette at gøre!!

Men igen, du er jo så rød at du ikke fatter en kæft af hvordan samfundet hænger sammen, og alt er åbenbart de borgerliges skyld, og dine kommentarer er så himmelråbende tåbelige og direkte usmagelige!!

Forkælet møgunger, hold nu kæft, gider du godt bare at slukke ned for din tale, du er tydeligvis så ubegavet, og ejer ikke nogen former for selvkritik eller selvindsigt!! Hvor er det da godt at du kan være så selvfed og tro at være soc dem, så går det altsammen nok, og det er alle andres skyld!!

Fy for helvede!!!

Mit svar

Altså de rigtig store multinationale virksomheder har vi slet ikke taget fat i, men det er jo en side af samme sag. Men nu bliver vi lige her i andedammen. Jeg kunne godt tænke mig at vi ikke bruger de udtryk om hinanden. Jeg kunne godt begyndte at bruge udtryk som dit store fede kapitalistisk svin, men det undlader jeg. Så kunne vi lige få vores debat ned på et ordentlig leje. Der er jo ikke nogen argumentation, men kun en masse skældsord og det har altså ikke noget med nogen debat at gøre.

Desuden sådan er det at drive virksomhed, at hvis man ikke kan få det til at løbe rundt, ja så må man desværre dreje nøglen om. Men der skal nok opstå nogle andre. Vi kan jo bare se på de mange iværksætter der er opstået i den her krise, det er da glædeligt.

1702210314

En kommentar til Kai Norhald Block. Der mener at de borgerlige kun går efter at få Mette af pinden, at det ikke handler om at få åbnet Danmark op men kun at få væltede Mette.

Mit svar

Det er da en interesant tese, du kommer med. Så i princippet kan man sige, at de bruger de erhvervs drivende, som en slags løfte stang . I virkeligheden faktisk ofre dem til fordel for sig selv. Hvis min konklusion er rigtig, så er man i virkeligheden langt ude. Gad vide, hvad de erhvervs drivende siger til det? Det er faktisk det, jeg har sagt hele tiden, at faktisk Mette Frederiksen også favner erhvervslivet. Jeg er faktisk også af den mening, at det er en rigtig god ide. Vi har bestemt brug for virksomhederne og at vi som samfund, skal samarbejde med de virksomheder , der har samfundssind som grundholdning. Og alle egoerne og “rage til mig selv på bekostning af andre mennesker” at isolere dem ind til de både kan opfører sig ordentligt og få samfundssind. Det er jeg rigtig sikker på at der nogen i erhvervslivet sagtens kan se det fornuftige i. Det så vi da tydeligt her i starten af pandemien, at der bestemt var firmaer og virksomheder, hvor Mærsk var en af dem, der viste samfundssind, da der skulle skaffes værnemidler. Selv kronprinsen deltog. Der er ikke nogen grund til at lille Lars får lavet et parti med en sådan ide, hvad jeg har lidt på fornemmelsen at han pønser på?

Ja det er interesant at se hvad der sker i blå blok.De konservative er de eneste der på mig virker som om de dukker sig, de har på en måde den samme agenda som venstre. De bunder i selve erhvervslivet, men repræsentere bestemt også egoerne. Venstre er stor bøndernes parti, med illusionen også om at være et Folke parti. Jeg mener faktisk at alle de borgerlige har udspillet deres rolle. Da der ikke længere er brug for de egoismer længere. Vi er på vej ind i en ny tid, hvor vi skal til at leve på en anden måde. Samfundsindet skal være meget mere udbredt og faktisk handler det om at vi alle skal ha det godt. Men det er på helt andre præmisser end det hidtil har været. Altså faktisk en socialdemokratisk grundsubstans med venstrefløjspartierne og de mest fornuftige borgerlige partier, der kan se sig selv i det jeg mener, som er en slags social kapitalisme. De kan være på hver deres side. Jeg har ikke det rigtige ord for det, men vi har bestemt brug for hinanden. Der behøver ikke at være vildt fattige mennesker i Danmark eller hjem løse. Eller vildt rige. For de hjemløse må man bare lave boligformer for de mennesker der ikke kan leve under de normer, som vores normale samfund kan tilbyde. Jeg syntes også at have set, at der er nogen der er begyndt, at tænke i det og har bygget boliger der er til at betale. De indeholder netop de kvaliteter som en hjemløs skal ha. Jeg har jo skrevet min blog om “ud af psykisk krise” andet sted på min hjemmeside. Jeg tror også, at vi får bugt med såkaldt psykisksygdom og måske en hel masse andre sygdomme som faktisk bunder i den måde som egoerne har fået os til at tro at materiel rigdom er vejen til Lykke. Det handler min blog også om. Men at jeg kan konkludere her, at vi altså får bugt med, at vi ikke skal bruge så mange penge til medicin. Jeg er af den overbevisning, at det kan vi sagtens få væk og altså kan spare samfundet for milliarder af kroner. Vi skal have lavet det sådan, at vi skal have robotterne ind. og så skal borgerlønnen indføres..Vi skal have mere tid til os selv og vores familier, til dem der faktisk har en sådan. Faktisk kan man sige at jeg arbejder også ved at lave det her magasin. Jeg får ikke et klap for det nogen steder fra men jeg laver musik, laver videoer, skriver de her artikler. Som jeg deler gratis ud til alle. Det kan jeg jo gøre og jeg behøver ikke mere. Jeg b9’or altså et af de bedste steder i Danmarks og har stadig et lille sommerhus, en kolonihave tyve minutter på el cykel herfra og min økonomi er fin.

En kommentar til en god ven der mener at der ikke er noget demokrati mere, men at jeg tilbageviser det.

Jeg er ikke enig med dig, jeg syntes faktisk der er masser af demokrati via de sociale medier, som Facebook, hvor helt almindelige borger, som dig og mig, vi kan give udtryk for vores meninger. Problemet for de borgerlige medier, er at de i gamle dage kunne de kontrollere massemedierne. De har i dag fat i TV2 og delvis også Danmarks Radio, men ikke Facebook. I dag er det jo meget letter, at skrive læserbreve, det er ikke så omstændig, som det var i gamle dage. Faktisk så er netop vores statsminister meget åben om hvad de arbejder med og faktisk drager os ind ind i den demokratiske proces. Det forsøger de blå også, men deres problem, er at de kommer til afsløre sig selv i stedet for at få indflydelse og kommer til at vise hvem de I virkeligheden er og hvad deres motiver i virkeligheden er: nemlig at rage til sig selv på bekostning af almindelige mennesker, det er det, vi er ved at gøre op med.

Jeg tror at I virkeligheden, så taler de sammen om tingene på borgen, det bliver indgået kompromiser og lavet lovgivning så samfundet kører. De blå er netop irriteret på os, der er aktive på de sociale medier og at de ikke længere kan kontrollere meningsdannelsen, den sad de jo og styrede i gamle dage. Vi er heldigvis mange, der er med i den proces og jeg syntes, at vi har alletiders chance, for at være med i at påvirke samfundet meget mere hen i mod et samfund, som er godt for os alle.I virkeligheden også for de blå. Bare ikke at de får helt lov til at boltre sig på vores bekostning, som de har gjort tidligere. Men på en mere bæredygtig og god måde.

Der er en der mener at de blå har mindreværds komplekser og jeg svare at der er gode psykologer, der kunne måske gøre et eller andet. Vedkommende svarer at så skal de være gode
Jeg skriver:

Maibrit Holmen ha ha ja man kunne også vælge noget andet og lade psykiatiker fylde dem med piller og den Cocktaile slår jo masse af psykisk syge ihjel på de psykiatiske hospitaler. Så det var måske en måde at gøre det på, eller i hvertilfælde, at de bliver omvandrene zombis med hjælp af medicinen, så gør de ingen skade. Husk at læs min blog “ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka”

1802210853

Kære Mette Frederiksen. Jeg ser du har lavet en mulighed for, at man kan komme med indlæg på din egen side. Det er jeg rigtig glad for, for så har jeg en mulighed for at tage emner op, som jeg mener har samfundsrelevans og som jeg syntes vil være rigtigt vigtigt, at få gjort noget ved. Nemlig det psykiatriske system. Jeg har skrevet, en længere blog om det på min hjemmeside www.jfnmusik.dk, som jeg kalder for “ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka”. Jeg mener, at vi i samfundet, bruger al for meget medicin til det psykiske område, når man relativt let kan komme problemet til livs på helt andre måder. Det handler om negativ tænkning. I virkeligheden er udbredelse af den negative tænkning, et resultat af siden 60’erne har de blå. siddet på massemedierne og har opdraget mennesker i at tænke negativt. Ekstra bladet og til dels også BT har fyldt danskerne med negative historier. For at få os til at blive gode forbruger, samt letter at manipulere i forhold til til valg til folketing og kommuner. Det skal vi have brudt nu. Det er også vigtigt, at mens I har regerings magten, at vi påbegynder, at gøre noget ved det problem, da det også har noget at gøre med klima problematikken,. Vi skal have gang i en holdnings ændring hos mennesker. Vi skal have standset den negative tænkning hos mennesker generelt. Vi kommer til at kunne spare samfundet for rigtig mange penge til medicin. Der er 250.000 mennesker der spiser lykkepiller.Med dygtige holistiske psykologer, er jeg overbevist, at vi kan lave systemer som jeg beskriver på min blog om. Vi kan lave systemer der er virkeligheden er til gavn for samfundet og at vi stopper med at være forbrugs dyr, sådan at vi får ændret det store forbrug af lige gyldige ting. Der med også letter at ændre samfundet til.et lykkeligere samfund, vi kan på den måde også kan få bugt med kriminalitet, selvmord, narkotika problemer etc som er sider af samme sag.Jeg vil gerne stille mig til rådighed, hvis du/I har brug for yderlige svar ellers læs min blog og min hjemmeside/magasin/netavis på www.jfnmusik.dk

Jeg skrev ovenstående artikel og lagde den på M.F. Side men den kom ikke frem, så det kan være at jeg sender den til socialdemokratiet i stedet.

2002210358

Ja det er den samme politik som de konservative gør kører under radaren. Men jeg håber, at der er nogen der har samlet al deres negative udmeldinger, for så let skal de ikke slippe. Jeg mener at de på mange måde har kørt en slags landsforræderi, at have opfører sig så uansvarligt, som de har gjort i en pandemi tid, det skal man ikke komme let hen over.

Men kan også sige at vi har sejret, så mangler vi lige de borgerlige medier, jeg tænker i sær på TV2 at de også kommer ind på en anden opførelse. At man burde overveje at tage deres sende tilladelse fra dem!? Eller i det mindste, at vi andre ikke skal være med til at finansere dem.

Men ellers så ser jeg det som en sejre og at det kan betale sig at holde fast. Men at det er super vigtigt. Som i andre også siger, at venstre kan man jo ikke regne med og at det er altid vigtig at være på vagt på hvad de skurke i habitter så kan finde på.

Og så,ser vi lige tiden an, at der skal gå mange år før de kommer til fadet igen.

Jeg har også skrevet et indlæg

Altså jeg tror stadig, at det her også er en måde, at naturen siger fra. Jeg selv er meget spirituel og at man fra den side også gerne vil hjælpe os med at finde den rigtige vej ud af det. Det kan altså være med til, at vi alle bliver et meget mere lykkeligt folk og det vil sige faktisk alle på hele planeten. Da jeg selv lærte det med det spirituelle for over 25 år siden. Blev det sagt, at man var godt dum, hvis man ikke kiggede den vej. Hvem vil være godt dum? Jeg valgte ikke at være godt dum. Jeg er i alle de her 25 år aldrig blevet svigtet, jeg har en enkelt gang været grådig og det duer bare ikke i det spirituelle system. Man er nød til at være ydmyg. Vi skal væk fra den almindelig kristendom, den har efter min mening spillet fallit, fordi man ikke har forstået det rigtigt. Men mere som en del af det borgerlig system med at undertrykke mennesker med. Jeg skal ikke fortælle jer hvordan I skal tro, det skal alle selv finde ud af med jer selv.

Det er jo netop en rigtig god tid, at man kan fundere over det her. Alle er hjemme, gå nogle lange ture ude i naturen og tænk over det jeg skriver her. Glæd jer sammen med jeres familier eller hvis man ikke har nogen. Ja så er der altid en der er der for jer. Jeg vil dog slutte det her indlæg med netop og dog noget fra kristendommen. Søg og du skal finde. Jeg kan give jer et lille hint. Det guddommelig er altsammen inde i os selv.

På DR nyheder prøver de at mistænkeliggøre at M.F. Har så godt styr på Facebook. Så jeg skriver

Jeg er undskyld mig jeg er så, pisse lige glad med at I er så sk…. hamrende misundelig. Det kan godt være, at der er en masse folk der styre det medie show. Mette Fredriksen skal også passe sit job, som statsminister Men der hvor forskellen mellem hende .
og de borgerlige politiker, er at Mette er så meget mere kvikke end de fjolser af borgerlige politiker, der på så mange måder nærmer sig sinke stadiet. Og fordi Socialdemokratiet har lavet et ordentligt stykke politisk forberedelses arbejder, der er så totalt gennemarbejdet, at selv om der kører en pandemi, der er verdensomspændende, så formår de også,at køre den almindelig politik. Mens de andre nar hoveder render forvirret rund som en flok pjuske høns i en hønsegård.

Angående den korte avis skriver en advarelse mod at lukke op

Jeg er fuldstændig enig. Jeg er ret sikker på at smitten stiger og vi faktisk får ødelagt hvad vi har vundet. Der er slet ikke nok der er blevet vaccineret og en engelsk variant, som vi ved hundrede procent får smitten til at stige. Men nu har de borgerlige fået presset det igennem, så håber jeg stadig også at de viser det når de har taget fejl., men mon ikke der kommer kø ved håndvasken og det har ikke noget at gøre med, at man vil vaske smitte væk på hænderne

Til Magnus Heunicke

Jeg er også af den mening, at når vi slet ikke har fået vaccineret nok og ikke har fået styr på den engelske variant, at vi skulle tage og vente med at åbne…..(øh lige bort set fra min frisør, må gerne lige åbne i 14 dage) samfundet. Men altså når I nu har valgt den strategi, så har jeg tillid til, at I har foden på bremse pedalen.

Om de blå i almindelighed

Lis Larsen Det har altid kun været de blås interesse at kun gå efter pengene og at rage til sig selv, ødelægge velfærds staten, se stort på menneskeliv og de har udstillet sig selv. Her det sidste år vist deres fuldstændige manglende intelligens, at selv det jeg skriver her forstår de ikke.
240222
En selvstændig der siger at vedkommende mister omsætning.

Søren Lindhardt ja det er jo virkelighed også for dem der bliver arbejdsløse. Det er virkeligheden for alle der er blevet ramt af det her. Der er også mennesker der faktisk dør af det her, men det er måske ikke så vigtigt i din optik.?!

Der er en der har sendt mig en gif hvor man ser nogen får løbe

ja nu er ordet socialist ikke noget fy ord for mig. Da jeg meget heller vil være social i stedet for som dig der må antages at være det modsatte nemlig en egoist. Altså en af dem, der bare rager til sig selv på bekostning af dem, der reelt skaber værdierne!! Så brug du de får til at selv at lulle dig i søvn, håber for dig, at de så ikke er befængt med en eller anden sygdom, der kan overføres til dig, så du risikere at dø af den.

altså det du siger er jo også en del af den samme argumentation som I også har sagt hele tiden. At I bliver ved med at gentage de samme floskler kommer vi ikke videre af. Prøv nu at finde den kreative konstruktive hat frem. Det kan være at en sådan aldrig har eksisteret for jer.

Ja så må jeg vel hjælpe jer lidt. Så vidt jeg er orienteret, at der er folk igang med at lave nye virksomheder, fordi der dog heldigvis er der nogen der ikke er helt indskrænket. Ja der er virksomheder, der ikke kan klare det, men der er nye der dukker op.,

Hvorfor laver I ikke en investerings fond for virksomheds ejer, som I alle kan trække af i tilfælde af sådanne kriser som den her? I stedet for at I skal komme rendende til staten og oven i købet opføre jer som forkælede børn, når Mette Frederiksen sørger for at I kan komme igennem den her krise?!

