Elephant Art, Tune 1 111118

Elephant Art, Tune 1 111118

POTENS PROBLEM

Hvis man ser meget godt efter er jeg helt sikker påsat man kan se elefanter. Nu er billederne så små så man er nød til at anskaffe sig billederne for at se dem og man kan jo bare bestille dem hos mig. Men altså det er en video, som jeg har lavet hvor jeg præsentere alle disse billeder, eller fotos som det jo i virkeligheden er. Og elefanterne er jo et meget stort dyrt, som er jo på hastig tilbage tog, som der jo bliver drevet rovdrift på grund af deres elfenben. Det er jo forfærdelig hvor meget det betyder med uddannelse i de på gældende lande.At så store smukke dyr skal lade livet for nogle potensproblemer, der må være hos de mennesker der køber disse produkter.

DENNE VIDEO

Men det her er jo også en video hvor jeg spiller en af mine melodier, som er et lidt mere noget improvisation og for at man ikke bare skal kigge på mig så kan jeg jo lige så godt præsentere mine fotos. Så man ikke bare skal se på mig. Jeg må da indrømme at på den her video har jeg fået for meget af min person med. Der kunne godt være mere af mit guitar spil med. Det håber jeg at råde bod på de næste videoer. Men i den her video har det været mig vigtigt at producere en video, der ikke er for svær at lave. Altså ikke med mange billeder. Min kanal er jo faktisk lavet med henblik på min musik og ikke så meget billeder. Selv om billede siden jo også er et fantastisk område at arbejde med.

UDGIVELSER FREMOVER

Jeg har tænkt at jeg vil forsøge at udgive noget mere musik og derfor er det jo nødvendigt at processen med at lave videoen ikke tager for meget tid, men omvendt skulle det jo meget nødigt gå hen og kede jer der evt ser mine ting. Det er jo en ret langsommelig proces at lave de her videoer, men heldigvis når jeg har arbejdet så meget med det, at processen går rigtigt meget hurtigere. Jeg tror dog hvis jeg koncentrere mig lidt mere med at sørge for at der også kommer ordentlig billeder ind, at jeg ikke behøver at lave så meget igen. I kan også besøge min anden web side http://www.kunstmedmusik.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *