DE EGOISTISKE SYSTEMER BEKÆMPER HINANDEN

Det er svært at sige noget klogt om det der sker i Ukraine. Men min umiddelbare holdning, er at der er for lidt spiritualitet i alle de involveret parter. I virkeligheden handler det hele om det samme. Eller at begge parter og her tænker jeg det vestlige og Putins system, som to psykologiske egoistiske systemer, der kæmper mod hinanden.

Det som jeg ser som min pligt til at bidrage til debatten om at få os mennesker ind på en anden bane. Vi er nød til på verdens plan, at begynde at tænke i alternative positive, demokratiske tankesystemer. For det er et generelt problem. Alle vil jo have del i den såkaldte velstand, i materialismen. Men da vi den vestlige verden bestemt har opnået det. Men hvis det havde været baseret på et ønske hos befolkningerne. Men jeg ser det jo som stadig, at det bunder i påført egoisme. Det handler om at man lever i en illusion om at det er det materielle der er lykkebringende. Det er den illusion, som jeg bliver ved i artikel efter artikel prøver at overbevise mine læser om. Vi kan sagtens ændre det og man skal starte med sig selv. Leve efter de nye måder at gøre det på, som jeg i alle mine artikler prøver at give jer ideer til hvad kunne indholde.

Spise sundt, motionere, tænke positive og spirituelle tanke systemer. Dyrke alt det der giver mening for den enkelte. Kærligheden og respekten for sig selv og andre.Husk meninger er kun meninger og ikke kendsgerninger. den eneste kendsgerning er at vi en dag skal over på den anden side og op ti Gud. Hvad vi alle jo gør

Men det er hårdt at se at i Ukraine at se et helt folk bliver slået ihjel, eller man forsøger på det. Men heldigvis ser det ud som at Putin ikke har helt det samme held med sig til at gøre det. Da befolkning slår fra sig.Som jeg ser det så er han dømt til at mislykkes med sit forhenværende.Ukraine er ikke Syrien. Hvor befolkningen bare lod sig slå ned. Det er lidt sjovt at man ikke hører så meget, hvad der sker der? Men her bider de fra sig og har meget bedre våben, de kan forvarer sig med.

Men der er jo et andet vigtigt fokus nu.Den ukrainske præsident har lidt svært ved at forstå, at vesten ikke kan blande sig i konflikten, fordi Rusland har atom våben. Selv om det har USA også, men det kan risikere at blive 3. verdenskrig og en udslettelse af os mennesker på den jord

Det er også derfor at den eneste spiller som vi er nød til at få til at rede trådene ud er at vi begynder at bruge spiritualiteten mere aktivt. Det er den eneste energi, der kan få os alle til at gøre tingene på andre måder. Men det skal være den ægtespiritualitet, som det enkelte menneske selv definere, hvad det skal indholde. Jeg er sikker på at Gud godt vil hjælpe os mennesker på at det må  lykkedes for os. Han tror på os. Han elsker os og jeg elsker ham. Men vi er pisket nød til at få hjælp derfra. Men han vil også hjælpe os.

Ja det her er min mening om alt hvad der sker nu. Håber I vil fortsat læse hvad jeg skriver og hører også min musik.

Skriv et svar