Nå nej ordet solidaritet er ikke et ord, der findes på den pege plade I er udstyret med. Det er kun noget vi andre kan finde ud af at Men det der er jo vigtigt stadig at holde for øje, at alt det her gavner kun regeringen. Regeringen har jo samtidig vist en fantastisk rækkende hånden ud til det erhvervsliv, som det normalt er blå bloks interesse område og derfor er blå blok i praksis blevet sat fuldstændig uden for indflydsel. Det så vi jo i praksis i går. Samtidig er der her på det her medie blevet brugt en retorik, der hører til hos folk med nærmest ingen skolegang. Det betyder, at der er ingen der har lyst til at beskæftige sig med deres indput. Ind til de får lært, at fører en samtale og dialog, i det mindste forstår sammenhæng mellem sygdom og økonomi, så bliver det altså Mette der bestemmer. Og heldigvis for det!!!

Der er en der vil ha mig til at vælge om en mand på 90 dør eller en ung mand der gør selvmord

Michael Funch Nielsen I virkeligheden er begge dele menneske skabt. Den første er naturen der siger stop og det andet skyldes den udbredte negative tænkning i samfundet, som er startet af borgerlig kræfter for at få folk til at forbruge mere. En typisk avis som Ekstra bladet har opdraget mennesker i at tænke negativt. Men de andre medier har og er også med i den form for sammensværgelse. Så i begge tilfælde handler det om at vi skal gøre tingene på nye måder. Det er det valget består i.!a

Anita Schlüssel problemet med masse medierne har virkeligheden været at som jeg har skrevet før andre steder. At masse medierne fremstille alt ud fra borgerlige synspunkter og at de hid til har kunne manipuleret og styret menings dannelsen, det kan de ikke længere på samme måde her på dette her medie. De blå har jo siddet på masse medierne og har haft monopol på nyhed og debat strømmen.

Til Debatten på DR 2502212252

Allan Engelstoft Lindharth Det er jo ikke inde i den enkelte forretning der er problemet, hvis nu de forskellige forretninger havde ligget rundt på landet med stor afstand i mellem sig. Altså ude på bøndernes marker. (Bønderne må ha nogle jorde der må kunne bruges til det?) Så syntes jeg det ville have givet mening. Men når nu altså forretningerne ligger i byer. det vil sige at når de så ligger der tæt. Ja så samles flere mennesker og derfor bliver folk letter smittet.

– formentligt har INGEN af de tre nogensinde set udtrykket i øjnene på et menneske som kvæles langsomt . . . . . .
2602212341

Det er altså flot at du skriver det med rim
Også er du bestemt ikke til grin
At du for Mette altid kæmper
Fjerner Corona dødens lænker
Så selvfølgelig skal du også ha svar på vers.
Mette hun er generalen for sin hærs
Godt at Mette hun har alle os
Så hun kan gi de blå et los

0102210421

En indlæg i Kristlig dagblad omkring Corona og selvmord

Sikke noget sluder. Det har aldrig været regerings ansvar at der kom Corona. Det er jeres ansvar og I kalder jer kristne I har ikke forstået et klap!. I er en avis der i virkeligheden er med til at understøtte hvorfor der er folk der begår selvmord. I støtter det borgerlige. I støtter at mennesker tænker negativ, da det er rigtig godt at folk gør, da de bliver bedre forbruger. Men som har den side gevinst , at folk der tænker for meget negativt risikere at dø,af det. De begår selvmord. I kalder jer kristne I har ikke kontakt til Gud. I har endnu ikke formået at fortælle hvad det vil sige at ha kontakt med Gud og hvordan det virkelig kunne hjælpe. Læs min blog på min hjemmeside. Søg og I skal finde.Nej jeg giver jer lidt hjælp den hedder www.jfnmusik.dk læs bloggen “Ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka” Jeg har reklamer på min side for danske firmaer. Der er gratis musik og musikvideoer man kan støtte min side ved at købe produkter hos mine sponsore eller bedst at give donationer direkte. Men læs bloggen

Selv tak for mødet. Jeg er klar til at forhandle, hvornår det skal være. Der er ikke nogen grund til at lade det her vare flere uger. Til alle jer andre, I kan læse mine og Venstres tanker her: https://www.venstre.dk/nyheder/ellemann-sadan-vil-venstre-genabne-danmark

Altså jeg syntes der skal meget mere til en enkelte udmeldinger, som Jakob Ellemann-Jensen her udmelder og at han så tror at nu kører det hele på skinner. Jeg syntes det er en al for alvorlig situation til at jeg lige glemmer den ualmindelige hade fulder og til tider ualmindelig uintelligente retorik, vi har hørt fra både top politiker, bagland og vælgere, til at jeg begynder at klappe i hænderne.
Jeg er egenlig heller ikke på nogen måde interesseret i hvad venstre gør. Jeg er mere interesseret i at bakke Mette op og hvis du Mette mener det er vejen frem, så bakker jeg det op. For selvfølgelig er det utroligt vigtigt at I taler sammen. Men det har jeg nu hele tiden ment,at I gør i praksis. Men I venstre burde efter min mening nedlægge jer selv eller totalt ændre på nogen attituder og politik før at i bliver …..ja jeg var lige ved at bruge et Nyrups udtryk om et andet borgerligt parti. Så jeg må bare vente at se?

