FISCHER IRSK OG DANSK FOLKE MUSIK

Her på den her side vil jeg udgive mine bedste irske og danske folkemusik melodier. Lige nu hvor kvaliteteten både optagelse, men også spille mæssigt at kvaliteten ikke er den bedste, som det vil fremgå af siden vil jeg også udgive noget af Knudsen og Fischer, som vi kalder vores duo. Vi vil sansynligvis ikke spille noget iive, men vil kunne høre os her. Vi spiller også jazz, men på grund af af copyright, vil I ikke kunne hører noget af det..

Mit irske vil have forskellige udtryks former. Jeg har leget lidt med at give det noget mere rock eller jazzet over det. Og der er ting som jeg ville kunne spille live med. Jeg bruger nemlig en loop pedal og kan derfor spille live med mig selv

En ukendt hornpibe Jan Fischer-Nielsen 2023
Coleraine Jan Fischer-Nielsen 2023
Saint Annes reel En lidt jazzet udgave ud sat for to guitarer Jan Fischer-Nielsen 2023
Saint Annes reel med grundtromme og bas Jan Fischer-Nielsen 2023
The hayden Fancy med grundtromme og bas Jan Fischer-Nielsen 2023
The maid behind the bar m trommer og bas Jan Fischer-Nielsen
Fred Picknell´s March Jan Fischer-Nielsen 2023
Drowsy Maggie Reel Jan Fischer-Nielsen 2023

Her under er det noget af det første Fischer og Knudsen udgiver. Vi er godt klar over at det ikke er helt rent. Så det kan kun gå frem ad. Men der nogen ting der lyder ok. Der i skrivende stund nogen titler der er ukendte, men lige så snart jeg ved det bliver de selvfølgelig rettet.

The Vanishing Leprechaun Fischer og Knudsen 2023
Titlen er ukendt Knudsen og Fischer 2023
Ukendt Knudsen og Fischer 2023
Dejlig melodi. Knudsen og Fischer 2023
Ukendt Knudsen og Fischer 2023
Ukendt Knudsen og Fischer 2023
Ukendt Knudsen og Fischer 2023
Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!