Er troen på Gud filosofi ?

Ja det mener jeg og jeg kan ikke forstå hvorfor der er så meget konservertisme udbredt. Hvorfor er man så meget vane tænkende, at man ikke tør gøre et forsøg på at lave et samarbejde med Gud om at lave en verden der er til for alle mennesker i stedet for? Jeg er godt klar over at det er sat i system, at den negative tænkning og at hvis mennesker får lov til selv at finde deres vej til Gud ikke længere kan styre os til at mene og købe produkter. Det hele hænger sammen, det er også det der gør det interesant. Vi har alle svarene inde i os selv, vi har alle Gud inde i os selv. Så det handler bare om hver i sær stiller sig selv alle de spørgsmål, man har lyst til og hører svarene via intuitionen. Hvad skal der til for at få mennesker ud af vane tænkningen? Altså jeg tror, at man eller jeg skal være så aktiv på alle de sociale medier, hvor jeg mener, at jeg kan give min mening til kende og så selvfølgelig også her på min egen hjemmeside. Det er så utroligt vigtigt, at hvis vi skal ændre klima debatten eller klimaet, at vi også ændre det indre klima hos os mennesker. Vi skal gøre op med alle de mange negative holdninger, vi har. Vi er nød til at få en mere bæredygtig og klima venlig indstilling. Derfor kan vi ikke blive ved med at forbruge på sammen vanlige måde.

Så altså, som jeg har oplevet det at have Gud med på side linen, er jo et fantastisk redskab at have. Jeg ved selvfølgelig ikke om Gud er vild med lige frem at være et redskab, men så en så fantastisk intelligens reserve lige ved hånden. Vi forsker i kunstig intelligens, når vi lige så godt burde forske i spirituel intelligens. Jeg er godt klar over, at den kunstige kan man sikker manipolere og derfor bliver det måske igen en intelligens der kun skal tjene mennesker for igen at blive rigere. Det er også en af mine grunde, til at vi burde vælge Gud i stedet. Da Gud har den samlet plan for det hele og at det netop bliver på en bæredygtig måde. Hvor naturen og vi alle mennesker bliver lykkelige. Hvorfor at vente til vi kommer hin sidan, et smukt svensk udtryk. Men på dansk om på den anden side op til Gud, når vi har ham/hende/det lige inde i os selv. Jeg bruger ikke biblen, men lige i det her tilfælde vil jeg gøre en undtagelse. “Søg og du skal finde”. Det kan være, at du skal læse nogle bøger, eller se nogle specielle film, som det var i mit tilfælde. Jeg så den film der hed: “på dybt vand” og så min psykolog på “Lilleskole for voksne” som lige henkastede at:”Man kan også tro på Gud” så langsom voksede min nysgerrighed.

Der er andre mennesker der skal måske ud og rejse og opleve verden. Eller nogen der skal udsættes for livstrugende sygdomme, før de er klar til at gøre et forsøg med Gud. så med andre ord man skal nok være klar til det med Gud. Jeg vil absolut ikke presse noget ned over andres hoveder, for vi er forskellige. 

Det kan være at jeg sideløbende føjer nye vigtige noter til den her artikkel som udgives på min hjemmeside www.jfnmusik.dk. Læs også min Blog: ud af psykisk krise uden brug af psykofamaka

4 tanker om “Er troen på Gud filosofi ?”

  1. Det er bare kloge ord Jan, der kommer direkte fra den Guddommelige kilde, vi alle indeholder, og altid kan kontakte, når vi er opmærksomme og lytter efter inde i os selv og ude i verden på de signaler Gud hele tiden sender vores vej. Lyt til de næste linier i en sang, de næste ord fra en nær ven (eller endda en komplet fremmed), titlen på en bog, du holder i hånden etc. De er alle budskaber, kærlige påmindelser fra Gud til dig og mig på de spørgsmål, vi netop går og tumler med lige nu. Tak fordi alle mennesker i verden vælger at følge Jans kloge anvisninger til en indre dialog med Gud, der bor i os alle, og som er den selvsamme levende intelligens, der kigger ud af de samme øjne, som dine og mine. Her finder vi den Levende Ene Ånd, vi ikke kan adskillefra os selv. Ikke en tænke, ikke en følelse, men et bevidst nærvær, der VED og SER, hvad alting er, før vi vælger at danne tanker eller følelser.

    Tak min ven, KH Jesper

    1. Tak Jesper for de smukke ord. Dejlig at have en ven der selv også har forstået det på din måde, som også i det virkelige liv går ud og slukker brænde. Det må jeg også tage hatten af for. Jeg har ikke noget at tilføje til det du skriver, for jeg syntes det fint kan stå alene, der behøves ikke yderlige kommetarer fra min side.

Skriv et svar