Ok ovenstående kommentar syntes at være fjernet, så er det godt at jeg sørger for at kopier, hvad jeg selv skriver på Facebook kommentarer

0403210148

Mette Frederiksen var i programmet Libert. Hvor knægten ikke fik nogen stik sat ind. Jeg skrev

Ja jeg har lige set det og ja ham drenge røven til Libert gider jeg normalt ikke se, men når chefen er på, så skal jeg da se det. Igen er Mette nøgterne, har det store overblik. Hun har vjd og intelligens, men han fortvivlet prøver at få stik, men må se sig slået hver gang. Af en stats minister, der er minister for hele staten os alle sammen. Det er bare helt fint!!!!!

Jeg skrev tidligere, at I kunne bruge det I kunne bruge og smide resten væk. Men jeg håber alligevel I vil se på det jeg vil skrive  om nu, da det er et virkeligt vigtigt samfunds problem og som er årsag til en masse af vores problemer. Det er det vi kalder for så kaldt psykisk sygdom. Jeg er i gang med at skrive en blog om det på min hjemmeside www.jfnmusik.dk Der hedder “Ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka” hvor jeg også er igang med at udgive min omfattende produktion af musik. Jeg vil søge mediestøtte til efteråret hjælp til at min hjemmeside for at den bliver bedre kendt, samt en anden samfundsrelevant ide, jeg vil prøve at få realiseret.

Men tilbage til det med psykisk sygdom. Vi kan blive et meget sunder samfund, hvis vi kan få gjort noget ved den udbredte negative tænkning, som er årsag til angst og depressioner. Måske kriminalitet også er en del af resultaterne, samt selvmord, narkomani og alkoholisme og alle de psykiske indlæggelser. Grunden til den store udbredelse af negativ tankegang, er de tidligere borgerligekræfter fik udbredt til hele samfundet, eller fik opdraget befolkningen til at tænke negativt., for at vi kunne blive bedre forbrugere. Tænk på en avis som Ekstra bladet og til dels også BT hvor mange negative historier, der er kommet fra den kant og stadig kommer derfra. De andre medier beskæftigere sig også mest med negative historier. Det er en del af manipulationen, som stadig foregår. Når vi tænke negativ bliver vi letter bedre forbruger og skaber behov for at købe ting og vi til sidst drukner vi i ragelse, som så også har noget at gøre med vores klima situation og måske også Corona, fordi naturen siger fra.

Medicinal industrien udnytter det og har manipuleret videre på os til, at få os til at tro, at det det er fysisk sygdom, hvad det absolut ikke er. De har opfundet sygdomme. Der er en kvart milion dansker, der er på Lykke piller. Vi bruger rigtig mange penge som samfund på psykofarmaka, hvad jeg syntes, at vi skal stoppe med.

På min blog fortæller jeg ikke så meget om hvorfor jeg er endt her i dag, altså om hele min fortid og som faktisk stadig foregår, da min familiære relation er væk. Men som har faktisk også har en gren, der breder sig ud til en kendt medie institution. 

Jeg har altså ikke ville svælge i fortiden, men om min vej til at blive et helt menneske. Til at jeg i dag kan sidde at skrive det her jeg gør. Og jeg har lavet min egen webavis, hvor jeg altså udgiver min musik. Altså beskæftigere mig med positive historier kunst og musik, som vi skal have rigtigt meget af for at blive et lykkeligt samfund, ja som også gerne må udbredes til hele verden. Jeg håber min musik eksport kan være med til det. At faktisk at jeg kan være med til at skaffe samfundet en masse indtægter via min hjemmeside. Men at jeg nok skal have lidt hjælp til at jeg kan få det op i et andet gear.

Jeg vil ikke skrive mere, men håber at I vil bruge det I kan bruge af det og smide resten væk.

Redigeret udgave af ovenstående, som blev den endelige historie.

Jeg skrev tidligere, at I kunne bruge det I kunne bruge og smide resten væk. Men jeg håber alligevel I vil se på det jeg vil skrive  om nu, da det er et virkeligt vigtigt samfunds problem og som er årsag til en masse af vores problemer. Det er det vi kalder for så kaldt psykisk sygdom. Jeg er i gang med at skrive en blog om det på min hjemmeside www.jfnmusik.dk Der hedder “Ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka” hvor jeg også er igang med at udgive min omfattende produktion af musik. Jeg vil søge mediestøtte til efteråret hjælp til at min hjemmeside for at den bliver bedre kendt, samt en anden samfundsrelevant ide, jeg vil prøve at få realiseret.

Men tilbage til det med psykisk sygdom. Vi kan blive et meget sunder samfund, hvis vi kan få gjort noget ved den udbredte negative tænkning, som er årsag til angst og depressioner. Måske kriminalitet også er en del af resultaterne, samt selvmord, narkomani og alkoholisme og alle de psykiske indlæggelser. Grunden til den store udbredelse af negativ tankegang, er de tidligere borgerligekræfter fik udbredt til hele samfundet, eller fik opdraget befolkningen til at tænke negativt., for at vi kunne blive bedre forbrugere. Tænk på en avis som Ekstra bladet og til dels også BT hvor mange negative historier, der er kommet fra den kant og stadig kommer derfra. De andre medier beskæftigere sig også mest med negative historier. Det er en del af manipulationen, som stadig foregår. Når vi tænke negativ bliver vi letter bedre forbruger og skaber behov for at købe ting og vi til sidst drukner vi i ragelse, som så også har noget at gøre med vores klima situation og måske også Corona, fordi naturen siger fra.

Medicinal industrien udnytter det og har manipuleret videre på os til, at få os til at tro, at det det er fysisk sygdom, hvad det absolut ikke er. De har opfundet sygdomme. Der er en kvart milion dansker, der er på Lykke piller. Vi bruger rigtig mange penge som samfund på psykofarmaka, hvad jeg syntes, at vi skal stoppe med.

På min blog fortæller jeg ikke så meget om hvorfor jeg er endt her i dag, altså om hele min fortid og som faktisk stadig foregår, da min familiære relation er væk. Men som har faktisk også har en gren, der breder sig ud til en kendt medie institution. 

Jeg har altså ikke ville svælge i fortiden, men om min vej til at blive et helt menneske. Til at jeg i dag kan sidde at skrive det her jeg gør. Og jeg har lavet min egen webavis, hvor jeg altså udgiver min musik. Altså beskæftigere mig med positive historier kunst og musik, som vi skal have rigtigt meget af for at blive et lykkeligt samfund, ja som også gerne så at det kunne udbredes til hele verden. Jeg håber min musik eksport kan være med til det. At faktisk at jeg kan være med til at skaffe samfundet en masse indtægter via min hjemmeside. Men at jeg nok skal have lidt hjælp til at jeg kan få det op i et andet gear.

Jeg vil ikke skrive mere, men håber at I vil bruge det I kan bruge af det og smide resten væk.

0603210601

Der har åbenbart været en udsendelse på en eller anden børne institution, hvor der åbenbart har været meget vold til stede. Jeg har ikke set udsendelsen. Det er hel,er ikke sikkert at jeg vi se udsendelsen. Men da jeg selv er uddannet pædagog og da jeg heller ikke havde overskud, da jeg arbejdede som pædagog, kan jeg levende forestille mig den pædagogisk Karin Joy  Nu har jeg ikke set udsendelsen, men jeg giver dig fuldstændig ret. Der er helt sikkert en masse voksne, der dels har svigtet og ikke er deres opgave voksne. Det kunne måske også være godt, hvis der var også fokus på steder, hvor det fungere godt. 

Måske skulle der,lige frem laves nogle tv udsendelser i hvordan man opdrager børn godt. 

For jeg er ret sikker på at mange af de forældre, der får børn også har selv som børn oplevet ting de ikke skulle.

Det der er så vigtigt i alle opdragelses situationer. Er at der er rigtigt meget kærlighed til stede. Der skal være gennemsyret med kærlighed, tryghed og overskud, pædagoger og forældre skal selv have det godt Måske burde der være noget psykologisk terapi i forbindelse med pædagog uddannelsen. Måske også forældre. Sådan ar man får ryddet op i pædagogens eget psykiske system. Inden man bevæger sig ud i at skulle passe meget vanskelige børn og unge. Det mener jeg, der er ved psykologers uddannelse.? 

Jeg er selv uddannet pædagog.og har været igennem et 10 års spændende forløb læs min blog

Nu har jeg set udsendelsen…….og jeg har faktisk ikke ord. Men jeg er altså nød til,at sige at vi har alle et ansvar. Jeg mener faktisk at det hele kan have relation til den den negative tænkning, der er i vores samfund. Læs min blog.

Det sted hvor vi så i udsendelsen med den kvindelige pædagog, som var et fuldstændigt lukket sted. Men hvor der var masse af kærlighed til stede. Læg mærke til at hun modtager drengen med et stort kram. Kærlighed!!!  Det er sådan det skal være!! Man skal altid stole på børn. Tro på hvad de siger. Barnet har det ad helvede til psykisk.

Nu har jeg set udsendelsen…….og jeg har faktisk ikke ord. Men jeg er altså nød til,at sige at vi har alle et ansvar. Jeg mener faktisk at det hele kan have relation til den den negative tænkning, der er i vores samfund. Læs min blog.

Det sted hvor vi så i udsendelsen med den kvindelige pædagog, som var et fuldstændigt lukket sted. Men hvor der var masse af kærlighed til stede. Læg mærke til at hun modtager drengen med et stort kram. Kærlighed!!!  Det er sådan det skal være!! Man skal altid stole på børn. Tro på hvad de siger. Barnet har det ad helvede til psykisk.

Og at der er er så mange institutioner i Danmark siger jo netop at vi som samfund skal have kigget på os selv.!!!

0703210508

Om venstre og Jacob Ellemann udtalelser at menneskeliv ikke har den store betydning for ham

Lis Østergaard Johnsen ja og de andre borgerlige  partier, skal vi nok blive ved at forklare, at de er kun ude på at skabe profit på andres mennesker hårde arbejde. At rage til  sig selv. Men jeg mener at vi skal til at starte en ny tid op, hvor det er slut med at det at lave moderne slaveri. At det ikke længere handler om få produceret en masse materiel ragelse, og at fortælle en ny historie. At det er ikke der lykken findes. Jeg har skrevet en blog på min hjemmeside, hvor jeg giver et bud på hvad lykken i virkeligheden er. Om at vi skal til at dele noget mere. Da vi også har en klima krise, at vi skal til at tage vare på, som bestemt har meget med at vi har produceret for meget. Så vi skal til at tænke ud af boksen, så al ting bliver mere bæredygtigt. Heldigvis er de fleste dansker rigtig kloge. Det viser jo også hvor gode, vi er til at få den her pandemi ned. Grunden til at de blå skriger så meget op og deres masker falder, at de kan jo godt se at deres privilegie er ved at glide ud af deres hænder. Fordi vi er nogen der har gennemskuet deres maskespil og vi bliver ved med at udtrykke det. Jeg er en af dem.

Det her er psykiatrifonden jeg har en diskussion om hvorfor det er vigtigt med positiv tænkning. Hvor der er en der mener at jeg ikke skal bringe Gud ind i debatten. Jeg spørger ham om hvad hans problem er med Gud, men det svarer han ikke på, så skriver jeg:

Martin Gøthche Du har ikke svaret på det spørgsmål. Hvad dit problem er med Gud? Nå men så må jeg jo prøve at gætte hvad dit svar kunne være. Det du er bange for at hvis mennesker begynder at tro mere på Gud i stedet for at tro på lægerne og medicinal industriens historie. At I mister den magt og indtjenings grundlag. Psykisk sygdom er faktisk i bund og grund, at de så kaldte syge, tænker negative tanker. At mennesker, som godt kan mærke Gud inde i dem selv og at den tro der er blevet på duttet dem fra lægers og medicinal industrien side. At der på den måde opstår en konflikt inde i dem selv og derved opstår psykisk sygdom. Det er kroppen der reagere fuldstændigt normalt, men som de omtalte læger og medicinal industri har ødelagt. Samtidig har de opfundet nye sygdomme, ved at kalde noget forskelligt. Når de forskellige kemikalier først kommer ned i maven og ind ii kroppen, så opstår der tilstande, hvor det bliver til gift og det slår mennesker ihjel.

Hvordan kan det være at i de forrige århundrede, da det religiøse var meget mere udbredt, var der meget lidt psykisk sygdom?

0703210815

Omkring en person der ville forlade en af grupperne til støtte for Mette F

Jeg syntes, der bestemt også er enkelte ting, som jeg heller ikke syntes Mette klarede helt godt. Jeg tænker her på omskæringen af jødiske børn, som jeg bestemt også gav udtryk for. Men om vendt, så er det utroligt vigtigt at gå i mod den ualmindelige ubehagelig hetz, som de blå har kørt med i et helt år. At man har kørt politik på en sag, hvor man burde vise sammenhold samt alle de personlige angreb disse personer har begået mod Mette F. Jeg syntes der er vores pligt at forsvare Mette, da hun jo hverken kan/skal/ elller har lyst til at bevæge sig ned her forsvare sig selv. Det må vi andre  gøre. Desuden mener jeg at det er også utrolig vigtigt, at vi slår ring omkring regeringen, så,at den holder i mange år, når vi nu skal ind i den spændende nye tid, som jeg er rigtig sikker på kommer.

Mette som forklare os om hvad hun er i gang  at hun har talt med Merkel om at hele går for langsomt med vaccineudrulningen

Jeg svare

Det er super godt det du gør. Vi er nød til som du også gør helt fint at arbejde på mange planer. Det er vigtigt, at arbejde holistisk med pandemien. Der kan selvfølgelig være problematikker, som nogen gange kan spænde lidt ben for at få gennemført noget andet. Det er man jo nød til at foretage nogle valg og det er jo netop det du gør. Men måske får I det ikke helt ordentligt forklaret folk hvordan det hænger sammen. Men så er det jo godt, at vi er nogen der kan være med i den proces at forklare sammenhænget ud fra den viden vi besidder.

Indlæg til link in

Nu kan du læse en artikel på min hjemme side www.jfnmusik.dk hvordan I i blå har snydt og bedraget den danske befolkning i gennem en menneske alder.Dels at udbrede den negative tænkning med det formål at i sær folk med lav IQ at være forbruger og dels til at være stemme kvæg ved at putte et folkelig humanistisk fernis som camouflage over det hele. Så I er gennemskuet. Desuden er der en masse gratis musik, så det hele glider letter ned. Den negative tænkning har også haft den side gevinst at de mest sårbare mennesker har fået ødelagt det psykiske system, med det resultat at de er blevet psykisk syge i forskelige grader. Det har igen været til fordel for medicinal industrierne, der opfundet nye psykiske sygdomme som man har postet dødsensfarlig medicin i mennesker.l læs min blog “ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka”

God fornøjelse med læsningen

1203210558

I anledningen af 1 årsdagen for Coronaen indtog i Danmark. 

Jeg er jo stadig af den overbevisning, at Corona og faktisk også klima krisen, er nogle signaler fra naturen side, at nu er nok nok. Jeg er spirituel og det betyder at for mig er Gud og så med i det her. Ikke ham Gud man har standardiseret i Folke kirken, men den Gud jeg tror på og også en masse andre der også tror på. Ham der inde i os alle samme .Det er ham der siger, nu er nok nok. 

Så derfor, er det her en rigtig god chance for at gøre tingene anderledes og det kan jeg jo høre, at det tænker I også på, nemlig at tænke det grønne  ind i det. Men vi skal jo også ha arbejdet på ha tilgivet. Men problemet, er at jeg mener, at der skal to til en tango og de blå er jo fortsat meget firkantet i deres udmeldinger. Med et,tykt lag fernis over hvad deres virkelige hensigter er. Så derfor, er det stadig godt at det er dig, der sidder på kaptajnens plads og du hele tiden i dit stille sind mærker efter, hvad der er det rigtige at gøre. Mave fornemmelserne er de bedste de slår aldrig fejl.Det kan godt være, at de vil kritisere dig for det, men det skal du ikke lade dig narre af bare   fortsæt, der er jo ikke nogen, der kan se hvad du tænker, selv om der er mange der forsøger.

Jeg skal nok be for dig, regeringen og den del af det danske folk der har været front løber. De andre må også vise et ordentligt initiativ, før de kan komme med på vognen.

Tak til dig og resten af regeringen 

1203212024

 Astrid Krag er træt at Søren Pabe sammenligner Mette Frederiksen med det Nord koreanske regime. Og at hun er dikatatorisk. Som hun påpeger at de fleste af de beslutninger er der er foretaget i Coronatiden er funderet på brede aftaler i Folketinget 

Jeg skriver:

Ja det der også er godt, at ligegyldig hvor grove Pabe,  Ellemann eller Pernille Vermund og deres skingrende følger, taler I i regeringen, altid i et sprog, som er til at forstå. Heldigvis falder I ikke ned på noget tidspunkt til pøbel sprog, som mange af de blås følger bruger. Det værste er, som du påpeger, at der er en tendens til at dette sprog eller argumentation også kommer helt op på leder plan hos de blå. Det er rigtigt sørgeligt.

Dejligt at du siger fra over for disse useriøse og fordummende argumentationer. Det hører ikke nogen steder hjemme i en demokratisk debat.

1603212231

Ang den hårde tone vi har haft, som der stadig bliver skrevet om.

Ja men er den hårde tone ikke ved at klinge af? Under mink balladen kørte tingene oppe i et højt gear. Men det var også nødvendigt, det  var med grov filen. Nu er vi ved at lande i mere rolig vand. Nu er det argumenterne der skal fylde. Jeg har lige set Mogens og Cristiansen, som jo stadig er meget blå. Men jeg syntes også jeg kan se hvad de blå nu pønser på. De to herre forsøger ar lave splid i mellem os. Det syntes jeg ikke skal lykkedes og derfor er det utroligt vigtigt at holde fast stadig, men selvfølgelig er det vigtigt, at man også er et bøjelig siv, der kan vejer i vinden. Men mon ikke Mette og Co forstår dette i praksis?

1703210807

Om man skal boykotte TV2 

Jeg ser kun Mogensen og Cristiansen, men jeg ser det med kritiske briller på også for at se hvad de nu pønser på. Så,det vi/jeg måske skal gøre er at overdænge dem med spørgsmål, på deres Facebook side, give jeres/ min meninger til kende der. Som I kan se jeg gør det ikke selv. Jeg kan se at de har stor respekt for hvad vi mener her på blandt andet Facebook.Vi har en meget større magt her. I kan se at nu prøver flere borgerlig politiker også at menneskelig gøre sig ved at vise sig selv lave mad i et køkken, for at prøve at efter abe Mette.

Det er så forlorent, at jeg nærmest for kvalme, når jeg ser deres hykleri. Dem der har så meget i mod at når Mette også viser den menneskelige del. De når hende ikke til anklerne.

En Sonja Pedersen siger at vi skal holde et ordentlig sprog

Og jeg siger

Sonja Pedersen ja selvfølgelig, vi skal skrive i et ordentligt sprog og det tror jeg at vi sagtens kan gøre. Det er jo mange af de de borgerlig vælger, der har et ualmindeligt dårligt sprog. Men når de begynder på det, så må man nogen gange give udtryksform sin vrede. Ved at give igen med samme mønt. Jeg har nu tænkt næste gang at I stedet for det vil jeg prøve at få en dialog i gang med dem. Faktisk ved at stille spørgsmål, måske godt nok ledende spørgsmål, men på den måde at de kommer frem til den konklusion, som jeg vil ha dem til at gøre. Ja jeg ved godt det er en form for manipulation, men vi skal jo have så mange som muligt over på vores side og i en slags krig og kærlighed gælder alle kneb.

Søren Pabe forsøger at kommunikere til sine vælger på link in og han kommer med det sædvanlige med skattelettelser 

Det kunne være meget bedre at I stoppede med den ide, med at kun at “rage til jer selv mentalitet” som det jo i virkeligheden handler om. Rage til jer selv – de få i toppen. I kalder jer et Folke parti. Det har aldrig haft noget at gøre med folket. Det har været og er en illusion. Da I gamle dage sad på massemedierne kunne I rigtige styre befolkningen (før Facebook og andre sociale medier) ved at pumpe en masse negativitet ud i samfundet (ekstra bladet og BT) med det resultat at folk blev bedre forbruger. I kunne også manipulere dem til at stemme på jer, men det er vi nogen stykker der har gennemskuet. En anden side gevinst der kom ud af den lille jule leg, var at der var mange der blev direkte psykisk syge af det. Det kom medicinal industrien til gode. De blev så gode at de faktisk selv opfandt nye såkaldte diagnoser og nye piller.

Så der er en masse penge at spare

Faktisk siger netop BNPvil stige i år og endnu mere i 22. Så det er heller ikke rigtigt

Desuden skal vi gøre tingene på en hel anden måde. Jeg selv har startet med at udgive musik på en ny måde. Www.jfnmusik.dk Jeg har flere ting og ider til at gøre tingene på en anden måde. 

Så jo det er den gamle plade du sætter på. Mette Frederiksen gør det helt fint.

Hit Statistics

More DetailsReloadFlyt opFlyt nedVis eller skjul panel Hit Statistics

Yoast SEO

Flyt opFlyt nedVis eller skjul panel Yoast SEOÅbn dokumentindstillingÅben udgivelsespanel

 • Dokument

Notifikationer267 blokke er valgt. 

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!